- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.721
Evet artık banka kartı ortak geleni gideni görebiliyorum ama bağımlılık devam telefonda parasız oynuyoDüzeldi mı canım sonra.
Aynen onlar çok üstüne gitmişler zaten canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet artık banka kartı ortak geleni gideni görebiliyorum ama bağımlılık devam telefonda parasız oynuyoDüzeldi mı canım sonra.
Aynen onlar çok üstüne gitmişler zaten canım.
Çıldırmış gibiydi zatn odaya kitledim kendimle oğlumu.
Bisey yapacak diye korktum
Yemin ediyor zaten.
Asla inanmıyorum.
Allahım bahtsizligimin içine edeyim.
Evet artık banka kartı ortak geleni gideni görebiliyorum ama bağımlılık devam telefonda parasız oynuyo
İsyan etme Allah a havale et...ama canim yasadim biliyorum yarali parmak sarılmaz kesip atmak gerekiyor.acilen ailenin yanina git tedavi olma sartini koy...inan koca cok bulunur Allah saklasin arada cocuk erir biter
Kumar olup olmadığı belli değil canım.
Ama bu kadar para nereye gidiyor o zaman.
Olur tabi ki canım hoş geldin![]()
Geçen seneden beri 50 bin lira kadar kauinbabamlar ödemişler.Nekadar para kayboldu maasi mi
Geçen seneden beri 50 bin lira kadar kauinbabamlar ödemişler.
Hatta 100 bine yaklaşmış.
Hep yakın çevreden borç almış sözde babasi adına ama yok. Kendisi çarçur etmiş.
Allah yardimcin olsun canim acilen ailenin evibe git cocugunla bosan demiyorum ama o adamdan hayir gelmez 50 bin 100 bin de neymis. O tamamen kunar batagiba girmis ama ailesi suclu örtbas edip odemiyeceklerdi.elalem ne der diye düsünüp ört bas edeceklerine tedavi ettirsinler.
Aile evine gittikten sonra dönmesi daha çok kötü değil mi.
Açıklama yapsa nolur canım.eğer ortada aldatma şiddet yoksa, kendisi de gelip paşa paşa özrünü dileyip makul bir açıklama yaparsa neden zor olsun dönmesi??
Aile evine gittikten sonra dönmesi daha çok kötü değil mi.
Çıldırmış gibiydi zatn odaya kitledim kendimle oğlumu.
Bisey yapacak diye korktum
Yemin ediyor zaten.
Asla inanmıyorum.
Allahım bahtsizligimin içine edeyim.
Aileside bıkmış.Ailen korkutsun bu bizim kizimiz kiymetlimiz diye.hem bosansan cocugu onun gibi birine vermezler.canim icinde bulundugun durumu çok çok iyi anliyorum.ama örtbas etmekle gizleyip borcunu kapatmakla bu is bitmez.adam ailesine sırtını vermis sıkısıncada kendimi öldürürüm diye tehdit ediyor.Allah korudun sana cocuguba birsey yapar.bu kumar işi insan eti yemeye benzermis.normalde insan eti yemeyen biri birkere yerse yamyam derlerya birdaha vazgecemezmiş.bir yerde okumuştum
Aileside bıkmış.
Ama bilmiyormuş gibi davran dediler o 50 bini.
Babannemle konuştum anlatmadım. Ama duygumu paylaştım.
Üzüldü oda babana haber verelim mı falan dedi bilmiyorum napcam
Babaannemle konuştuktan sonra babamlar bize geldi anlattım ona biraz salaga yat. bir şey olursa babası ile konuşuruz Senin Kalacak yerin var. Ben kızımı alıyorum derim dedi.Seninde çocugun var degilmi o böyle birsey yaşasa sen bilmek istemezmisin.kesinlikle anlat. ALLAH YARDIMCIN olsun.eşinede hidayet versin
Cokk üzüldüm...İnşaAllah hersey yoluna girer biran önceBabaannemle konuştuktan sonra babamlar bize geldi anlattım ona biraz salaga yat. bir şey olursa babası ile konuşuruz Senin Kalacak yerin var. Ben kızımı alıyorum derim dedi.
Kızlar menum
Sabah 11 gibi
2 has yumurta salatalik peynir domates çay çeyrek simit
Saat 14.40 da
Yarim tabak yeşil fasulye
Sütlü kahve
Saat 17.35 de
1 biber dolması ceviz kadar 2 lahana sarması yarım tabak yeşil fasulye 4 kasik yoğurt
Su 2 lt anca
Spor 1 saat yürüyüş ve bölgesel calistim
Cokkk yorgunum sarma yaptım evi temizledim oglani parka götürdüm spor yaptım hısım cikti