Karatay Günlüğüm

Evet canım sadece emzirdiğim için benim kahve yanına yediklerim var onun dışında Karatay bu

Dereotu maysanoz yeşil soganda cok acayip süt yapiyor canim.once bebegin sagligi tabiki...ama sunu soyleyebilirimki bende senin gibi zor kilo veriyorum sürekli troidlerden şüphelendiler.sonra ben bir yerde yazi okudum.midemiz yedigimiz herseyi ayri ayri tek tek parcaliyormuş ve sindiriyormuş.oyüzden ben ogünlerimde çeşitliligi az tutmaya basladim ve kilo vermeye basladim. Mesela öglen oğününde tek cesit yemek ve salata yiyorum.örnegin bu öglen sadece haşlama tavuk yedim ama 2 tabak yedim

Menü
Kahvalti:yumurta salatası zeytin peynir çay bir çay bardağı fıstık bir mandalina
Aksam:ıspanak yemeği yoğurt iki kaşık makarna
Spor:4 mile leslie 10 dakika karin egzersizleri
Bol su ama normalde de suyu çok içerim zaten
Yarın kahvaltıda muz ve tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum yumurtadan bıkmayım diye

Evet dereotu çok süt yapıyor canım benim tiroidler yeni düzene girdi canım Dr 1 aya ancak oturur dedi metabolizma sıfır demişti ilk tahlilde şimdi çalışacak artık inş
Bende eski kilo verdiğimde mesela barbunya yapıyordum 2 tabak yiyordum olabilir canım denemek lazım

Canım saatlerini de yazar mısın birde makarna dışında güzel

Kahvaltı saat ondaydı akşam yemeği dört buçuk canim

Sabah 09.30
1 armut
Saat 11.00
Mantarlı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
1 kupa sütlü kahve
4 ceviz

Ara 17.00
1 kase yoğurt

Akşam 18.45
1 kase domates çorbası
1 tabak taze fasülye
Salata

Su 3 lt
Spor 3 mil leslie
karatayda ara yok ki kahvaltidan 4 saat sonra zaten leptin calismaya basliyor aksam yemegine kadar birsey yemeniz gerekir

karatayda ara yok ki kahvaltidan 4 saat sonra zaten leptin calismaya basliyor aksam yemegine kadar birsey yemeniz gerekir
Koyu kıvamlı ayran içilebilir diyor Canan hanım ben yoğurdu biraz sulandırarak yiyorum

Diğer bir husus da leptinin çalışma saati zaten kahvaltıdan sonra yediğim şeyler açısından en az 4 saat geçmesini bekliyorum ara yapmamın sebebi küçük bebeğim var bu yüzden

Günaydın kızlar

Bugünkü menüm
Sabah 1dilim kepekli ekmekle kasarli tost domates sögüs 4 zeytin şekersiz cay

Ara adaçayi 1 salatalik

Ögle yumurtali ispanak ,ev limonatasi

Ara az sütlü şekersiz kahve
Salatalik

Aksam beyazpeynirli salata
Ihlamur çayi

Bugün spor yok kixlar agrilarim var

afiyet olsun cnm. bu azmin sayesinde bence biranda gidecek kilolar.

Günaydın kizlar tarçınlı süt içtim muz yedim çok tokum ama gözüm ac hala
Spor bugün akşama kaldı torun erken geldi bugün herkese mutlu bi salı günü dilerim

torun ve anne-babası çok şanslı vallahi. annem de saolsun 20 ay baktı oğluma hiç aklıma gelmiyordu nasıl, iyi mi, yedi mi falan diye. sonra bakıcı kreş falan olunca çok zorlandık.
tabi çocuk bakması da kolay değil orası da ayrı. Allah razı olsun senden ne güzel bir şey yapıyorsun

Teşekkür ederim canim kızım tekrar meslek yapıyo ilk yaptığını beğenmedi bende destek olma babında ben bakarım dedim mutluyuz torunla şimdilik

Canım okudum demin çok üzüldüm kumar oynuyo olabilirmi eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…