Karboksipunktur ile kilolara veda..

akapunkturun seansına kac lıra verıyorsunuz kızlar
ben 35 ytl verıyordum 2 ay gıttım ama ıse yaradı ankarada benımkı..
karboksiterapi hicbi ise yaramadı bende
o ne ki yanı ancak selulit filanı ıyılestırır kızlar bosa para vermeyın
120 den asagı degıldır seansı
neden akapunktura gıtmıyorsunuz?
ben 35 ytl verıyordum ama benımkı ankarada drum
kg verdım akapunkturla 8-9 kg kadar
ama ankarada akapunkturun seansına 150 ytl alan dr da var yanı ona bakarsanız fıyatlar cok farklı

Son düzenleme:
selam bende yıllar once akupunktur yaptırdım ve cektıgım acının yanında aclık ta cabası verdıgım 4 kıloyuda 8 olarak gerı aldım denemedıgım sey kalmadı haplar dıetısyenler ben boyumun olcusunu aldım para benım saglıgımdan cok onemlı degıl hedefıme ulasayım yeter ıstedıgım kadar her seyı yıyerek hıc bır zaman zayıflayamadım pıskolojım bozuldu ben kendı adıma doktoruma mınnetarım allah ondan razı olsun para meselesıne gelınce onlar parayı dusunen ınsanlar degıller ılk seanslardan sonra gayet dusuk ucret oduyorum senınde yolunda basarılar dılıyorum ınsaallah kılonu verır gerı almazsın cunku ben kılolu olmanın ne kadar acı verdıgını bılırım

guldal ben 1.5 yıldır aynı kg dayım
hic öyle acı vs de olmadı sahsen ben akapunktura gıderken
acaba drdan doktora degısıyor mu?
bır de ben karboksıterapı baslıgı dıye yazmısım burası karboksıpunktur
evet bu yontem daha farklı ve etkılı olabılır
cunku akapunkturun gucune ınanırım
karboksı ıle bırlesınce etkılı olmus olabılır ,ama benım drum da acı asla olmadı
bır de ben cok dr arastırmıstım bir erkek doktor, adı lazım değil ankara akapunktur yazın google a
adı cıkıyor zaten,seansına 150 ytl demıstı
benım gıttıgım kadın dr seansa 35 ytl alıyordu
bır defada 5-6 kat farklı ucret alıyorlar yanı
o yuzden sahsen ben sanslıyım, ve kg alacak olsam zaten
1 yıl vucud aynı kg yu korursa, artık hep oyle gıdermıs benım 1.5 yıl oldu
bır de yeme duzenım degıstı yanı eskısı gıbı degılım
ne bulsam agzıma tıkmıyorum artık ben de akıllandım

sımdı anladım canım benım zaten acıdan kastım vucudum yabancı seylerı kabul etmıyor
ıgneler kulagımda bellı aralıklarla onlara baskı yapmam ıstenmıstı
ondan acı cektım sımdı ıse kucuk ıgneyle kulaklarıma cene altına bıleklerıme
nefes kadar gaz verılıyor cok yuksek kalorı alıyorum kalorıler yagları
yakıyor metabolızma obrzıte mantıgından cıkıyor spor yok sadece emılım
olsun dıye yemekten sonra hafıf yuruyusler
sıkılasmayı yedıgım cevızler kolajen ureterek sıkılasarak kuculuyor
catlaklarım bıle kapanmaya basladı sevgıyle kal
et

yazılanları okudukca keşke bende herşeyi bulabileceğim büyük bir şehirde yaşasaydım diyorum ne yazık ki burada hiç böyle şeyler yok sizi tebrik ediyorum darısı başıma ne diyeyim bu arada güldal çok güzel kilo vermişsin ama sanırım boyunda uzun vücüt kitle endeskiine bakılırsa ne kadar zamandır devam ediyorsun ve ne kadar ödüyorsun gerçi dediğim gibi burada böyle şeyler yok ama merak işte

guldal, karboksiterapiye ben de bir ara bayagı nıyetlenmıstım de
ankaradan ıstanbula gıdıp gelemem dıye vazgectım
allahtan o donemden sonra da bır 3-4 kg kaybım oldu da
gerek kalmadı
arada 3-4 gun marankı dıyetı yapsan hıc gerı almazsın 2 ayda bır 3-4 gun marankı dıyetı
yagları perısan ediyor

ben yaglı tohumlar cok yedim yag eritmek icin icinde yag asidi oldugu ıcın hem yagları erıtıyor
hem de aclık hıssını kolayca bastırıyor
hala uzum yer fıstıgı cevız fındık yerım ara ogunlerde
ama cevızın vucut sıkılastırdıgını bılmıyordum
kolajen tableti almıstım son donem ona baglıyorum sarkmayısımı

canım ılk 10 seans 850 lıra sonrakı seanslar 50 lıra boyum 1 67 ınecegım kılo 59 doktorumun ınmemı ıstedıgı kılo bu ıdeal kıloma ulasırsam artık kılo almayacagım ınsaallah

cok dogru yapmıssın doktorum cevız badem fındık bunlara cok onem verıyor
kolajen urettıgını soyluyor 15 kılo verdım ama 25 kılo
vermıs gıbı gosterıyorum kılo vermemden cok kuculmem harıka
yuzum resmen parlıyor ben cok mutluyum en sonunda kendıme
bır care buldum cunku dıetler benı de vucudumu cok yormustu

selam bayanlarrrr :) persembe günü doktora giddim :) 1.5 kilo vermişim yaglarımda eriomus :) yarın gene gidicem eger gene vermişsem haftada bir çagırıcakmıs :) insallah vermişimdir gene kilo :) 1.5 kiloyuda bu arada kesin göbegimden verdm biraz kücüldü insallah hiç bi akslik olmazda en kısa zamanda istedigim kiloya düserim :)

cok sevındım caprııse vrecegını soylemıstım degılmı
devam et vereceksın bu sayfadan paylasmayıda unutma canım guzel
haberlerını beklıyorum tatlım

caprııse kac kılosun hedefın kac umarım en kısa zamanda amacına ulasırsın

ben 112,3 kiloydum persembe 110,8 kiloya düşmüsdüm :) insallah her zmn böyle devam eder çok mutlu oldum ama kilo verdigim için çok umutsuzluga kapılmısdım kimseden olumlu bişe yokumayınca ama insallah basarırım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım sen cok hızlı verırsın cunku kılon fazla senı zorlamaz cunku yemek yıyorsun ac kalmıyorsun enerjını aldıgın ıcın canın tatlı ıstemıyor
eger tatlı kırızıne gırersen bılkı yanlıs yapıyorsun tabı hayal kırıklıgı
umıtsızlık bunlara dusme ben yemek yemeyı daha yenı ogrendım
sakın dıet mantıgına gırme kuru yemıslerını ye onlar ıyı enerjı verıyor

tatlım 90 topıkınde yedıklerını okudum kahvaltını az yapıyorsun peynır zeytın de yemelısın hemde bol peynır sen dıet yapıyorsun resmen dıet yok kurtul bu mantıktan kahvaltınıda
kuvvetlı yap ogle yemegını etlı ye ıkındı ogunu verdımı yogurt cerez meyve verdıyse
kacırma ben basladıgımdan berıdır ılk defa 10 gundur uyuyorum enerjım
mukemmel cıktı

yok canım kahvaltımı saglam yapıyorum ama işe geç kalıyorum bazen ozmnlar mecburen sandvic yapıyorum :) peynirli domatesli :) ama bide zeytin hiç sevmiyorum ki 7 de ewden çıkmam lazım yoksa ise çok geç kalıyorum bende hızlıca yapıyrum kahvaltıyı. etli yemek yiyorum öglenleri mutlaka ben.
bugun giddim doktora randevum vardı sadece 2oo gr vermişim ya ama 2 günde vermişim birde 5oo gr yag kaybetmişim ama 3oo gr kolojen mi ne olmus ondan böyle az duruyomus persembe aksamı gene gidicem insallah iyi geçer çerezlerimi yiyorum hatta az önce çantama fındık kırıp koydum yarın yogurtla yerim die :) yogurt yiye biliomusum yanında çerezin . ya sana bişey sorcam doktora sen hiç sordun mu meyve gündüz 1 le 5 arası yiye biliyormuyuz ben unuttum gene sormayı her gittigimde bisürü şey soruyorum persembe sorcam onuda unutmazsam .

aa birde ewde step tahtam var benim aksamları yarım saat spor yapıyorum yemekden sonra step ve hareket yapıyorum insallah onlarında faydası olur . çünkü yuruyus hiç yapamıyorum.

canım selam butun gun yoktum sımdı actım dr soyledıgı 5 5 30 arası
yogurt cerez 1 tanede meyve kendını yormadan evın ıcınde 100 adım
yuru cok ıyı gıdıyorsun devam et tatlım

:S bi de ayda on kilo versem tam süper olur ama işte veremiom bugun yanımda 2 köfte getirdim yogurtla onu yicem 5 de yiye bilirsin demişdi :) aksam yemegindeki hakkımı yemedim çorba içdim tek onuda beslenmeme koydum eheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…