Karatay ile 57 kiloya

frauleinleyla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
232
265
28
Evet kızlar 3 sene önce 75 kilodan 54 kiloya düştüm ama çok sağlıksız verdim kiloları. 54 kilo olduktan sonra yine yedim yedim ve 54 kilodan 2 yıl sonra 82 oldum. Bu yaz Karatay diyeti ile 1 ayda 75 kiloya düştüm sonra yine yedim ama bu sefer 76.6 kg oldum. Yani karatay ile verdiğim kilolar geri gelmedi. Bunun üzerine karar verdim nişana kadar düz bir karın için Karatay ile Haziran ayında toplamda 19 kilo vereceğim. Zaten ilk ay 5-6kilo sonraki aylar 3-4 kilo veriliyor. Bu hesaplara göre 57 hayal değil. Tabiki bunu 67 kiloya kadar fitness 67 kilo ve sonrası pilates ve fitness ile desteklemeyi planlıyorum.artık hergün her öğünümü burada paylaşıp her çarşamba tartılıp kilomu gün içinde buraya gireceğim benle başlamak isteyenleri beklerim.
Merak edenler için bu diyet
Eğer erken kalkıp 7 gibi kahvaltı ediyorsan 3 öğün, 9 ve sonrası kahvaltı ediyorsan 2 öğün beslenerek yapılır.öğünler arasında en az 4 saat olmalı.. Ana öğünler ve ara öğünler arası 2 saat olmalı.
Kahvaltıda : 2 yumurta, avcunuzun boyutunda kare peynir ya da eski kaşar, mevsim meyvesi, 7-9zeytin, mevsim yeşillikler ve çiğ kuruyemiş
Not: yumurtayı ister haşlama ister tereyağda tavada ister pastırmalı ister sucuklu
Günde en fazla 2 porsiyon meyve
Öğle - akşam : sebze yemeği, balık et tavuk,, bulgur pilavı , yoğurt , ayran salata ya da 2 lahmacun , çiğköfte
Not :yemekler zeytin yağ ile yapılmalı ama dışarda böyle Bi şansımız yok.
Bulgur pilavı tereyağda yapılmalı ve 4_5 yemek kaşığı olmalı
Not : tatlı yasak, alkol yasak, akşam 7 den sonra yemek yenmiyor
Ara öğün :çok tercih edilmiyor ancak çok acıkırsanız çiğ kuruyemiş, yoğurt , süt kahve ve çay içilebilir.
Günde 2 litre çay içilmeli
Mümkün olduğunca doğal katkısız gıdalar tüketilmeli.

Son düzenleme:
Ilk öğünümü atayım
Saat 11 de
2 haşlanmış yumurta, 5 kabuklu ceviz,yarım portakal, 9 zeytin, avuç büyüklüğündr eski kaşar

Akşam öğünüm
Bir kase pırasa
2 yemek kaşığı mantar sote
Roka salatası
Tatlı niyetine 1 muz üzerine 2 hurma ve 1 gün kurusu doğrayıp 2 ceviz ile süsledim blrqz da tarçın yanına süt

Günaydın
Sabah öğünüm
1 bardak su 1 gün kurusu kayısı
1 portakal, 1 avuç peynir,8-9 zeytin ,1çay , 5 ceviz, 1 avuç eski kaşar, 2 haşlanmış yumurta

Akşam öğünüm
4 ızgara köfte
Salata a
2 bardak ayran
Tatlı niyetine
Şekersiz şerbetsiz süt ile ıslanmış cevizlii kaymaklı incir tatlısı

Biraz işim vardı geç yazdım :KK39:
Sabah 1 bardak su 1 gün kurusu kayısı
Kahvaltı
2 yumurta ile tereyağda omlet
9 zeytin
1 avuç peynir
1 portakal
2 cevizli kaymaklı incir
3 ceviz
Şimdilik 1 litre su

Merhaba,
Karatay seruveninizde kolayliklar diliyorum. Umarim hedefinize nisana kadar ulasir ve sonra kilonuzu korursunuz. Bu arada kilo verirken yarismak isterseniz, cuma zayiflama yarismasi var. Sizin yaptiginiz gibi hergun menu ve spor yazip, cumalari da tarti sonuclari paylasiliyor. Ilgilenirseniz 5. takıma bekleriz, grubumuzda karatay diyeti yapan pek cok arkadas var. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/

Merhaba,
Karatay seruveninizde kolayliklar diliyorum. Umarim hedefinize nisana kadar ulasir ve sonra kilonuzu korursunuz. Bu arada kilo verirken yarismak isterseniz, cuma zayiflama yarismasi var. Sizin yaptiginiz gibi hergun menu ve spor yazip, cumalari da tarti sonuclari paylasiliyor. Ilgilenirseniz 5. takıma bekleriz, grubumuzda karatay diyeti yapan pek cok arkadas var. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/
Aaa süper orada her cuma kilo paylaşabilirim süper

Katilmak isterseniz bizim basliga gelip ilk sayfadaki kurallari okumaniz gerekiyor. Akliniza takilan birsey olursa sorabilirsiniz.

Günaydın
Dün yazamadım dünkü menüm
Kahvaltı
1 portakal, 1 avuç peynir, 9 zeytin, 5 ceviz, 2 yumurta tereyağda, kaymaklı cevizli 2 tane incir, çay
Akşam:çiğköfte , kayısı 3.4 adet, 1 hurma, 10 ceviz
Gece
Süt.
Gün içinde
1.5 lt su

Merhaba bende yaklaşık 3haftadır diyetteyim ekmek ve şekeri kestim ama nasıl gidiyor kilo veriyormuyum bilmiyorum pantolonlarım geniş gelmeye başlaya kadar tartılmayı karar verdim koca bi göbeğim vardı gaz sancıları akşam titremeleri çok fazlaydı şimdi karnımdaki şişlik geçti titremelerim geçti kendime bi günlük açıcam ama yeni üyeyim once paylaşmak istedim 😉

A

X