ulasırsın canım sen benden ıyısın ben 16. seansta ancak bu kadar verebıldım dr soyledıgıne gore artık hızlanacakmıs dıetın taam tersı anlayacagın once yavas sonra hızlı ama moral bozmak yok benım kıyafetlerım o kadar bollastıkı 7 santım kadar bu gıdısle kıyafetlerımı kucultecegım ınsaalah ıdeal kıloma gelmeden yenı seyler almak yok bence doktorumuz bır bılım adamı bunu herkes anlayacak bızde gurur duyacagız sevgılı hocam:lepi:Güldal inşallah canım.Benimde kıyafetler hafif bol gelmeye başladı.10 günde 2 kg gibi durum.Daha iyi arkadaşlarda var inşallah bunalmadan sağlıkla umduğumuz kilolara ulaşırız.Ağustos sonunda hedefime ulaşırmıyım acaba diyorum.Ulaşamasamda durmak yok yola devam.
ya kızlar bende aynen 4 öğün yiyorum et yoğurt süt ama faydası yok 5 seans bitti 1 kiloda aldımyarın 6.seans var sanki yine almışım gibi hissediyorum ama
Merhabalar diycem kimse uğramaz oldu siteye .Hergün bi uğrayıp neler yaptığınızı durumunuzu ya da seans sonrası ne durumda olduğunuzu paylaşsanız daha güzel olacak.
Bugün seansım vardı 5 günde 1200 gr verdim herşey yolunda.Yalnız bilmiyorum sizlerdede var mı benim iştahım tamamen kapandı çok ama çok zor yiyorum enerjim artsın diyede zorluyorum dr beye söyledim bol yiyin diyosun ama yiyemiyorum diye.Diyor ki açken az yemeyin ama canınız istemiyorsa zorlamayın demek ki vücudunuzun ihtiyacı yok.Ben bu şekildede anlamamıştım zorla yiyordum açıkçası.
Tabii yine öğünlerimi atlamıycam illa yiycem ama bugün ikindide börek yiyim dedim yok gitmiyor.Neyse artık bende haftada bir gitmeye başlıyorum pazartesiden pazartesiye.Kimler pazartesi gidiyor?
Yasemin dur senden önce diyimmmmmmmmmYaseminde kilo vermeye başladıııııııııı
merhaba esın sen su an benım yasadıklaramı yasıyorsun12. seansa kadar benımde enerjım dusuktu kılo veremıyordum sımdı enerjım ıyıye gıdıyor azar azar da olsa kılo verıyorum bendekı problem duzenlı yememektı sonra duzene koydum ıyı gıdıyor artık ınsaallah boyle devam eder moralını bozma olacak gayretgünaydın kızlar ben dün gittim 6.seans hala aynı bi değişiklik yok, enerji alamamışım, doktor vücuda istediğini vermiyosun dedi, ne vermem gerekiyor anlamadım, önceden ikindide yemiyordum, 2 haftadır ikindede yedim ama hala olmuyo, ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum, önceleri doktor öğün atlamayın geciştirmeyin yiyin diyordu,dünde canın istemiyosa niye zorla yiyosun diyo,ben doktoruda anlamadım kendi vücudumuda ve çok moralim bozuluyo
sanırım demek ıstedıgı acıktıgın gıbı yemen mesela canın tatlı ısterse enerjın yok demek yanı canın dondurma bıle ıstemeyecek tatlı namına hıc bır sey o zaman enerjın var demek sıkma canınıama bak sende diyosun sende yeme düzensizliği varmış en azından sorunu biliyorsun ben onuda bilmiyorum, nerde ne yanlışı yapıyorum sorun ne anlamadım, şu an ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum, doktor vücudunu dinle dedi ne isterse onu ver, sanırım ben vücut dilimdende bişey anlamıyorum
kızlaaaaaaar nerdesınız hıc ses sedanız cıkmıyor merak ettım sızlerı canan cım sen nasılsın pelınce yasemın banu serpıl esın gamzelı cıkın ortaya bır yaramazlık yoktur umarım
iyide benim canım zaten bişey istemiyo, o zamanda vücudun enerji harcamıyo demekki,acıkmalısın diyo, acıkınca neden acıktın azmı yedin diyo, canın istemiyosa yeme diyo, sonra öğün atlama iştah olmasada ye diyo, 6 kere gittim, birindede öbür haftayla tutarlı şeyler sölemedi, bende artık akşamları yemicem
ikindiyi 5 te yapıp akşama sadece meyvayla geçiştircem, kilo verebilenler enerjisi iyi çıkanlar 1 günlük örnek yemeğinizi bana yazarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?