Karboksipunktur ile kilolara veda..

teşekkür ederim serpil yemek listesi benimkinden çok farklı değil ama ben başaramadım bakalım bide akşamları sadece meyveyle geçircem bu hafta belki faydası olur ((

Selam kızlar bayadır giremedim evdeki laptop çöktü yeni yapıldı.Esincim kimsenin yediği yemeğe bakma dr sana ne diyosa onu yap.Çünkü geçen hafta dr bana kızdı herkese yeri geldiğinde farklı söylüyorum mesela banuya akşamları basket oynadığı için köfte ye diyo ama benim bu tür faaliyetim olmadığından bana hafif sebze ye diy yüzden sen vücudunu dinle eğer acıkıyorsan bilki yemek yemen lazım.Enerji istiyor demektir ama canın istemiyosa da yeme .Benim yağ düşmeye başladı ama daha fazla enerji vermye gayret ediyorum bakalım pazartesi benim ne olcak 12. seans geliyor ....

yasemin ben acıkmıyorum zaten hiç, sabah kalktığımdada aç olmuyorum, öğlende ikindide akşamda , doktor acıkmıyosan yeme diyo, hiç yememem lazım o zaman, bide ben hep doktoru dinliyorum ama oda sölediklerinde tutarlı değilki, ilk zamanlar canım istemiyo dedim kendini zorla dedi, sonra istemiyosa neden yiyosun dedi, ben 6.seansa kadar akşamları yemek yedim canım istemediği halde,pazartesiye kadar akşamları yemicem bakalım nolcak, doktorda vüğcudunu dinle diyo demekki şimdiye kadar anlayamamışım yani neyini dinliyim , bi akıl verde onu yapıyım doktor dicektim :)

sen neler yiyosun kısaca bi anlatırmısın, tabiki başkalarını yediğine bakmıyorum ama en azından karşılaştırma yapıyorum, doktor kişiye özel pek bişey diyomuş gibi hissetmedim, özel sormuşsa banu spor yapıyorum diye belki ona sölemiştir, yoksa sebze ye, meyve ye,onuda ye bunuda ye, istemiyosa yeme, iyide bu şekilde bi yanlış yapıyoruz demekki direk bi liste verse vücudumuza göre daha mantıklı olcak

mesela örnek veriyim
kahvaltı; peynir,kaşar,salam,yumurta ,süt
öğlen; et yada tavuk yada balık, yoğurt
ikindi;sebze yada et yemeği,yoğurt,meyve,fındık,ceviz,badem,meyve,
akşam; önceleri evdeki yemekten bi tabak alıyordum ne varsa ,artık yemiyorum sadece meyve

ve günde 3 litre su, yani tartıya çıkıyorum enerji almamışsın, iyide ne yapıyım ben artık bu kadar yemiyenler bile başarıyo bu işi yani böyle alamıyosam nasıl alacağımı bilemiyorum ben ve doktorda sölemiyo,vücudunu dinle , dinledik doktorcuğum 6 seanstır bunları sölüyo halada bunları sölüyo :)

Merhabalar ben bir kaç gün üstüste kendim yazdın ve kendim dinledim baktım her girdiğimde son yazan benim darıldım size.Sürekli kızlar gelin nerdesiniz dedim durdum baktım yoksunuz yazmadan çıktım iki gündür.Bencede burda paylaşım artmalı motive olmalıyız anlatmalıyız birbirimize....Ben özelimde bir tek kişiye bile söylemedim gazı.ıyide yaptığımı düşünüyorum.
Serpili aşkolsun biz konuşmuyomuyuz senle tatlım iyi gidiyorsun maşallah.Esin menünü okudum doktor bey çerezleri sabah öneriyor canım ben özellikle sordum hatta akşam beyaz leblebi yiyorum dedim iyi bir tercih olmadığını çerezi kahvaltı sonrası tok yememi söyledi.
Ben çizelge yaptım sizlerde yapsanıza arkadaşlar.Salı günü gittim iyi vermiştim ama sonrasında daha veremedim.Bu arada iki gündür büyük sınavları başarı ile atlattım.Dün kazakistanlı bir eve misafir oldum anlatamam size onların bir mantısı varki sormayın.Allahtan köfte vardı zeytin yağlı fasulye vardıda ne tatlılara nede mantıya elimi sürmedim.Bugün okula arkadaş şekerlemeler tatlılar almış koskadan bi dolu getirdi bir küçük lokma elimi sürmedim hiç kaçamak yok yani...........Bilmiyorum bu iş gazlı yada gazsız olacak modundayım,böyle gider umarım.56 OLMAYI KOYDUM KAFAYA

Son düzenleme:
pelince selam , doktor fındık bademi ilk gittiğimde 4 öğünde verdi hepsinde ye dedi, o zaman 1 kilo vermiştim
ikinciye gittim onları kes sadece ikindide ye dedi o yüzden ikindide yiyorum, sonradanda bişey demedi, diyorumya o günkü ruh haline göre cevaplıyo sanırım :) sen neler yiyosun, kaç kilosun kaçıncı seans ne kadar gitti :)

pelincim çok saol zaten sen ve guldal bana moral veriyorsunuz:)) ya bir kaç keredir yazıyorum bakıyorum kimse cevap bile vermiyor. bende bari yazmiyim de okuyayım dedim:) ya çokda önemli değil bu günlerde yorgunluktan biraz alınganlığım üzerimde galiba:)))) bu arada seni kutluyorum mantı ve tatlılara elini sürmemiş olman inan süper bir olay:) doğru yoldasın pelincim devammmmm..

Valla hepinize yazıyorum kimse darılmasın doktor birazda mevsime göre öneriyor havlar sıcakladı diye çerezi komple kaldırdı bana sadece yiyosan saah kahvaltıda bir avuç cevz ye dedi.Bende sabah kahvaltıdahaşlanmış yumurta ,bol peynir,bikaç zeytin ve kepekli ekmekten tost yedim yanında çayla.Öğlen patatesli köfte vardı fırında ben onun içinden 6 adet köfte ve cacık yedim.İkindide dürüm döner yedim çayla .akşam hiçbişey istemiyo canım bol su içtim birazdan dondurma isterim sanırım.Ben şu kanıya vardım kendimden gündüz iyi yyip akşam yemezsem yağ hızlı düştü çizelgeden çıkardığm sonuç bu pazartesiye kadar böyle devam edicem.Ya bazen sabahları kalktığımda inceliyorum akşama kadar şişiyorum sanki.Hala incelemedim ben insin artık şu yağlar fırlasın enerji:))

aşkolsun serpili ben vermiyomuyum moral sana :umursamaz:

aşkolsun serpili ben vermiyomuyum moral sana :umursamaz:

yasemincim sen bakma bana benim bu aralar canım biraz sıkkın ondan dolayı alınganlığım üstümde galiba:))) saolun hepiniz moral veriyorsunuz çok tşk ediyorum sizlere.. buraya yazmaya başladığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum.
hepinize kucak dolusu sevgilerrrr

Ben kilo verdiğim için şimdiye kadar pek fazla yeme düzeni ile ilgili konuşmadık aslında bu konuda burdan sentezliyorum ancak.Bu yüzden burası çok önemli o kadar çok şey öğreniyorum ki sizlerden kader ortaklarım benim.
Dört seans aldım iki haftadır gidiyorum ben 2 kilo verdim ama bu başlangıç kiloları yerleşik olmadığından rahat verilebilecek kilolardı bundan sonrası önemli artık haftada bir gitmeye başlıyorum kaçamak yapmıyorum elimden geleni yapıyorum bakalım kısmet gözümü diktim 56 ya sağlıkla sıhhatle vereceğim inşallah gazlı yada gazsız.Gaz kullanıyorum niye veremiyorum diyede düşünmemeye şartladım kendimi 8 seansım kaldı bakalım eğer çok iyi bir düşüş göstermezsem daha seans almam 8 seans sonunda 60-61 görürsem devam diye düşünüyorum.Fakat bacaklarımda incelme sıkılaşma çok iyi bu beni mutlu ediyor.
Esinciğim bak banuda sen kilolarda sanırım o yüzden ikinizinde vermesi zor gibi geliyor bana.Doktor beyin bir yazısını okumuştum.Her insanın doğal kilosu olduğundan bahsediyordu.Bazı insanların doğal kilosu çok aşağılarda olduğundan çok yeselerde almadıklarından bahsediyordu.Sanırım siz doğal kilonuza yakın olduğunuzdan direniyor vücudunuz ne mutlu sizi ben sizin durumunuza bu şeklide bakıyorum.Ya bide arkadaşlar Ebru hanımda demişti çaresiz durumlarda börek masum bir seçim en azından içindekilerin faydası var hani poğaça yerine.Yemeyin şu dürümleri pizzaları.....Dışardamısınız yapın zeytin yağlı fasulyenizi alın bir kaba yoğurdunuzu atın çantanıza valla benim öğle ve ikindi iki öğünüm dışarda beslenmemle dolaşıyorum ortalıkta...
Arkadaşlar gelen bişeyler yazsın okuyup çıkmasın rica ediyorum.Daha öncede demiştik gerçe verelim şu kilolarıda bir parti yapalım.

Son düzenleme:
selam arkadaslarım serpılcım ben her zaman sıze guc vermek sızdende guc almak ısterım bız bu kıloları verecegız ınanıyorum ben bugun gıttım 1 kg vermısım bırde detox yaptırdım degmeyın keyfıme bakın kızlar doktor hepımızın elıne aynı lıssteyı verıyor daha sonra kısının gıdısatına gore yeme duzenını degıstırıyor mesela bugun bana baklagılerı onerdı eger dr ın soyledıklerını aynen uygularsak basaracagımıza ınanıyorum bu arada pelınce cızelge onerıyorsun nasıl yapılacagını bılsem hemen yapacagım ama deneyecegım esın moralını bozma ben daha yenı basladım vermege bugun enerjım dusmustu ama gene verdım yanı sabır ve moral hep beraber guzel gunlere ınsaallah.

Detox nasıl bşr uygulama güldal.Maşallah arkadaşım sana
gunaydın pelınce yarım saatlık bır ıslem ayaklarını suya koyup ıcıne ılac karıstırıyorlar vucudundakı toksın yag hapsı ayak tabanından suya karısıyor bu gece cok rahat uyudum suyun rengı once sarı sonra kahve rengı oldu gercı bırcan dedıkı sızın suyunuz cuk temız ama genede cok ıyı geldı ben 2 haftada bır yapacagım
:lepi:

yine kimse uğramamış:))))) Bugün yine misafirlikteydim öğlen menümü kendim belirledim köfte ızgara ve zeytinyağlı bide ayran.ıkindidede zeytinyağlı fasıuye ve peynir yiycem zaten hiç aç değilim önümde neler yiyorlar yok canım falan asla istemiyor tatmıyorum bile.Kilo vermeyi hiç bu kadar hak etmemiştim ama pazartesiden beri hiç veriyomuşum gibi hissetmiyorum inşallah hafta sonu veririmde seansta canım sıkılmaz.
Ay bugün çok gerildim arkadaşlar az içimi dökeyim.Gittiğim arkadaşım 20 senelik yakın arkadaşım hep zor bir insan olmuştur ama anneliği hiç çekilmez daraltıyor beni benim oğlumdan bir yaş küçük kızı var benimki çok uyumlu ve olgun bir çocuk çok şükür idare eder tabiki çocuk neticede onun kızıylada iyi anlaşıyorlar fakat annesinin sürekli savunma ve suçlama huyu yüzünden kızda abuk sabuk şeyleri şikayet etme alışkanlığı var ,kıkır kıkır gülüşürken arada gelip annesine şikayet ediyor ve annede benimkine ama yapma benim kızım hassas kız o narin diyor bide narin kızı görseniz nasıl geriliyorum anlatamam size neki dimi ama çok doldum napıym ...............

kızlar dr Fevzi Özgönül bu gece flash tvde canlı yayında sanırım 23,30da herkes izlesin .Ebru hanım beni aradı kkdakilerede söyle dedi.Bakalım neler dicek dr umuz.

Pelincem görüşemiyoruz sen tatildesin tabi gez bakalım evlerde .Kızlar ve anaları nazlı olur oğluna bunu alıştır şimdiden :) şaka biyanada ilgisiz anne yada şımarık çocuk hiç çekilmez herkes dağıldı biyerlere ama ben sıkılıyorum artık erimek istiyorum.Ha bu arada benimde kızımın yarın mezuniyet töreni var tam 12 oyunda rol alıyor övünmek gibi olmasın okul birincisi inşallah böyle devam eder.Yarın akşam fazlaca duygulanacağım kesin.

Nazlı ve şımarıklardan nasıl korunur dersleri veriyorum zaten canımcım.Ben seyredemedim şimdi açtım burayı anca gördüm bi özet geçer msiniz rica etsem.Bide kutlarım Yaseminciğim kızını.

Güldal merhaba nasılsın
merhaba canım ıyıyım sen nasılsın dun okudugum kadarı ıle bayagı sınırlenmıssın yazdıklarını okudugumda bende cok kızdım bır soz vardır cocuk azız ıse terbıye ondan azızdır herkesın cocugu var onemlı olan o cocugu bılınclı yetıstırmektır yoksa dogurmak degıl kız erkek farketmez senın oglunu gordum cokta terbıyelı masaallah onun hıcte problem yasatacagına ınanmıyorum allah bagıslasın sana sevgı ıle kal serrpıl gamzelı esın nerdesınız yoksa kıloların hepsı gıttımı
:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…