- 26 Ekim 2011
- 83
- 0
- Konu Sahibi incihocaedebiyat
inci hoca merhaba size bir sorum olacaktı karbon peeling le lazere bağlı olusan açık kahve lekelrim için kac seans yaptrmam gerekiyor bı de ben iki seans fraxiyonel halterim bı daha da asla dusunmuyrum lekelendim çünkü en son seansım 15 gün önce oldu su an karbon peeling yaptrmam cildimi yorarmış ne kadar sonra kac seans yaptrmami öneresiniz şimdiden teşekkürler
sesimiduyun merhaba,demek 2.seans CO2 lazeri yaptırdın :) yaptırmazsın diye düşünüyordum canım.ama umarım faydasını görmüşsündür.o lazere bağladıgın lekelerin zaman içinde azalacak ve rengi açılacak öncelikle bunu söyleyeyim.ben geçen hafta doktoruma karbon peeling için gitmiş olmama ve son seansımı aralıkta yaptırmış olmama ragmen doktorum bana da uygun görmedi karbon peelingi hassasiyetimi artıracagı için.hatta bana önümüzdeki seneye kadar işlem yapmayacagını söyledi :) kendi doktorum bana bunu öngördü,görüyorum ki senin doktorun da aynı tutum içerisinde demekki doktorcuklarımızın bir bildiği var :) ama sanırım seni eskisi kadar etkilemiyor lekelerin değil mi? düzelme oldu baya sanırım canım sende