Evet kızlar 3 sene önce 75 kilodan 54 kiloya düştüm ama çok sağlıksız verdim kiloları. 54 kilo olduktan sonra yine yedim yedim ve 54 kilodan 2 yıl sonra 82 oldum. Bu yaz Karatay diyeti ile 1 ayda 75 kiloya düştüm sonra yine yedim ama bu sefer 76.6 kg oldum. Yani karatay ile verdiğim kilolar geri gelmedi. Bunun üzerine karar verdim nişana kadar düz bir karın için Karatay ile Haziran ayında toplamda 19 kilo vereceğim. Zaten ilk ay 5-6kilo sonraki aylar 3-4 kilo veriliyor. Bu hesaplara göre 57 hayal değil. Tabiki bunu 67 kiloya kadar fitness 67 kilo ve sonrası pilates ve fitness ile desteklemeyi planlıyorum.artık hergün her öğünümü burada paylaşıp her çarşamba tartılıp kilomu gün içinde buraya gireceğim benle başlamak isteyenleri beklerim.
Merak edenler için bu diyet
Eğer erken kalkıp 7 gibi kahvaltı ediyorsan 3 öğün, 9 ve sonrası kahvaltı ediyorsan 2 öğün beslenerek yapılır.öğünler arasında en az 4 saat olmalı.. Ana öğünler ve ara öğünler arası 2 saat olmalı.
Kahvaltıda : 2 yumurta, avcunuzun boyutunda kare peynir ya da eski kaşar, mevsim meyvesi, 7-9zeytin, mevsim yeşillikler ve çiğ kuruyemiş
Not: yumurtayı ister haşlama ister tereyağda tavada ister pastırmalı ister sucuklu
Günde en fazla 2 porsiyon meyve
Öğle - akşam : sebze yemeği, balık et tavuk,, bulgur pilavı , yoğurt , ayran salata ya da 2 lahmacun , çiğköfte
Not :yemekler zeytin yağ ile yapılmalı ama dışarda böyle Bi şansımız yok.
Bulgur pilavı tereyağda yapılmalı ve 4_5 yemek kaşığı olmalı
Not : tatlı yasak, alkol yasak, akşam 7 den sonra yemek yenmiyor
Ara öğün :çok tercih edilmiyor ancak çok acıkırsanız çiğ kuruyemiş, yoğurt , süt kahve ve çay içilebilir.
Günde 2 litre çay içilmeli
Mümkün olduğunca doğal katkısız gıdalar tüketilmeli.