Karatay Günlüğüm

evet canım.benim eşimde ünüversite mezunu. en azından daha iyi bir iş çıkana kadar çalış yani bu kadar kestirip atmak nedir. enı sonu ikna ettim. inşallah işte olursa çok iyi olacak.geçinmek çokk zor.şuan herşeye sıfırdan başlıyoruz.Allah herkesin yardımcısı olsun:dua:

Allah yardimcin olsun canim erkekler biraz sorumsuz oluyor...bizde herseye sifirdan degil eksiden basladik yasim 35 oldu hala 4 yasindaki oglumu egitir gibi egitmeye çalişiyorum

Sabah 11.30
1 mandalina
Menemen
Peynir zeytin
Çiğ badem

Ara 16.00
Yarım muz

Akşam 18.30
1 levrek ızgara
Söğüş salata

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Afiyet olsun. Kilo konusunda çok haklısın.bence menüdeki meyveleri de çıkarmalısın. Ben meyve tükettiğimde zayıflayamıyorum. Karatay hocanın da dediği gibi aralar ve meyve olmamalı. Çok etkiliyor. Bir de böyle dene

Afiyet olsun. Kilo konusunda çok haklısın.bence menüdeki meyveleri de çıkarmalısın. Ben meyve tükettiğimde zayıflayamıyorum. Karatay hocanın da dediği gibi aralar ve meyve olmamalı. Çok etkiliyor. Bir de böyle dene
Bu gün Meyve miktarı fazla gibi dimi ama 1 meyve yiyorum emzirdiğim için ay bilemedim ya
Birde kilom yüksek yani gitmeli bu menülere çoktan gitmeli idi
Ben leptine dikkat ederek yemeye çalışıyorum canım ara mecburi oluyor sabah erken kahvaltı yapınca acıkıyorum emzirdiğim içinde böyle oluyo r

Bizim gibi azitmiyorsun da sen. Ilculu de yiyorsun. Diyetisyen e gidip bir kan tahlili falan mı istesen belki detayli bakar. Bu kesinlikle hormonel bisey
Kan tahlili yeni aldım geçen hafta canım herşey temiz diyetisyene de gittim kaç Kez ama bana çok aralı menü yaramıyor ki emzirdiğim için haftada 1 kaçamak hakkı bile verdi kadın ama olmadı
Aile hekiminde d vitamini yazdırdım bu gün meta çalışmaya başlamamış olabilir dedi biraz daha bekle dedi bakalım ne olacak

Kan tahlili yeni aldım geçen hafta canım herşey temiz diyetisyene de gittim kaç Kez ama bana çok aralı menü yaramıyor ki emzirdiğim için haftada 1 kaçamak hakkı bile verdi kadın ama olmadı
Aile hekiminde d vitamini yazdırdım bu gün meta çalışmaya başlamamış olabilir dedi biraz daha bekle dedi bakalım ne olacak

Canim bende cok zor kilo veriyorum ama vermeye baslayincada takir takir gidiyor.ben menüme meyve ve kuruyemiş koymuyorum birde meyve ve kuruyemişi cikartipta deneyebilirsin.

Günaydin kızlar

Bugun okullar tatil yürüyüş yapamadim
Bugünkü menü
Sabah =kahvalti oncesi 1bardak sogan suyu
1dilim kepekli ekmekle köy peynirli tost domates sögüş,sekersiz çay,5zeytin

Ara şekersiz az sütlü kahve

Ögle yumurtali kiymali ispanak,limonata,turp salatasi

Ara coban salata

Aksam yemek oncesi 1 bardak sogan suyu
yumurtali kiymali ispanak limonata

Bugün sadece evde spor yapicam.kol bacak karin sırt çalisicam

Günaydin kızlar

Bugun okullar tatil yürüyüş yapamadim
Bugünkü menü
Sabah =kahvalti oncesi 1bardak sogan suyu
1dilim kepekli ekmekle köy peynirli tost domates sögüş,sekersiz çay,5zeytin

Ara şekersiz az sütlü kahve

Ögle yumurtali kiymali ispanak,limonata,turp salatasi

Ara coban salata

Aksam yemek oncesi 1 bardak sogan suyu
yumurtali kiymali ispanak limonata

Bugün sadece evde spor yapicam.kol bacak karin sırt çalisicam
Afiyet olsun canım ben beğendim Menünü Limonata nasıl yapıyorsun şekersiz içebiliyor musun

Az daha sabır o zaman canım. Bir bakmışsın gidiyor

Back