• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karatay Günlüğüm

Hayırlı cumalar kızlar. Napiyorsunuz Nasılsıniz
Iyi değilim canım bize son dakika misafir gelecekler 2'den sonra size geliriz diye haber veriyorlar ben Benim de Çocuğum uyandı şu an etrafı toparlamam lazım yani en azından bir toz alayım diyorum yerlere sileyim diyorum ama Oğlan uyandı öyle boncuk boncuk bana bakıyor boncuk boncuk

Hayırlı cumalar kızlar. Napiyorsunuz Nasılsıniz
Hayırlı cumalar canımm evde uğraşıyorum çocuklar ile ben günleri bile karıştırıyorum ya
Iyi değilim canım bize son dakika misafir gelecekler 2'den sonra size geliriz diye haber veriyorlar ben Benim de Çocuğum uyandı şu an etrafı toparlamam lazım yani en azından bir toz alayım diyorum yerlere sileyim diyorum ama Oğlan uyandı öyle boncuk boncuk bana bakıyor boncuk boncuk
Hadi ya hiç sıkma kendini olduğu kadar sen çocuklu kadınsın boşver

Hayırlı cumalar canımm evde uğraşıyorum çocuklar ile ben günleri bile karıştırıyorum ya

Hadi ya hiç sıkma kendini olduğu kadar sen çocuklu kadınsın boşver
Aynen öyle artık yapacak bir şey yok Evi toparladım kendimi de düzgün giyindim olduğunda giydirdim artık bakalım

Bende yemek yaptım pırasa ve mercimek çorbası yaptım eşime pirinç çorbası yaptım çamaşır topladım yenisini serdim sabah sporumu yapmıştım bide eve makine tutarsam süper. Süt ekşimiş onuda peynir yaptım bakalım neye benzeyecek B Bugunneselibirgun artık olduğu kadar tanıdık mı gelenler

bugün menümü de vereyim. malum haftasonu gelemiyorum
sabah
1 dilim çavdar
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
peynir

ara
yarım nescafe

öğlen
makarna salatası
(3 kaşık sade makarna domates salatalık 1 kaşık yeşil zeytin vardı içinde)
1 kepçe yoğurt

ara
1 elma

ara
bir parça bitter
yarım nescafe

akşam
yemem sanırım.

Bende yemek yaptım pırasa ve mercimek çorbası yaptım eşime pirinç çorbası yaptım çamaşır topladım yenisini serdim sabah sporumu yapmıştım bide eve makine tutarsam süper. Süt ekşimiş onuda peynir yaptım bakalım neye benzeyecek B Bugunneselibirgun artık olduğu kadar tanıdık mı gelenler
Kayınvalidemin kankası ve kızı ayrıca bunlar bizim ev sahibimiz hata kusur aralar Bayağı yani

bugün menümü de vereyim. malum haftasonu gelemiyorum
sabah
1 dilim çavdar
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
peynir

ara
yarım nescafe

öğlen
makarna salatası
(3 kaşık sade makarna domates salatalık 1 kaşık yeşil zeytin vardı içinde)
1 kepçe yoğurt

ara
1 elma

ara
bir parça bitter
yarım nescafe

akşam
yemem sanırım.
Az geldi salata filan ye bari canım

Son dk misafiri en sevmediğim

İyi Akşamlar kızlar. Pazar günü oğlumun doğum günün nu kutlicam biliyorsunuz kv emrivakisi yüzünden 6 kişi daha eklendi. Ya bu kadın cildirtiyor beni ya. Kendi akraba sini üstüme yıkmaya bayılıyor

Hihh evet evet. Niye yok. Sohbet i çok iyiydi onun
Cancagizim kizim hastalandi bi kopuş basladi menulerime hic dikkat edemedim.. ama spor salonuna basladim bu hafta 4 gun gittik arkadasla.. menulerim guzel degildi yazmaya utandim :KK43:
Sizlerin sohbetini cok sevdim ama menu yazmaya yüzüm olmadi:olamaz::olamaz:

Benim en buyuk sorunum demir eksikligi ilac kullanmiyorum bagirsak florami bozuyor dogal yollardan almaya calisiyorum bu ara pekmez limon karisimi yapiyorum kuru uzum yiyorum :KK66: tartiya cikmaktam korkuyorum ama iyi geldi ellerim üşümüyor artik sicacik oldu..
Demir eksikligi bende kalp carpintisi yapiyor....
Demir eksikligi olan var mi ? Neler yapiyorsunuz ?

Cancagizim kizim hastalandi bi kopuş basladi menulerime hic dikkat edemedim.. ama spor salonuna basladim bu hafta 4 gun gittik arkadasla.. menulerim guzel degildi yazmaya utandim :KK43:

Benim en buyuk sorunum demir eksikligi ilac kullanmiyorum bagirsak florami bozuyor dogal yollardan almaya calisiyorum bu ara pekmez limon karisimi yapiyorum kuru uzum yiyorum :KK66: tartiya cikmaktam korkuyorum ama iyi geldi ellerim üşümüyor artik sicacik oldu..

Demir c vitamini içeren şeylerle tüketilmeli yanında kalsiyum alınmamalı çünkü emilimini bozuyor.
Ben de kuru üzüm siyah
Ve pekmez
Et
Kürü baklagil tuketiyorum canım

Çok geçmiş olsun canım
Madem geldin artık dikkat etme zamanı :sinirli:

Sabah 08.00
Yer fıstığı 1 elma
Saat 11.00
1 kase tarhana çorbası zeytin
( kahvaltı yapmak istemedi canım)

Akşam 18.00
Balık
Salata
1 küp şeker büyüklüğünde tahin helvası

Su 2.5 lt
Spot 40 dk yürüyüş

Demir c vitamini içeren şeylerle tüketilmeli yanında kalsiyum alınmamalı çünkü emilimini bozuyor.
Ben de kuru üzüm siyah
Ve pekmez
Et
Kürü baklagil tuketiyorum canım
Bende artik c vitamini alimini artırdım.. ben yemeklerde yoğurt yerdim artik oyle yapmiyorum ara ogun olarak tuketmeye karar verdim...cayi azalttim gunde 2 bardak cay iciyorum..en zoruda bu oldu cay kolik biriydim ilk 3 gun bas agrisi cektim vucud cay istiyordu..;)

Back