Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo derdin olmasin.burada saglikli yasamak icin caliaiyoruz.strese girmenin bi anlami yok.rahat ol yaniYarın tartılırken üzerinizdeki giysilerle mi tartilacaksiniz.malum kış bnm eşofman takımı brz kalınca onla mi onsuz mu tartilsam siz nasıl yapiyorsunuz.zor geliyor bi de o var. Ben yine en az kilo veren konusunda 1. Olurum yarin gibi geliyor brz gerginim bu akşam yarın tartı günü ya.neyse iyi olan kazansin
Geçmiş olsun. Kahvaltıda yumurta yerine muz yeniyor diye biliyorum (diğer sayfaları takip ederken birkaç yıl önce böyle yapanların menülerini görüyordum..karatay tipi beslenme yaparken takip ediyordum.) yanlışsa bilenler uyarsın. Çünkü ben de hergün yumurtadan sıkılıyorum muz yediğim oluyor...Kizlar yazamadim.oglum alerji oldu.4 aylik doktor sut ve sut urunlerini tuketme dedi.yumurta dahil. Nasil beslenecegim.akil verin lutfen.
Gecmis olsun canim.emziriyomusun.Kizlar yazamadim.oglum alerji oldu.4 aylik doktor sut ve sut urunlerini tuketme dedi.yumurta dahil. Nasil beslenecegim.akil verin lutfen.
Sağol canım ..evet dogru...zaten brz ağır ve zor gidiyor gramlar im.ama olsun daha sağlıklıyım....Kilo derdin olmasin.burada saglikli yasamak icin caliaiyoruz.strese girmenin bi anlami yok.rahat ol yani
Aynen canim."gec giden iyi gider. cabuk giden kotu gelir"Sağol canım ..evet dogru...zaten brz ağır ve zor gidiyor gramlar im.ama olsun daha sağlıklıyım....
Evet emziriyorum.süt ve süt urunleri yasak.yumurta yerine muz yerim.peynir sut ve ayranda cok tuketiyordum.bebegim saglikli olsunda yapicak birsey yok.sizin tavsiyeleriniz nedir.Gecmis olsun canim.emziriyomusun.
Yarın tartılırken üzerinizdeki giysilerle mi tartilacaksiniz.malum kış bnm eşofman takımı brz kalınca onla mi onsuz mu tartilsam siz nasıl yapiyorsunuz.zor geliyor bi de o var. Ben yine en az kilo veren konusunda 1. Olurum yarin gibi geliyor brz gerginim bu akşam yarın tartı günü ya.neyse iyi olan kazansin
Çok geçmiş olsun. Kadir Tuğcunun bu konuyla ilgili çok yazıları var yanlış teşhis koyup çok kişiyi sütten mahrum bırakıyorlar. Gerçek sut alerjisi çok nadir rastlanır gibi şeyler yazmış. Bi okusana onları. Olmadı başka dr a gidersiniz.Kizlar yazamadim.oglum alerji oldu.4 aylik doktor sut ve sut urunlerini tuketme dedi.yumurta dahil. Nasil beslenecegim.akil verin lutfen.
Kilo derdin olmasin.burada saglikli yasamak icin caliaiyoruz.strese girmenin bi anlami yok.rahat ol yani
Hadi biraz paylaşım olsun :)
Ben spirulina kullanıyorum. Belki ilginizi çeker diye sizinle de paylaşayım dedim.
Spirulina Faydaları
- Vücudu iyi beslediği için vücut direncini artırır ve enerji seviyesini olumlu etkiler.
- Düzenli kullanımlarda vücut genel dayanıklılığını ve bağışıklık sistemini güçlendir.
- Spirulina hücre yenilenmesi ve çoğalma sürecini destekleyicidir.
- Çeşitli hastalıkların tedavisinde destekleyici olarak kullanılabilir. ( Şeker, tansiyon, kolesterol, sindirim, kansızlık, gastrit, ülser, kemik erimesi, cilt güzelliği, kilo problemi)
- Antioksidan özelliği sayesinde vücutta biriken toksinlerin (serbest radika denen zararlı maddeler) atılmasına yardımcıdır.
- İştahsızlık çeken çocukların iştahını düzenlemeye yardımcı olur ve gelişim sürecini destekler.
- Sporcuların vücutlarını kısa sürede toparlamasına yardımcıdır. Kas gelişimi destekler. Bir çok olimpiyat ve dünya şampiyonun spirulina kullandığı bilinmektedir.
- Saç dökülmesi yaşayanlar için oldukça faydalıdır. Saç için hayati değerde besinler içerir.
- Cilt güzelliği için faydaları oldukça fazladır ve sivilce, aknelerin giderilmesine yardımcıdır.
- Yaraların hızlı bir şekilde kapanmasını destekleyicidir.
- Dengesi beslenme kaynaklı rahatsızlıkların önlenmesine, iyileşmesine yardımcıdır.
- Sürekli hastalananlar için oldukça faydalıdır. Düzenli kullanmaları önerilir.
- Stres, sigara, alkol, hava kirliliği gibi vücudumuzu olumsuz etkileyen dış etkenlerden vücudu korumaya ve temizlemeye yardımcıdır.
- İçerisinde en yoğun protein bulunan ve en az yağ içeren bitki olduğu için kilo kontrollerinde faydalı bir yardımcıdır.
- Bilimsel araştırmalar da sindirim sistemini desteklediği ve bağırsakların çalışmasını hızlandırdığı gözlemlenmiştir.
- Japonya’da 50 yaş üzeri bireylerin %73’ünün düzenli spirulina tükettiği tespit edilmiştir.
- Çin’li bilim adamları kemik iliği hücrelerini yenilediğini ve desteklediğini kabul etmektedirler.
- Japon bilim adamları ağır ŞEKER hastalarını 8 haftada hafif şeker hastaları seviyesine getirdiğini iddia etmektedirler.
- Vejeteryanlar için oldukça önemli olan B12 vitamini bakımından zengin bir kaynaktır.
- Karoten madde tüketimiyle (beta-karoten) kanser oluşumu arasında negatif bir ilişki olduğu, doğal karotenler sentetik olanlara nazaran daha kolay metobolize edildiği ve vücutta birikerek toksik etkiye sebep olmaz.
- Spirulina içerdiği organik demir ve kalsiyum sayesinde sağlıklı kemik,sinir,kan ve kas dokusuna etkili bir destektir.
- Vücuda tokluk hissi veren fenilalalin amino asidi içerdiği, kolesterol içermediği ve düşük miktarda doymamış yağ içerdiği için kilo vermek için kullanılır, zayıflamaya yardımcı olur.
- Doğada nadiren buluna yağ asidi GLA; artrit ve kalp hastalıklarının önlenmesinde önemli olup yüksek tansiyon ve kolesterolün düşürülmesindede etkili olduğu bilinmektedir.
- En kuvvetli detoksifiye edici ürünlerden biridir ki yüksek miktarda klorofil içermesinden kaynaklanmaktadır.
Ben sağlıklı yaşama devam ediyorum. Şehir dışındayım burada tartı yok. Bu yüzden yarın rapor veremeyeceğim :)
Bu arada evliliğimle ilgili olumlu gelişmeler yaşıyorum. Fikrim değişmeye başladı. Destekleriniz için teşekkür ederim kızlar
Eki Görüntüle 1940692 Iste bir haftanin sonunda -600 gram