Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın ben de barbunya yapacağım.Kaçamaksız 17. Gün
Sabah
Peynirli omlet
Zeytin
Yeşillik
Süt
Yer fıstığı
Akşam
Barbunya
Et kavurma
Yeşillik
Yarın ben de barbunya yapacağım.
Misafir kim canım çok uzun kaldılar sanki
Kayınvalidem görümcelerim gerçekten yoruldum aile düzenim kalmadı sürekli geliyorlarYarın ben de barbunya yapacağım.
Misafir kim canım çok uzun kaldılar sanki
Aramiza hosgeldin canim.birlikte herseyin ustesinden gelebiliriz.ilk sayfadaki bilgilerini bizimle paylasirsan tamamdirMerhabalar bende katılabılırmıyım bende dıyet yapıyorum kendı kafama gore 1.5 ayda 9 kilo verdım suan hala devam edıyorum arada dıyetı bozdugum cok oluyo ama bıraz zorlanıyorum 7.5aylık kızım var emzırıyorum
Bence harika kilo vermişsiniz neler yaptiginizdan bahsedermisiniz acaba biraz :)Merhabalar bende katılabılırmıyım bende dıyet yapıyorum kendı kafama gore 1.5 ayda 9 kilo verdım suan hala devam edıyorum arada dıyetı bozdugum cok oluyo ama bıraz zorlanıyorum 7.5aylık kızım var emzırıyorum
OF OF esini seviyosan katlanacan bebem.zor ama napacan atsan atilmiyor satsan satilmiyorKayınvalidem görümcelerim gerçekten yoruldum aile düzenim kalmadı sürekli geliyorlar
Çok ilginç yaa çocuklu evde bu kadar uzun süre misafirlik mi olur. Allah kolaylık versin canım.Kayınvalidem görümcelerim gerçekten yoruldum aile düzenim kalmadı sürekli geliyorlar
Aksamki menune bayildim uarinda benmi yapdam ne ...canim cekti.afiyet olsun canimKaçamaksız 17. Gün
Sabah
Peynirli omlet
Zeytin
Yeşillik
Süt
Yer fıstığı
Akşam
Barbunya
Et kavurma
Yeşillik
Ben yaziyorum.ama yazan olmuyor.cunku somestr kimseye bisey diyemem cocigu evde olan var tatilini veciren var senin gibi misafiri olanda..gecici bir durum.diye umutluyumMisafirlerden giremiyorum ki ben ama ortAm sesiz kimseler yazmıyor
Evet lezzetli idi tavsiye ederimAksamki menune bayildim uarinda benmi yapdam ne ...canim cekti.afiyet olsun canim
Evet umarım buradan takip iyi oluyor motive oluyor insanBen yaziyorum.ama yazan olmuyor.cunku somestr kimseye bisey diyemem cocigu evde olan var tatilini veciren var senin gibi misafiri olanda..gecici bir durum.diye umutluyum
Aslında dıyet yapıyorum tuzsuz ve sekersjz yedıklerımi kalorı hesabı yapıyorum.2.250 kalorı gunlk gecmıyorum 3 litre su tuketıyorum bıde benım zehırlı guatırım var metabolızmam cook hızlı bu yuzdn yedıklerımı hemen sabah buyuk wc hergun cıkartıyorum.bu yasıma kadar kabızlık nedır hıc bılmem 2 gun bıle yapmadıgım olmadı yanıBence harika kilo vermişsiniz neler yaptiginizdan bahsedermisiniz acaba biraz :)
Selam kizlar yazamadim kusura bakmayin. Memleketteyim ancak musait olabildim. Burdayim diye bozmadim diyetimi aynen devam. Kilo verebiliyorum hala ama memlekettekiler moralimi bozuyor. Cok zayiflamissin yuzun cokmus filan diyorlar. Farkindayim ama kilo vermek istiyorum.
A Anka birazda yüz hatlarıyla alakalı.yüzde çökme olmadığı doğrudur.ama bazı vucut tipleri vardır ilk kiloyu yüzden alıp ilk kiloyu yüzden verir.bendede aynı millet yüzümden anlıyor kilo verdiğimiKaratay yaparken yüzünün çökmemesi lazım bi yerde yanlış mı yapıyorsun acaba. Mesela benim göz altlarımdaki falan morluklar gidiyor. Yüzüme renk geldi. Sivilcelerim geçti.
kayıdını yaptım canımTeşekkur ederım kızlar
25 yasındayım.1.62 boyunda kılom ıse 66.6 ılk olarak hedefım 63 kılo olmak sonrakı hedefım ıse 54 kılo olmak :)