- 26 Ekim 2011
- 83
- 0
- Konu Sahibi incihocaedebiyat
Seliss hanım öncelikle merhaba sizin bahsettiğiniz karbon maskesiyle benim bahsettiğim karbon peeling aynı şey mi bilmiyorum.benim bahsettiğim ciltte aydınlanma sağlayan bir pelling.cilde öncelikle siyah bir karbon sürülüyor daha sonra çatçatçat sesleriyle =) q swicth lazerin bir çeşidi tutuluyor.gerçekten güzel bir işlem tavsiye ediyorum şiddetle.seansları ve fiyatı hakkında bilgi verdim.seanslarını bilemicem ama fiyatları da doktora göre değişir.ancak benim anlamadığım bu tarz işlemler kesinlikle bir doktor gözetiminde yapılmalı bu cihazı eve alıp ne yapacaksınız? ayrıca doktorum milyon dolarlar vererek yurtdışından getirtti bu cihazları sanmıyorum ki tr de satılsın.eğer evde bir uygulama düşünüyorsanız lekeleriniz için dermalogicanın pirinç özlü peelingini öneriyorum o da ciltte aydınlanma sağlıyor.ama kesinlikle doktorla görüşmeden cihaz almayın. sesimiduyun canım sana gelince =) evet doktorum Kubilay Yücel =) bu arada sende mi antalyada yaşıyorsun Kubilay beyi bildiğine göre =) dünya tatlısı bir insandır benim ortaokuldan beri doktorumdur kendisi.sesimiduyun sen birkaç tane lekene takık durumdasın lütfen kendini su depresif durumdan kurtar ben kendiyle barışık bir insanken lekeleri takmaktan neredeyse sorunlu bir insan haline geldim 1.5 senede.ama şu an alıştım herşeye hatta dün doktoruma da söyledim ben alıştım onlarla yaşamaya sadece sağ tarafımdaki izin geçsin ben bunu istiyorum.kızlar lütfen cildinizin artık hassas oldugunun farkına varın.şimdi geçse lekeler ileride yine çıkacak.çok uzun süre korumak zorundayız ciltlerimizi.koruyucusuz markete dahi gitmeyin.açıkçası 3 5 tane çok derin lekem var sol gözümün altında ve oralara ocak ayında q swicth yaptırmak içimden geçti.lazer üstüne lazer asla tavsiye edilesi bişey değil ama dün gözümün önünde biri yaptırdı dudak çevresine beyaz tenli olmasına rağmen daha önce yaptırdıgı yerler tamamen düzelmiş.onu görünce bi anda fikrim değişti benimde.ama sesimiduyun sana tek tavsiyem lütfen artık takma şu 10 tane lazer atışını,kapatıcıyla idare et bir süre.inan bana zamanla hafifleyecek ama komple geçmesi için peeling tarzı bişey lazım diye düşünüyorum canım