Karboksipunktur ile kilolara veda..

Esincim bak yasemin 9seansta başladı vermeye takılma moralini bozma canım.
Banucum inan ki aklımdan geçtin merak ettim tatlım.Hayırdır nerelerdeydin?

Arkadaşlar bir akapunktur uzmanına sordum bu yanıtı aldım:merhaba ben yıllarca karboksiterapi tedavisi uyguladım hastalarıma.bu tedavinin amacı o bölgedeki dolaşımı arttırıp incelme sağlamaktır. akupunktur ile kombinasyonunda ise mantık aynıdır.etkiside aynıdır aslında.kulaktaki organlara iğne batırarak bu etkiyi sağlıyoruz. karboksipunctur klasik akupunkturun konforlu şeklidir diyelim.çünkü kulakta iğne kalmıyor. ancak uygulayıcının kesinlikle ve kesinlikle akupunktur uzmanı olması gerekiyor. sertifikasına bakın.sadece medikal estetik uzmanıysa eğer tehlikeli olabilir.çünkü bilmeden farklı organlara,hormonlara etki edebilir. saygılar.
Buda onkoloji uzmanına sorduğum sorunun cevabı:Eşim de yaptırdı. Kanser yapsa eşimi göndermezdim.

sevgılı hanımlar ben bugun gıttım 500 gr vermısım garafık te her sey duzgun gıttı bır kere daha boyle duzgun gıderse hızla kılo vermege baslayacaksın dedı vucudum su an kendını tamır edıyormus yanı ıc aksanlar bozuk son dakıka da kurtarıyorum hadı bakalım darısı sıze

Güldal inşallah canım.Benimde kıyafetler hafif bol gelmeye başladı.10 günde 2 kg gibi durum.Daha iyi arkadaşlarda var inşallah bunalmadan sağlıkla umduğumuz kilolara ulaşırız.Ağustos sonunda hedefime ulaşırmıyım acaba diyorum.Ulaşamasamda durmak yok yola devam.

ulasırsın canım sen benden ıyısın ben 16. seansta ancak bu kadar verebıldım dr soyledıgıne gore artık hızlanacakmıs dıetın taam tersı anlayacagın once yavas sonra hızlı ama moral bozmak yok benım kıyafetlerım o kadar bollastıkı 7 santım kadar bu gıdısle kıyafetlerımı kucultecegım ınsaalah ıdeal kıloma gelmeden yenı seyler almak yok bence doktorumuz bır bılım adamı bunu herkes anlayacak bızde gurur duyacagız sevgılı hocam:lepi:

günaydın kızlar , ben birşey sorcam benim bugün randevum var ama regl oldum , bu durumda gitmemin bir sakıncası yok sanırım ama dimi :)

ya kızlar bende aynen 4 öğün yiyorum et yoğurt süt ama faydası yok 5 seans bitti 1 kiloda aldım yarın 6.seans var sanki yine almışım gibi hissediyorum ama

selam esin sen bendensinn sanırım biz diğer arkadaşlarımıza göre biraz fazla yavaş veriyoruz hatta öncesinde alıyoruzzz..... ama şunu söylemeliyim kızlar eğer verirsem bundan sonra daha hızlı vereceğime inanıyorum çünkü benim hormonlarımla ilgili problemim vardı hipoglisemi ve tiroidden dolayı... uzun zamandır regl olmuyordum 1 seneye yakın tedavi sürecinde... ama bu ay olmaya başladımmmmm.... inşalllaahh daha güzel olacak bu arada ben bugün inş yaseminle buluşup tanışmış olacağımmmm bakalımmm :))))) hazır olll ben gliyorumm yaseminnn :=))))))))))))))))))))))))

Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Dr by ilk toplantıda bi bayan ben ekmeksiz yapamam yerim dedi yiyemezsin dedi dr bey yerim ben diye ısrar etti dr yiyemezsin diye ısrar etti.ıştahım o kadar kapandı ki sabah peynir domates ceviz az zeytinli bir tabak hazırladım bir dilim ekmeği bitiremedim diğer öğünlerdede hiç aramıyorum ama azcık bişey yiyorum çatlıycakmışım gibi geliyor....
Sizdede durumlar böylemi arkadaşlar ...
Bugün bende gidiyorum dr'a bakalım durum ne verdimde ne kadar bakalım.
Sizde çizelge yapsanız ya:)

Merhabalar diycem kimse uğramaz oldu siteye .Hergün bi uğrayıp neler yaptığınızı durumunuzu ya da seans sonrası ne durumda olduğunuzu paylaşsanız daha güzel olacak.
Bugün seansım vardı 5 günde 1200 gr verdim herşey yolunda.Yalnız bilmiyorum sizlerdede var mı benim iştahım tamamen kapandı çok ama çok zor yiyorum enerjim artsın diyede zorluyorum dr beye söyledim bol yiyin diyosun ama yiyemiyorum diye.Diyor ki açken az yemeyin ama canınız istemiyorsa zorlamayın demek ki vücudunuzun ihtiyacı yok.Ben bu şekildede anlamamıştım zorla yiyordum açıkçası.
Tabii yine öğünlerimi atlamıycam illa yiycem ama bugün ikindide börek yiyim dedim yok gitmiyor.Neyse artık bende haftada bir gitmeye başlıyorum pazartesiden pazartesiye.Kimler pazartesi gidiyor?
Yasemin dur senden önce diyimmmmmmmmmYaseminde kilo vermeye başladıııııııııı

Kızlar 500g bana geri geldi ama yağ gidiyor gene su topluyorum enerji iyi ama acıktıkça ye dedi.Benim arada yediğim kurabiyelere kızdı dr.Boşver onları aç bir ton balığı limonla ye dedi.Yani ikindiyide boş geçme dedi.Umutluyum mutluyum rakamsal değerlere takılmıyorum onlarda inecek dedi şu yağı indirelimde önce.herşey yolunda moral bozmak yok:))

günaydın kızlar ben dün gittim 6.seans hala aynı bi değişiklik yok, enerji alamamışım, doktor vücuda istediğini vermiyosun dedi, ne vermem gerekiyor anlamadım, önceden ikindide yemiyordum, 2 haftadır ikindede yedim ama hala olmuyo, ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum, önceleri doktor öğün atlamayın geciştirmeyin yiyin diyordu,dünde canın istemiyosa niye zorla yiyosun diyo,ben doktoruda anlamadım kendi vücudumuda ve çok moralim bozuluyo

merhaba esın sen su an benım yasadıklaramı yasıyorsun12. seansa kadar benımde enerjım dusuktu kılo veremıyordum sımdı enerjım ıyıye gıdıyor azar azar da olsa kılo verıyorum bendekı problem duzenlı yememektı sonra duzene koydum ıyı gıdıyor artık ınsaallah boyle devam eder moralını bozma olacak gayret

ama bak sende diyosun sende yeme düzensizliği varmış en azından sorunu biliyorsun ben onuda bilmiyorum, nerde ne yanlışı yapıyorum sorun ne anlamadım, şu an ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum, doktor vücudunu dinle dedi ne isterse onu ver, sanırım ben vücut dilimdende bişey anlamıyorum

sanırım demek ıstedıgı acıktıgın gıbı yemen mesela canın tatlı ısterse enerjın yok demek yanı canın dondurma bıle ıstemeyecek tatlı namına hıc bır sey o zaman enerjın var demek sıkma canını

iyide benim canım zaten bişey istemiyo, o zamanda vücudun enerji harcamıyo demekki,acıkmalısın diyo, acıkınca neden acıktın azmı yedin diyo, canın istemiyosa yeme diyo, sonra öğün atlama iştah olmasada ye diyo, 6 kere gittim, birindede öbür haftayla tutarlı şeyler sölemedi, bende artık akşamları yemicem
ikindiyi 5 te yapıp akşama sadece meyvayla geçiştircem, kilo verebilenler enerjisi iyi çıkanlar 1 günlük örnek yemeğinizi bana yazarsanız çok sevinirim

kızlaaaaaaar nerdesınız hıc ses sedanız cıkmıyor merak ettım sızlerı canan cım sen nasılsın pelınce yasemın banu serpıl esın gamzelı cıkın ortaya bır yaramazlık yoktur umarım

slm güldal nbr, dün artık yeni düzene başladım akşamları yemek yemiyorum ama fresh mısırlardan yedim acaba bi zararı varmı onların, birde örnek bir günlük yeme tablonu yazarmısın bana ?

kızlaaaaaaar nerdesınız hıc ses sedanız cıkmıyor merak ettım sızlerı canan cım sen nasılsın pelınce yasemın banu serpıl esın gamzelı cıkın ortaya bır yaramazlık yoktur umarım

selam guldalll.. ben yazıyorum arada ama cevap veren pek olmadığı için sadece okuyorum yazılanları bir şey yazmıyorum... zaten bana hep yazan sen oluyorsun bunun için tşk ediyorum sana:) benim herşey yolunda geçen sene giremediğim pantalonumu giydim hafif bol bile geldi bu acaip moral oldu bana.. kendime olan güvenim geri geldi valla:))) bir ara gitmişti de:))kendi halimde devam ediyorum bakalım haftasonu ne diyecek doktor merak ediyorum. 2 kere daha çizgim aynı olursa bu iş bitti demekmiş. hadi hayırlısı bakalım.
sen ne alemdesin guldalcım.. sende her şey yolunda gidiyormu ?

selam esin sana kendi yemek düzenimi yazayım.
sabah yumurta, beyaz peynir, kaşar peynir, dil peyniri, 2 zeytin, biraz domates ve salatalık, bir dilimde ekmek. öğlen köfte yada tavuk yanında biraz sebze ve yoğurt, ikindi de yoğurt ve köfte yada sadece ton balığı, akşamları bu günlerde sadece meyva yiyorum çünkü asla yiyecek halim olmuyor.
bu yazdıklarımı da acıktığımdan yemiyorum. yemem gerektiği için yiyorum. çünkü canım hiç yemek istemiyor çünkü acıkmıyorum. ha birde 2-3 litre su içiyorum.. suyu içince zaten insan acıkmıyor..
benden bu kadar canım sana kolay gelsin..

teşekkür ederim serpil yemek listesi benimkinden çok farklı değil ama ben başaramadım bakalım bide akşamları sadece meyveyle geçircem bu hafta belki faydası olur ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…