- 12 Aralık 2016
- 607
- 905
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leslie yap jillian yap yuru mejik cek kol calis secenek cokKizlar kusura bakmayin yazamadim bir turlu esim evdeydi. Ya benim ip atlama sikayet konusu oldu komsu icin. O yuzden ip atlayamayagim yurusem olur mu ev icinde
Aynen canim.dun bende evi dip bucak temizledim. Nnasil uyudugumu bilmiyorum.Kızlarr herkes nerde pek yazan olmamış. Benim yarın kalabalık misafirim var. Acayip yoruldum. Daha baya da iş var yaa offf hiç bitmiyor işler hiççç.
Kaçamaksız 12. Gün
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Antep fıstığı
Akşam
Tarhana çorbası
Karnabahar mantısı
Salata
Yoğurt
Sütlü kahve
Afiyet bol leptin olsun canimKaçamaksız 12. Gün
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Antep fıstığı
Akşam
Tarhana çorbası
Karnabahar mantısı
Salata
Yoğurt
Sütlü kahve
Kesinlikle.anliyorum seni allah yardimcin olsun canim benimBenim evde kalabalık günlerdir çok yoruluyorum ve ev çok dağınık kızım zaten uykuyu sevmiyor sesten hiç uyumuyor o kadar yoruluyorum ki anlatamam
Valla iyi vermisin ben buyuk ihtimal cok cikarim.cunku regl olmam cok yakin.Eki Görüntüle 1943141 Merhaba kizlar yarina ertelendi memlekete gidis. ben benim kiloyu gondereyim siz sali icin sayarsiniz insallah tuanairem den fazla vermisimdir meydan okumustum
Tamam.canim Duzenini bozma sikinti yoktuanairem canim sanirim dedigin gibi bu iki hafta boyle olacak ama ben firsat buldukca girerim