Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaa ilk defa duydum hemen deneyeceğim canım çok saol. peki bi zararı falan varmı yan etkisi oldumu sende, yara falan oldumu. bildiğimiz hamur kabartma tozu yanlış anlamadım demi sonra azım dilim kabarmasında :) teşekkürler canım çokk saoll...

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3 aylık evliyim bu arada:))

Benim bir yakınımda çamaşır suyu denemişti. Dişleri daha beter sarı oldu dudakları yırtıldı dili bi garip oldu anlayacağınız bin pişman oldu. Sonra da dişlerini yaptırmak zorunda kaldı. Pamukla silmiş dediğine göre ama çok yanlış. Kulaktan kulağa dolaşan şeylere inanmayın derim. Ben 6 ayda bir dişçiye gidip temizletiyorum. Para bile vermiyorum.

Bu ürünü kullanıyorum gayet güzel 2 hafta oldu ama şu ana kadar denediğim en güzel beyezlatıcı diş macunu diyebilirim.

kesinlikle ilk denemede belli oluyo farkk çok tşklerrr artık hepp böle gider

Merhaba sn. gmsesrkn. 6 ayda bir dişçiye gidip temizletiyorum. Para bile vermiyorum demıssınız ya. Acaba ozel dıscıyemı gıdıyorsunuz yoksa devlete baglı agız diş saglık merkezlerıne.Ve bırde istanbul damı oturuyorsunuz:26:

Teşekkurler

merhaba,
bugün limonla birlikte denedim.sonuç:gayet başarılı.çok zararlı olabileceğini düşünmüyorum natürel çünkü,ama fazla olan herşey zarar verir.Bence 15 günde bir yapılabilir.Diş hekimlerinin kullandığı hidrojen peroksitten daha zararlı değildir heralde

kabartma tozuyla limonu bir çaydanlığa dökün kirecini söktüğünü göreceksiniz,bu durumda dişlere zaralı olmazmı,ben korkarım şahsen:18:

Son düzenleme:
elma sirkesinin de etkili olduğunu duymuştum ama denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…