• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karatay Günlüğüm

Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür nasip etsin canım
İnş

Oh mis daha ne olsun :KK66:
Aminn canım inşallah... ama keşke daha zayıf olmuş olsaydım. Çok isterdim. Çok kızdım kendime halbuki bozmasam azar azar bile gitse 70 altını gorurdum. Bir taraftan da mutsuzluk çöktü sonradan

Kızlar pazar günü oglusun kutlaması bitsin.sonrasinda evlilik yildonumum var. O zaman a kadar yeminliyim sapitmicam. Nefsim çekerse tadım lik yicem ama onun dışında bi düzende gidecem. 30 aralık 65 i gorEcem ya kahrimdan olecem yoksa. Bugün öyle bir pismanlik çöktü ki. Eşim çok beğendi kilon kalmamış hiç falan dedi de o eskiye göre söylüyor bana hikaye... mutlu değildim bu kiloyla

]Kızlar bende hep birlikte yaptığımız için daha çok motive oldum birde oğlan uyuyordu rahat rahat yaptım.

Sabah yok
Öyle iki dolma salata yoğurt
Ikındı 4 ceviz
Akşam sütlü kahve

2 buçuk litre cevizli limonlu su
Sporlaaaar
• yanlar. 400
• kol arka6a dambil 200
• Ayakta arkaya iki bacak 170
• Ayakta yana iki bacak 130
• Zıplama 230
• Yan Yatarak bacak kaldirma 40
• Yatarak kalça yukarı indir kaldır 200
• Yatarak eller topuklara 100
• Yüz üstü kedi gibi yarim sınav. 30
• Twist 2030
42 qsquat
600 bacak
Adim şimdilik 2075

Günaydin kizlar mutlu sabahlar

Bugünkü menüm
Sabah peynir tabagi domates salatalik biber sögüş 5 zeytin ekmek yok sekersiz çay
Ara adaçayı limonlu
Ögle kereviz yemegi mevsim salata ekmek yok
Ara şekersiz az sutlü kahve
Aksam 1dilim ekmekle karişik tost domates salatalik 4 5 zeytin

Bu hafta kilo veremedim sanirim regl haftasi oldugundanmi bilmiyorum karnim yüzüm gözüm şişti balon gibi.genelde regl dönemlerimde +1 kg oluyorum bakalim pazartesi sabahini heyecanla bekliyorum

ayy kızlar dün ve sabah sabah çok sinirliydim.
işten çıktım oğlanı almaya yetişeyim diye koşa koşa tramvaya gittim aaa otobüs kartım yok. biletçiye gittim tramvayı kaçırdım. neyse hayır vardır dedim tabi oğlanı almaya geciktim nöbetçi öğretmene düştü 5 yaşında daha. gelen tramvaya bindim yolun yarısında yanlış bindiğimi anladım. indim taksiye binip gittim okula tabi geç de kaldım.

okulda ikindi kahvaltılarını veliler hazırlıyor sırayla.
bugün bendeydi sıra. 26 kişilik makarna salatası yapacaktım.
eve gittikten sonra yemek yaptım , gece makarnayı haşladım. yalnız el ayarımda olmuyor kalabalık olunca.
garnitürlerle turşuyla birleştirdim. iki tencereye pay ettim. yoğurdunu ayrı kaba hazırladım. okulda karıştırsınlar diye. tabak kaşık peçete ayarladım. eşim sadece bunların üzerine makarnayı arabaya taşıyacaktı. dikkat et dedim iki tencere ona göre. neyse onlar oğlanla önden çıktı ben arkadan bir geldim ki eşim dökmüş makarnayı. poşet yırtılmış tencere devrilmiş. saydırdım tartıştım. kurtarabildiğimizi götürdük. umarım yeter çocuklara.

işten çıktım oğlanı almaya yetişeyim diye koşa koşa tramvaya gittim aaa otobüs kartım yok. biletçiye gittim tramvayı kaçırdım. neyse hayır vardır dedim tabi oğlanı almaya geciktim nöbetçi öğretmene düştü 5 yaşında daha. gelen tramvaya bindim yolun yarısında yanlış bindiğimi anladım. indim taksiye binip gittim okula tabi geç de kaldım.

eve gittikten sonra yemek yaptım , gece makarnayı haşladım. yalnız el ayarımda olmuyor kalabalık olunca.
garnitürlerle turşuyla birleştirdim. iki tencereye pay ettim. yoğurdunu ayrı kaba hazırladım. okulda karıştırsınlar diye. tabak kaşık peçete ayarladım. eşim sadece bunların üzerine makarnayı arabaya taşıyacaktı. dikkat et dedim iki tencere ona göre. neyse onlar oğlanla önden çıktı ben arkadan bir geldim ki eşim dökmüş makarnayı. poşet yırtılmış tencere devrilmiş. saydırdım tartıştım. kurtarabildiğimizi götürdük. umarım yeter çocuklara.
Yeter üzülme bereketli olur bence

bugünkü menüm
sabah
1 dilim çavdar
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir

ara
yarım nescafe

öğlen
4 kaşık et sote
bir kase yoğurt

ara
1 armut

ara
belki yapmam ama bu ara açlık krizlerim oluyor
yarım nescafe

akşam
1 kase yoğurtlu pırasa yemeği

bugünkü menüm
sabah
1 dilim çavdar
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir

ara
yarım nescafe

öğlen
4 kaşık et sote
bir kase yoğurt

ara
1 armut

ara
belki yapmam ama bu ara açlık krizlerim oluyor
yarım nescafe

akşam
1 kase yoğurtlu pırasa yemeği
Neskafeyi neden yarım iciyosun

Neskafeyi neden yarım iciyosun

nescafe 2si birarada uzmanlar diyete uygun bulmuyorlar. ama ben işte sabahtan akşama kadar birşeyler içmeden zorlanıyorum.
bir paketi ikiye bölüyorum. bazen yarım içiyorum bazen tamamını iki kerede bitiriyorum. keşke Türk kahvesi sevsem

Herşey üst üste gelmiş :(

nescafe 2si birarada uzmanlar diyete uygun bulmuyorlar. ama ben işte sabahtan akşama kadar birşeyler içmeden zorlanıyorum.
bir paketi ikiye bölüyorum. bazen yarım içiyorum bazen tamamını iki kerede bitiriyorum. keşke Türk kahvesi sevsem
Evet o karışımlar cok zararlı diyolar normal neskafe sevmiyomusun

Back