- 12 Aralık 2016
- 607
- 905
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ediyorum zaten 10 dklik ip atlama yarim saat kardio yapmis gibi Enerji sarfediyosun.senin saatlere baktigimda 20 dk gozukuyo bi saat kardio500 ip atladım ama nefes nefese kaldım sanki 10 km koştum
Bacak agriyan yerlerdeki kaslarini uyardin.devam edersen beni sekle sokarsin demek istiyor.devam ettiginde agri falan kalmayacak.yak ordaki yaglari hafifle bisey olmaz200 ip atladim ama dun ilk kez yaptigim icin bugun bacaklarim agriyor
hoşgeldin canım okurken 2-3 kelime yaz varlığından mahrum bırakma biziselam kızlar ben fazla aktif olamıyorum ama yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum
mercimekli lahana dolmamı yoksa kabuska mıAkşam için yeşil mercimekli lahana yaptım. Evdekilere de nohut pilav yaptım.
oh oh ne güzel eline sağlık canımBen de kahvaltımı yaptım. Sporumu yaptım. Balkonları yıkadım. Temizliğe devam
mercimekli lahana dolmamı yoksa kabuska mı
yarın tartı günümüz ne durumdasınız
Yoksa sen de mi baskulu A101den aldinKapuska canım bildiğimiz. Ben pirinç yerine mercimek katıyorum. Çok seviyorum mercimeği herşeye katıyorum
Ben artı çıkacağım sanırım çok şiş hissediyorum kendimi tartılmak istemiyorum. Aslında kaçamak yapmadım sporumu da aksatmadım neden böyle oldu anlamadım.
Yoksa sen de mi baskulu A101den aldin
Oglen
Bir dilim ispanak boregi
Bir kase mercimek
Bir de sekerli cay