• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
toz ürünler diş yüzeyinde çiziklere sebep olacağı için sonrasında çok daha hızlı şekilde dişlerde lekeler oluşur. ben de yapmayı düşünmüştüm ama eczacı bir arkadaşım bunun çok zararlı olduğunu söylemişti. aman ha derim. estetik olsun diye dişlerinizden sağlığınızdan olmayın.

:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düsünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla degirmeyin tadini sevmeeyenler olabilir kabartma tozunun

alkisalkisalkis

zamanında karbonat,limon,zeytinyağı karışımını denemiştim ama tadı çok kötü birdaha uygulayamadım.bir de bunu deneyelim bakalım umarım işe yarar boshayallersmile

biraz uzun zaman alacak ama düzenli bir fırçalama da büyük fark ediyor arkadaşlar =) ben iki yıl öncesine kadar çaydan ve kahveden dolayı gülemiyordum bile o kadar sarıydı :( çayı azalttım kahveyi bıraktım diyebilirim ve her gün iki kere ikielim kanda olsa da fırçaladım şimdi çok iyiler =))

düzenli fırçalama artı limon suyu
sonuç:bembeyaz dişler :)şakkıdı
limon suyunun ne zararı olabilirki sonuçta normaldede tükettiğimz birşey:içelim:

böyle uygulamalar dişleri çizer ya, o beyazlatıcı diş macunları bile tavsiye edilmiyor...
diş hekimine başvurmak lazım... ben sigara içmem, kola içmem,dişlerim beyaz diil ama dişçim iri kemiklisin, kemik rengin koyu olabilir dedi

Biliyordum bunu, denedimde. Faydasida var ama kesinlikle cok zararli. Ben yapmiyorum artik. Onun yerine Crest White Strips diye bi yapiskan var, günde iki defa dislerine onu yapistiriyorsun, inanilmaz beyazlatiyor 10 gün icinde. Bugün discime sordum zararlimi diye, cok zarari yok ama sürekli kullanma bazen ara var dedi.

Biliyordum bunu, denedimde. Faydasida var ama kesinlikle cok zararli. Ben yapmiyorum artik. Onun yerine Crest White Strips diye bi yapiskan var, günde iki defa dislerine onu yapistiriyorsun, inanilmaz beyazlatiyor 10 gün icinde. Bugün discime sordum zararlimi diye, cok zarari yok ama sürekli kullanma bazen ara var dedi.

canım onu nerden temin edebiliriz??

bende karbonata limon sıkıp dişlerimi fırçalıyordum işede yarıyordu
kabartma tozunu da denerim tşkr bilgi için a.s.

eğer bu yöntemler iyi geliyorsa yıllarını bu işe vermiş diş doktorları neden böyle yöntemler önermiyor?ben doktoruma ne zman sorsam düzenli olarak fırçala diyor çünkü dişimin sağlığı beyazlığından daha önemli.daha önceden yanlış yöntemlerle dişinize zarar vermediyseniz,iyi bir doktora gidip dişlerinizi temizletin derim,kimyasal beyazlatıcılardan ve kimyasal içerikli herşeyden kaçının,doğal yöntem vs derken dişinize zarar vermeyin çizmeyin.sonuçta birşeyin yararı veya zararını tespit etmek ve etkilerini görmek yıllar alabilir,aman dikkat!

Beyaz Dişler İçin Formül
1 çay kaşığı kabartma tozu
tatlı kaşığı tarçın tozu
5_6 dmla limon suyu
zeytin yağı

*** zeytinyağı dişlerin çizilmesini önlüyor, mutlaka deneyin faydasını görürsünüz

böyle bi yazı buldum bende kabartma tozu ve zeytinyağı birlikte olabilir herhalde

mesajları okuyunca karbonat kullanmayı düşündüm hemen. ama diş hekimi arkadaşımızın yorumundan sonra anında vazgeçtim. peki bize ne öneriyorsunuz dişlerimizi beyazlatabilmek için?

ben bi kac kez yaptim pek beyazlamadi yani fark edilir bi beyazlik yok biraktim

Back