Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor bi durum kitap okuyalim.de mesela ben kitapla oyalayarak uyutuyorumKızlar ben kızım uyumadan giremiyorum beni çok bunaltıyor sizin nasıl bilmiyorum uyumuyor beni çok zorluyor cidden ne yapabilirim acayip telefon ve tablet istiyor
Klorlu su icmeyin kaynak akan su icin diyor
Dun yemeseydin borekleri ..daha da az cikardinEki Görüntüle 1940692 Iste bir haftanin sonunda -600 gram
Bence baska bir doktora gotur.oda teyit etsin.arastirn hemen karar verme.sanirim. bu durumlarda ishal kilo kaybi gerceklesiyodu.duzenli beslenmenw devam et oyle bile olsa sut yerine yogurt ayran.yumurta yerine yerli muz yiyebiliyorsun.Evet emziriyorum.süt ve süt urunleri yasak.yumurta yerine muz yerim.peynir sut ve ayranda cok tuketiyordum.bebegim saglikli olsunda yapicak birsey yok.sizin tavsiyeleriniz nedir.
.fikrini degistirdigin icin cok.memnun oldum.haber verirsin artik guzel guzelBen sağlıklı yaşama devam ediyorum. Şehir dışındayım burada tartı yok. Bu yüzden yarın rapor veremeyeceğim :)
Bu arada evliliğimle ilgili olumlu gelişmeler yaşıyorum. Fikrim değişmeye başladı. Destekleriniz için teşekkür ederim kızlar
sağlıklı beslenip formunu koruyosun ve -300 cok güzel.harikasınGünaydın kızlar kilo 59.4 bu hafta -300 g
En azından az da olsa -yi gördüm istikrarlı gidiyor geçen hafta da -300 g di.. uzerimdeki esofmani cikarmadan tartildim usendim.baktim hep sona kaliyorum listede haftaya cikarip tartilirim... kızlar hadi kilo bildirimi yapın...sağlıklı beslenip formunu koruyosun ve -300 cok güzel.harikasın
Zayif olmak saglikli olmak degil ama.insan isterse yapar olmaz diye bisey yok.boyunuz kac4 haftadır yapıyorum 2 haftadır sabitlendim malesef. Gerçi 2 haftadır spor yapamıyorum yorgunluktan 9 da uyuyup kalıyorum. 57.1 ile başladım. 45 olmak istiyorum Temmuz a kadar.
Biliyorum bunun için de düzenli olarak doktor kontrollerine gidiyorum su anlık her şey normal. Göbeğim ve basenim var iki dk salsam kendimi hemen alıyorum yıllardır böyle... boyum 1.60...
Peki 45 olunca sağlıksız olacaksın. Hamileliğin sağlıklı olacak mı?Yooo 52 aslında sevgili anka... Ama seneye bu zamanlar hamilelik düşünüyorum ve boğazıma güvenmiyorum hiç.. .Ilk hedef 50 olsun bari....