Evet yşyebilirsin bulgursuz ise doyana kadar Bulgurlu ise sınırlı bu arada 3 çocuk Allah yardımcın olsun tüp bebek mi canınMercimek köftesi yiyebiliyoruz dimiiiiii lütfen yiyelim
Allah yardımcın olsun iş dönüşü birşeyler yapabilirsin istersenselam arkadaşlar çok yoğun çaılışıyorum sizlere çok katılamıyorum ama okumaya çalışıyorum
yatılı misafirim var ve yemekleri o yapıyor bu şartlarda ben nasıl diyet yapacamm
Tabi vakit bulabilirsemselam arkadaşlar çok yoğun çaılışıyorum sizlere çok katılamıyorum ama okumaya çalışıyorum
yatılı misafirim var ve yemekleri o yapıyor bu şartlarda ben nasıl diyet yapacamm
Allah muhabbetinizi arttirsinBu arada eşim bana katıldı Karatay a başladı bugün Leslie yaptık 2 mil birlikte inş devam eder
Tedavi ama tüp bebek değil canımEvet yşyebilirsin bulgursuz ise doyana kadar Bulgurlu ise sınırlı bu arada 3 çocuk Allah yardımcın olsun tüp bebek mi canın
Tedavi ama tüp bebek değil canımEvet yşyebilirsin bulgursuz ise doyana kadar Bulgurlu ise sınırlı bu arada 3 çocuk Allah yardımcın olsun tüp bebek mi canın
Hepsi erkek mi daha çocuk düşünüyor musunTedavi ama tüp bebek değil canım
Şimdi iyi dimi bebeklerin durumu canım ne kadarlık oldular.? Çok geçmiş olsun. Ben de yatarak hamilelik geçirdim çok zor ama evlat için herşeye değer tabi. Kıyamam ne ameliyatı oldu kuzucun.? nasil üzücü günler geçirmişsin. Yeni lohusa bir anne için bebegin kuvezde olması ameliyat vb. Seyler hic kolay değil.İki erkek bi kız. Hamileliğim çok zor geçti iki ay hastanede yattım erken doğum riskinden bebişler küvezde kaldı bi tanesi iki ameliyat geçirdi o yüzden korku var düşünmüyorum yoksa 4 çocuk istemişimdir hep
Gözün aydınKızlar benim annemler geldi. Dip köşe temizlik yapıyoruz çok giremem artık izinli sayın beni 10 gün olur mu