• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de karbonat kullanıyorum arada bu yazıyı okuyunca gittim bi paket kabartma tozu koydum kavanozumun içine bide fırçalıyım bakıyım dedim..
anaammm o ne biçim acı öyle ağzımda patlama oluştu resmen diş etlerim acıdı :) sanırım 2 si bir arada etkileşime girdi çok fena bişeydi bu ikiliyi asla denemeyin, Ancak ayrı ayrı hiçbir sorun yaşamadım etkiside güzel oldu :)

dun aksam kabartma tozunu denedim diş etlerim çekildi su an da cok hassas bır daha denemeyeceğim ayrıca beyazlamadı. beraber calıstıgımız arkadas hatta daha sarı dedi sürekli aynaya bakıyorum moralim bozuldu :(

ben dis hekimi yardimcisi olarak okudum ben önermiyorum kabartma tozunu kesinlikle yapmayin dis etleriniz ciddi bir sekilde zarar goruyor kabartma tozunda asit var o nedenle hem dis etiniz hemde disleriniz zarar gorur disleriniz daha hasas olmaya baslar

:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düsünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla degirmeyin tadini sevmeeyenler olabilir kabartma tozunun

slm.bende mutlaka deneyip sonucu paylaşacağım arkadaşım.

Heryerde kabartma tozunun zaralarından bahsederken hatta bazı doktor üyelerimiz bile dişe ve diş etine ne kadar zararlı oldugunu burda kac kere söylemelerine rağmen sanki hiç yazılmamış gibi hala deneyecegim diyenler var ya pes diyorum size pes, buraya yazıp milleti etkilemeyin en azından....

:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düsünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla degirmeyin tadini sevmeeyenler olabilir kabartma tozunun

teşekkürler duymuştum ama denememiştim deniycem artık...

Arkadaşlar Karbonat+yağ+limon tuzu üçünü karıştırıp denemenizi tavsiye ederim.Yalnız elbette ki haftada bir kez uygulamalısınız.

kabartma tozu denemiştim oda beyazlattı ama zamanla dişlerini inceltiyor fazla kullanmayın

Sabırla hepsini okudum, karbonat ve kabartma tozu hakkında bir türlü anlaşamamışsınız :) Nerdedir bu ücretsiz temizlik yapan sağlık merkezleri? haberi olan var mı?

geciçi olarak cözüm bulabilirsiniz karbonatla kabartma tozuyla, her insanın diş minesini bir beyazlık tonu vardır ,herkesinki bunları sürünce bembeyz olacak diye bir durum yok .ayrıyetten diş minesinin üzeri yaglı bir tabakayla kaplıdır ,siz karbonatla fırcalarken bu yağlı tabaka yok olur ve lekeler daha cabuk dişinize temas eder bu yüzden kabonatla dişlerinizi zımparalamayı bırakın , düzenli şekilde diş fırcalarsanız ortalama bir beyazlığa ulaşırsınız zaten ve daha uzun ömürlü olur.

hattta ayda 2 kere yapmak mantıklı,sık yapılmamalı bu tür işlemler,
hele ki diş gıcırdatmanız da varsa dişe yapılan extra temizlik işlemleri dişe zarar veriyor.

Back