- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm kıyamam ben sanaEvet haklısın canım ama çok sinirlerim bozuk. Havalardan dolayı dışarı çıkamıyorum. Hala çok fazla misafir geliyor ve her gelen saçma sapan konuşup moralimi bozuyor. Eşimin de aklını karıştırıyorlar. Dünkü gelenler işte sütün yok senin aç bu çocuk halsiz kalmış kilo almamış mama ver bari emziresin yok senin falan diye çok moralimi bozdular.. Tatlı yemen lazım vs dediler. Var aslında sütüm. Dr da gelişimi iyi diyor. Eşim de tutturdu tatlı ye sut olsun. Diyet yapcam diye çocuk aç kalmış falan diye söylendi. Baya kavga ettik. en sonunda yedim. İçerde uyuyan yılan uyandı tabii canım çekiyor.
tebriklerGunaydin kizlar anca servise yetistim.
Sabah tartildim ama. Guncel kilom 68.2 giden 500
canımmm kıyamam ben sana
senin yaşadıklarınla ilgili kamu spotu bile yaptı saglık bakanlığı
kimsenin lafını takma
aa evet haklısınız yiyeyim de geççç kimseyi memnun edemezsin kendin mutsuz olursun bol su iç sıvı şeyler iç
bana bamya çok süt yapardı.
Aynı şeyleri yaşadık canım doktor muayene etikten sonra kayınvalidem rahatladı çok iyi anlıyorum seni sen tecrübe sahibisin tabi ki sen bileceksin evet de geç bitsinCanım zaten sütüm var benim çok şukur. Çocuk emerken ağzından taşırıyor. Anne anlamaz mı. İşte eşim akrabalarının ağzına bakıyor. Sanki şeker yiyince çok faydalı sut olacak. Onlar gidiyor ama eşim baykuş gibi tepemde. Kızdım moral bozukluğuyla iyice gidiyor sut bi rahat bırak diye.
geçmiş olsun canımgünydın ben bugun tartılmadım malum gündeyim.
geçmiş olsun canım umarım önemli bi sorunun yokturKilom : 66.600
Öncesi: 66. 400
+ 200 gram serumlardandır diye umut ediyorum :)
tebrik ederim canım maşallah çok güzel ilerleme kaydediyorsunGeçen hafta 87.3
Bu hafta 86.3
Giden-1 kg
Spor olsa idi daha çok giderdi
Geçen hafta 87.3
Bu hafta 86.3
Giden-1 kg
Spor olsa idi daha çok gid
koccaman tebrik sanaaa
geçmiş olsun nen var kuzumKilom : 66.600
Öncesi: 66. 400
+ 200 gram serumlardandır diye umut ediyorum :)
ben malum gün diye tartılmadım yazdım ya istersen yarın tartılırım
Nedeni bulunamayan bir ağrım oldu sol kasıkta. Antibiyotik verdiler iltihaptır düşüncesiyle. Şimdi iyiyim şükür. Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım umarım önemli bi sorunun yoktur