city35 bence lazer işine girme.bugday tenliysen hele o fraksiyonel lazere hiç bulaşma benim ömrümden 2 yılımı çalan bir uygulama o..ben sana Cosmelan Enzim peeling denilen bir peeling öneriyorum.derin güneş ve dogum lekeleri olan bir öğretim görevlisi arkadaşım 12 seans karbon peelingten fayda görmedi ama 3 ayda bu bahsettiğim peelingle yüzündeki bütün problemlerden kurtuldu..cildin lekesiz,aydınlık görülmesi tabiki çok güzel ama akne scarı gibi bir sıkıntım varken sanırım benim için 2.planda bu durum..ama sen şu Cosmelan Enzim peelingi bi araştır derim.öyle lazere falan girme boşu boşuna daha da lekenirsin..bu arada BB krem diye bahsettiğin krem Body shopta var geçen hafta denemiştim ama Body shoptan epey alışveriş yapınca bir sonraki maaş gününü beklemeye karar verdim
ayrıca dermakozmetikle ilgili nereye giderseniz gidin adım başı para..benim bu yeni tedavim 3500 tl ye mal olacak..ömrümden gidenleri toplarsam 3500 çerez parası gibi geliyor.gerekirse bütün maaşımı yatırırım yeterki düzelsin şu cilt