- 21 Kasım 2011
- 480
- 324
Ondan olabilir canım bence yarın sabah yine tartil istersen..71.9 çıktım
Ben biliyorum ama şiş hissediyorum kendimi. Kaçamak yapmadım ama sanırım bulgur ve lahmacun üst üste yediğim için oldu
Bu arada Karatay hamilelikten önce anne ve babanın kullanması gereken vitaminleri falan anlatıyor kitabında bence oku okumadıysan.Peki 45 olunca sağlıksız olacaksın. Hamileliğin sağlıklı olacak mı?
Kendimi alıntılamışım ustteki mesaj sanaydıOndan olabilir canım bence yarın sabah yine tartil istersen..
bu hafta halledersin canım artık kaçamak yok aylık limitini doldurdun71.9 çıktım
Ben biliyorum ama şiş hissediyorum kendimi. Kaçamak yapmadım ama sanırım bulgur ve lahmacun üst üste yediğim için oldu
Evet maalesef doldubu hafta halledersin canım artık kaçamak yok aylık limitini doldurdun
beden kitle endeksine göre hazırlanmış ideal kilo oranlarıBuna göre benim 68 olmam lazım
Evt saglikli besleniyoruz ama İnsanın morali bozuluyor ister istemez eksi olmayinca.ama birlikte dvm edeceğiz burada olacak.haftaya daha iyi sonuçlar alacaksın.Kendimi alıntılamışım ustteki mesaj sanaydı
Geçen hafta yedim. Son bulguru cumartesi yedim. Neyse sağlık olsun haftaya artık.
İns hayırlısıyla olur Allah isteyen herkese bebek versin. Kilo konusunda kendini çok zorlama bence.evet pakete girmiş yiyecek zararlı vb.yemezsin yemek saatlerine dikkat edersin karatay yaparsın yine ama sonuçta anne olmak istiyorsun kilo vb. Düşünüp strese girme bence.zaten karatay beslenme yapinca kilolar gidecek.yavas da olsa...sen daha iyisini bilirsin tabi ama..Diyorum ya sürekli kontrole gideceğim ama bakalım.... Allah verecek mi o da var tabi...
ordan başlayabiliriz.önceki konuşmalarımızı okuyabilirsin faydalı bilgiler var. karatay beslenmesi sadece ekmegi şekeri bırakmak olmadığını anlayacaksınÇok memnun olurum lütfen. Desteğe ihtiyacım var.Ne yapmam gerekiyor her gün yediklerimi yazmak gibi mesela...