Karatay Günlüğüm

Evet çok sıkıcı bi durum kendimden biliyorum ama bana hicbir doktor kilo ver demedi aslında hormonlarla alakali demekki inşalalh ocağa kadr mucizen gelir kuzum ya bende bu ay olmassa doktoru degstrcem gideceğim doktorda özel ama 200 tl of of hemde tahlil haric

Üffff 200 de cokmus ben 75tl verirken titriyorum.Allah yardimcin olsun canim

Üffff 200 de cokmus ben 75tl verirken titriyorum.Allah yardimcin olsun canim
Aynen çok geçen ay şimdi gittim doktora devam ettim işte geven ay muayene tahlil iğne olay toplam 380 400 tl gitti bu ayda ilaç vardı ama yine muayene iğne falan 200 'de öyle gitti insallah tutar bu ay ya

Spora gidemedim kızlar... kizimin atesi cikti dr götürdük cigerde hafif bi hırıltı var dedi.. antibiyotikle gecer dedi.. eve geldim zorla yarim kase corba icirdim ilacini verdin yatırdım kızımı...
Bende basinda bekliyorum ara ara atesine bakiyorum kitap okuyorum sizlere bakiyorum...
Benimde regli gelmedi eli kulaginda bas agrilarim arttı.... her tarafim şiş aynaya bakasim yok :((

Spora gidemedim kızlar... kizimin atesi cikti dr götürdük cigerde hafif bi hırıltı var dedi.. antibiyotikle gecer dedi.. eve geldim zorla yarim kase corba icirdim ilacini verdin yatırdım kızımı...
Bende basinda bekliyorum ara ara atesine bakiyorum kitap okuyorum sizlere bakiyorum...
Benimde regli gelmedi eli kulaginda bas agrilarim arttı.... her tarafim şiş aynaya bakasim yok :KK43:(

çok geçmiş olsun cnm Rabbim bol bol şifa versin. valla hastalık ayı. önce oğlum oldu hasta. antibiyotik kullandık. şimdi eşim çok fena öksürüyor. gece nöbeti vardı. geldi sabah yattı. ben işe giderken baktım ağzından kan sızıntısı geliyor. elim ayağım dolandı nasıl uyandırdım adamı bilemiyorum. neyse ki kanayan burnuymuş. öksürürken zorlanmış herhalde o da baya kanamış hep ağzından akmaya başlamış. şok oldum sabah sabah. kış tam gelse kırılır mikroplar.

asya_01 asya_01 kız kocişin geldi dünden beri yoksun
evet canım:KK68:yemek hazırlığı yaptım gece 2 de gittik aldık havaalanından. uykusuzdum zaten.bugün de 3 makina çamaşır attım.ütüsünü yaptım. 2 aydır adet olmuyordum adet oldum bugün.sancımda var bir yandan.çok yorgunum.

evet canım:KK68:yemek hazırlığı yaptım gece 2 de gittik aldık havaalanından. uykusuzdum zaten.bugün de 3 makina çamaşır attım.ütüsünü yaptım. 2 aydır adet olmuyordum adet oldum bugün.sancımda var bir yandan.çok yorgunum.

Bende 2 aydir olmuyorum darisi başıma agriya sanciya raziyim :dua:

kızlar bugünkü menümü vereyim yarın daha aktif olucam inşallah

sabah 11 gibi 1 yum ile 1 dil ekmek
peynir 8 zeytşn domates çay

saat 15 de 1 avuç badem az tavuk kıyma salatalık domates

akşam saat 19 gibi olur
karnıyarık 3 kaşık pilav salata

su 2 lt
spor yok ama popom yeri görmedi

kızlar bu arada eşim baya zayıflamış gördü beni en son gördüğünde 76 lardaydım. daha da zayıflama böyle çok iyisin dedi.azıcık etli butlu seviyor:KK70:daaa vallahi o 64 ü görmeyene kadar durmak yok.dün akşam batırdım ama kızlar tatlı krizim tuttu yazık ettim kendime.bu hafta 70 i ... görürüm:olamaz: ama yarın bundan sonraki düzeni planlayıp öyle devam inşallah

kızlar bu arada eşim baya zayıflamış gördü beni en son gördüğünde 76 lardaydım. daha da zayıflama böyle çok iyisin dedi.azıcık etli butlu seviyor:KK70:daaa vallahi o 64 ü görmeyene kadar durmak yok.dün akşam batırdım ama kızlar tatlı krizim tuttu yazık ettim kendime.bu hafta 70 i ... görürüm:olamaz: ama yarın bundan sonraki düzeni planlayıp öyle devam inşallah

Valla canim benimde eşim yufka almis ispanakli kiymali börek ve dolma yaptim çatlayana kadar yediler bende zeytinyagli pirasa yedim ama isyan ettim isyan

Bir kereden birsey olmaz diyicem ama pazartesi sabahi hayal kırıkligina ugramayiz insallah.bende bugün gazoz içtim :kızgın:

Benimde regli gelmedi eli kulaginda bas agrilarim arttı.... her tarafim şiş aynaya bakasim yok :KK43:(
Geçmiş oldun canım

bugün menümü vereyim

sabah
1 dilim çavdar
1 haşlanmış yumurta
1 tane burgu peynir
1 çay kaşığı salça

öğlen
5 kaşık tavuk sote
1 kase yoğurt

ara
yarım nescafe

ara
1 elma

akşam
1 kase mercimek çorbası
Akşam çok az canım ya

Ne tamda zamanı mı bu ne adeti :KK53:

Bir kereden birsey olmaz diyicem ama pazartesi sabahi hayal kırıkligina ugramayiz insallah.bende bugün gazoz içtim :kızgın:
Ah canım işte bir kereden birşey olmaz dediklerimiz bizi hep mahvediyor ay şu kadar şöyle böyle derken bakmışız duruyoruz durduğumuz yerde birde psikolojik etkiliyor diyet modu küçük kaçamaklar da her seferinde geciktiriyor kilo vermeyi sonra tarttıda üzülüyoruz

Ah canım işte bir kereden birşey olmaz dediklerimiz bizi hep mahvediyor ay şu kadar şöyle böyle derken bakmışız duruyoruz durduğumuz yerde birde psikolojik etkiliyor diyet modu küçük kaçamaklar da her seferinde geciktiriyor kilo vermeyi sonra tarttıda üzülüyoruz

Artik pazartesi günü pismanligi dibine kadar yasarim.zaten bu hafta kilo verebilicegimi sanmiyorum hormon ilacı kullaniyorum reglim 2aydir yok.en azindan diyet fikrine alisirim diye basladim gerci pazartesiden beri sadece gazoz kacamagim oldu.

Artik pazartesi günü pismanligi dibine kadar yasarim.zaten bu hafta kilo verebilicegimi sanmiyorum hormon ilacı kullaniyorum reglim 2aydir yok.en azindan diyet fikrine alisirim diye basladim gerci pazartesiden beri sadece gazoz kacamagim oldu.
Devamı gelmez ise sıkıntı olmaz canım ;)

Sabah 10.30
Haşlanmış yumurta salatası
Peynir zeytin
1 bardak süt
3 ceviz

Ara 15.00
1 elma
Yarım çay bardağı çiğ badem

Akşam 19.00
Büyük kase salata kasesi ile yeşil mercimek li ton balıklı salata

Su 2.5 lt
Spor 30