Karatay Günlüğüm

Kızlar kesinlikle kaçamak yapmadım regli günüm gecikti onun artısı diye düşünüyorum ;(

Olsun canim canin sagolsun .bakma bana ben çok hirsliyim kilo vermekte cünkü yasim geciyor 35 oldum ve oglum kardes diye üzülüyor 2 yildir olmuyor.doktorda her japidan girdigimde kilo diyor.benim suratim cok toplu.65kg ya indigimde bile tombiş oluyorum.kadin benim suratimi gorünce kilo verdinmi diyor

Kızlar menum
Sabah 11 gibi
2 has yumurta salatalik peynir domates çay

Saat 15 gibiydi
Koz patlıcan peynir domates 1 ısırık simit
Yarım portakal

Saat 17.30 da
1 tabak yeşil fasulye 3 kasik bulgur pilavı yoğurt

Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş 30 dk bölgesel calistim

Napiyorsun uz kızlar. Benim yemek faslı bitti Yeşilçay içiyorum. Eşim pasayi aldı dışarı çıkardı turlicaklar şansa sporumu yaptım halim kalmadı olsa spor yapardim biraz daha ama çok yoruldum. Baya hareketli bir gün oldu

Supersin canim.bu arada şu isim kismina kilo nasil ekleniyor...hehhh yaptim:KK49:mm

Su 69 u bir goreyim Adak adadım yemin ederim yaa. Eşşek kafam bozuyorum diye bir türlü göremedim 6 lari

Ben 96 97 yken 8 leri gorucem diye deliriyordum simdide 7 leri görucem diye çildiriyorum.gecen hafta ilk hafta oldugundan cok iyi kilo verdim ama bu haftadan umudum pek yok regl oldum spor falanda yapamiyorum. Bir 79.90 olsam göbek aticam.

Ben 96 97 yken 8 leri gorucem diye deliriyordum simdide 7 leri görucem diye çildiriyorum.gecen hafta ilk hafta oldugundan cok iyi kilo verdim ama bu haftadan umudum pek yok regl oldum spor falanda yapamiyorum. Bir 79.90 olsam göbek aticam.
O ödemi atarsan takir takir gider canım. Adaçayı iyi geliyor adetliyken. Ben içiyorum.

Yılbaşına hedefin kaç canım

Pazartesi hedefim 83du ama regl olunca 84 olsam yeter.ama yilbaşı hedefim 75kg Allahin izniyle.ocakta aşılama tedavisine baslicam hamilelik icin ozamana kadar 75 olup 75le hamile kalmak istiyorum.Çok isim var cok

Pazartesi hedefim 83du ama regl olunca 84 olsam yeter.ama yilbaşı hedefim 75kg Allahin izniyle.ocakta aşılama tedavisine baslicam hamilelik icin ozamana kadar 75 olup 75le hamile kalmak istiyorum.Çok isim var cok
Olursun Allahin izniyle de canım kafanı rahat tut. Bu tedaviden çok kafa rahatlığı isteyen bi durum. Birebir yasadigim için söylüyorum. Bende seneye başlıcam inşallah tedaviye bir kardeşi olsun yavrum yalnız kalsın istemiyorum

Napiyorsun uz kızlar. Benim yemek faslı bitti Yeşilçay içiyorum. Eşim pasayi aldı dışarı çıkardı turlicaklar şansa sporumu yaptım halim kalmadı olsa spor yapardim biraz daha ama çok yoruldum. Baya hareketli bir gün oldu
Iyiyim canim akupunktura gittim geldim belim için gidiyorum sporumu sabah yapmıştım kızım ise başladığı için toruna ben bakıyorum .ıspanak yapmıştım onu yedim yoğurtla birazdan çay iceriz gün biter.

Ikinci çocuk mu ilkmi olacak

evet canım yaa..olsun telafi edecem ben Allahın izniylle.bugün sporumu tam yaptım. oğlumun doğum günü yarın değil öbür gün ama biz pazara kutlicaz. kuzenleri evde olsun diye pazara aldık.pazara kadar her gün spor umu yaparsam toparlarım inşallah:dua:
Hafi bakalımm kafanı rahat ettir biraz lütfen ;)

bugünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
birkaç parça peynir
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı salça

öğlen
4 kaşık pırasa
2 kaşık yoğurt
turp-yeşillik

ara
1 elma

ara
1 menengiç
bitter (14 gram)

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
Afiyet olsun canım

Benim ev ve esimle ilgili çok sorunum var.
Dün gece bays kötü geçti benim.
Kv deyim.
Kilo bildirimi spor bildirimi yapamadım kusura bakmayın
Canım allah yardımcın olsun sıkıntı değil canım sen iyi olda

Olsun canim canin sagolsun .bakma bana ben çok hirsliyim kilo vermekte cünkü yasim geciyor 35 oldum ve oglum kardes diye üzülüyor 2 yildir olmuyor.doktorda her japidan girdigimde kilo diyor.benim suratim cok toplu.65kg ya indigimde bile tombiş oluyorum.kadin benim suratimi gorünce kilo verdinmi diyor
Garip insan sinir olur Dr gitmeye

Kızlar menum
Sabah 11 gibi
2 has yumurta salatalik peynir domates çay

Saat 15 gibiydi
Koz patlıcan peynir domates 1 ısırık simit
Yarım portakal

Saat 17.30 da
1 tabak yeşil fasulye 3 kasik bulgur pilavı yoğurt

Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş 30 dk bölgesel calistim
Afiyet olsun canım

Sabah 11.30
1 dilim elma
Kıymalı soğanlı yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık biber
3-4 ceviz

Ara 16.00
1 fincan sütlü kahve
2 gün kurusu 3 fındık 3 badem
1 dilim ayva

Akşam 18.45
1 kase tarhana çorbası
1 tabak kabak
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Sabah 11.30
1 dilim elma
Kıymalı soğanlı yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık biber
3-4 ceviz

Ara 16.00
1 fincan sütlü kahve
2 gün kurusu 3 fındık 3 badem
1 dilim ayva

Akşam 18.45
1 kase tarhana çorbası
1 tabak kabak
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Canim bu liste karataya göremi hazirladin.

Back