teşekkür ederim serpil yemek listesi benimkinden çok farklı değil ama ben başaramadımbakalım bide akşamları sadece meyveyle geçircem bu hafta belki faydası olur ((
Merhabalar ben bir kaç gün üstüste kendim yazdın ve kendim dinledim baktım her girdiğimde son yazan benim darıldım size.Sürekli kızlar gelin nerdesiniz dedim durdum baktım yoksunuz yazmadan çıktım iki gündür.Bencede burda paylaşım artmalı motive olmalıyız anlatmalıyız birbirimize....Ben özelimde bir tek kişiye bile söylemedim gazı.İyide yaptığımı düşünüyorum.
Serpili aşkolsun biz konuşmuyomuyuz senle tatlım iyi gidiyorsun maşallah.Esin menünü okudum doktor bey çerezleri sabah öneriyor canım ben özellikle sordum hatta akşam beyaz leblebi yiyorum dedim iyi bir tercih olmadığını çerezi kahvaltı sonrası tok yememi söyledi.
Ben çizelge yaptım sizlerde yapsanıza arkadaşlar.Salı günü gittim iyi vermiştim ama sonrasında daha veremedim.Bu arada iki gündür büyük sınavları başarı ile atlattım.Dün kazakistanlı bir eve misafir oldum anlatamam size onların bir mantısı varki sormayın.Allahtan köfte vardı zeytin yağlı fasulye vardıda ne tatlılara nede mantıya elimi sürmedim.Bugün okula arkadaş şekerlemeler tatlılar almış koskadan bi dolu getirdi bir küçük lokma elimi sürmedim hiç kaçamak yok yani...........Bilmiyorum bu iş gazlı yada gazsız olacak modundayım,böyle gider umarım.56 OLMAYI KOYDUM KAFAYA
Valla hepinize yazıyorum kimse darılmasın doktor birazda mevsime göre öneriyor havlar sıcakladı diye çerezi komple kaldırdı bana sadece yiyosan saah kahvaltıda bir avuç cevz ye dedi.Bende sabah kahvaltıdahaşlanmış yumurta ,bol peynir,bikaç zeytin ve kepekli ekmekten tost yedim yanında çayla.Öğlen patatesli köfte vardı fırında ben onun içinden 6 adet köfte ve cacık yedim.İkindide dürüm döner yedim çayla .akşam hiçbişey istemiyo canım bol su içtim birazdan dondurma isterim sanırım.Ben şu kanıya vardım kendimden gündüz iyi yyip akşam yemezsem yağ hızlı düştü çizelgeden çıkardığm sonuç bu pazartesiye kadar böyle devam edicem.Ya bazen sabahları kalktığımda inceliyorum akşama kadar şişiyorum sanki.Hala incelemedim ben insin artık şu yağlar fırlasın enerji:))Merhabalar ben bir kaç gün üstüste kendim yazdın ve kendim dinledim baktım her girdiğimde son yazan benim darıldım size.Sürekli kızlar gelin nerdesiniz dedim durdum baktım yoksunuz yazmadan çıktım iki gündür.Bencede burda paylaşım artmalı motive olmalıyız anlatmalıyız birbirimize....Ben özelimde bir tek kişiye bile söylemedim gazı.İyide yaptığımı düşünüyorum.
Serpili aşkolsun biz konuşmuyomuyuz senle tatlım iyi gidiyorsun maşallah.Esin menünü okudum doktor bey çerezleri sabah öneriyor canım ben özellikle sordum hatta akşam beyaz leblebi yiyorum dedim iyi bir tercih olmadığını çerezi kahvaltı sonrası tok yememi söyledi.
Ben çizelge yaptım sizlerde yapsanıza arkadaşlar.Salı günü gittim iyi vermiştim ama sonrasında daha veremedim.Bu arada iki gündür büyük sınavları başarı ile atlattım.Dün kazakistanlı bir eve misafir oldum anlatamam size onların bir mantısı varki sormayın.Allahtan köfte vardı zeytin yağlı fasulye vardıda ne tatlılara nede mantıya elimi sürmedim.Bugün okula arkadaş şekerlemeler tatlılar almış koskadan bi dolu getirdi bir küçük lokma elimi sürmedim hiç kaçamak yok yani...........Bilmiyorum bu iş gazlı yada gazsız olacak modundayım,böyle gider umarım.56 OLMAYI KOYDUM KAFAYA
pelincim çok saol zaten sen ve guldal bana moral veriyorsunuz:)) ya bir kaç keredir yazıyorum bakıyorum kimse cevap bile vermiyor. bende bari yazmiyim de okuyayım dedim:) ya çokda önemli değil bu günlerde yorgunluktan biraz alınganlığım üzerimde galiba:)))) bu arada seni kutluyorum mantı ve tatlılara elini sürmemiş olman inan süper bir olay:) doğru yoldasın pelincim devammmmm..
aşkolsun serpili ben vermiyomuyum moral sana :umursamaz:
gunaydın pelınce yarım saatlık bır ıslem ayaklarını suya koyup ıcıne ılac karıstırıyorlar vucudundakı toksın yag hapsı ayak tabanından suya karısıyor bu gece cok rahat uyudum suyun rengı once sarı sonra kahve rengı oldu gercı bırcan dedıkı sızın suyunuz cuk temız ama genede cok ıyı geldı ben 2 haftada bır yapacagımDetox nasıl bşr uygulama güldal.Maşallah arkadaşım sana
Pelincem görüşemiyoruz sen tatildesin tabi gez bakalım evlerde .Kızlar ve anaları nazlı olur oğluna bunu alıştır şimdiden :) şaka biyanada ilgisiz anne yada şımarık çocuk hiç çekilmez herkes dağıldı biyerlere ama ben sıkılıyorum artık erimek istiyorum.Ha bu arada benimde kızımın yarın mezuniyet töreni var tam 12 oyunda rol alıyor övünmek gibi olmasın okul birincisi inşallah böyle devam eder.Yarın akşam fazlaca duygulanacağım kesin.yine kimse uğramamış:))))) Bugün yine misafirlikteydim öğlen menümü kendim belirledim köfte ızgara ve zeytinyağlı bide ayran.İkindidede zeytinyağlı fasıuye ve peynir yiycem zaten hiç aç değilim önümde neler yiyorlar yok canım falan asla istemiyor tatmıyorum bile.Kilo vermeyi hiç bu kadar hak etmemiştim ama pazartesiden beri hiç veriyomuşum gibi hissetmiyorum inşallah hafta sonu veririmde seansta canım sıkılmaz.
Ay bugün çok gerildim arkadaşlar az içimi dökeyim.Gittiğim arkadaşım 20 senelik yakın arkadaşım hep zor bir insan olmuştur ama anneliği hiç çekilmez daraltıyor beni benim oğlumdan bir yaş küçük kızı var benimki çok uyumlu ve olgun bir çocuk çok şükür idare eder tabiki çocuk neticede onun kızıylada iyi anlaşıyorlar fakat annesinin sürekli savunma ve suçlama huyu yüzünden kızda abuk sabuk şeyleri şikayet etme alışkanlığı var ,kıkır kıkır gülüşürken arada gelip annesine şikayet ediyor ve annede benimkine ama yapma benim kızım hassas kız o narin diyor bide narin kızı görseniz nasıl geriliyorum anlatamam size neki dimi ama çok doldum napıym ...............
merhaba canım ıyıyım sen nasılsın dun okudugum kadarı ıle bayagı sınırlenmıssın yazdıklarını okudugumda bende cok kızdım bır soz vardır cocuk azız ıse terbıye ondan azızdır herkesın cocugu var onemlı olan o cocugu bılınclı yetıstırmektır yoksa dogurmak degıl kız erkek farketmez senın oglunu gordum cokta terbıyelı masaallah onun hıcte problem yasatacagına ınanmıyorum allah bagıslasın sana sevgı ıle kal serrpıl gamzelı esın nerdesınız yoksa kıloların hepsı gıttımıGüldal merhaba nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?