- 21 Haziran 2007
- 2.864
- 78
- Konu Sahibi incihocaedebiyat
Co2 lazerden önce Erbium yag lazer vardı ancak Co2 kadar etkili değil.Co2 sivilce izlerinin hafiflemesinde çok çok etkili hatta son teknoloji.hep diyorum doktorum amerikaya da gitsen son teknoloji bu diye söyler.Nuket hanımın sitesine baktım aynı lazerden bahsediyor ancak hiçbir doktor cildini pürüzsüz yaparım diye vaad vermemeli bence.büyük umutlarla gidip yere çakılıyoruz resmen =) burdaki yorumları dikkatlice okursanız 1 seans yaptıran çok az.ben 7 seans yaptırdım =) çok acılar çektim psikolojik anlamda ama çok şükür sıkıntılarım %50 hafifledi.hatta tek derdim sağ tarafımdaki izim ve ufak tefek atış lekeleri.makyajla kapanan düzeye eriştim diyebilirz.1.5 senenin sonunda =)
Çok geçmiş olsun.Bugün dr dinleseydiniz hak verirdiniz bana.Kendisi de yaptırmış.Bir kez yeterli diyor.Cildin en alt tabakasına iniliyormuş aletle.Tv ülke idi galiba belki internette videosu vardır.Yapılışını gösteriyordu dolayısı ile aleti görme şansınız var.Konuyla ilgili bilgim olmadığı için diğer kullanılan aletleride görmedim.Daha öncekiler cildi soyuyormuş.kabuk bağlıyormuş diyede bahsetti.