- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Bakalım kaçamaksız 1 hafta olacak inşallahyarın tartı günümüz ne durumdasınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım kaçamaksız 1 hafta olacak inşallahyarın tartı günümüz ne durumdasınız
canım şekersiz içemiyorum bi öğlen sadece zaten.
Bende içemiyorum o yüzden çay içmiyorum canımcanım şekersiz içemiyorum bi öğlen sadece zaten.
Estağfirullah canım şekeri boşverelm sağlıklı hatunlar olalımAffedin ama cok canim cekti
En fazla 2Günde kaç maden suyu hakkımız var. Ben şimdi kahve içiyorum öğleden sonra senin portakallı karışımı limonla yapacağım bakalım .
Yeni eve geldim canim.yemek yapiyorum.anca isten cik kizi al.ordan servise bin eve gel mutfaga gir yemek yap.kusura bakmayin.tuanairem bugun pek gozukmedin bir sorun yok dimi canim?
Tereyagli sade kahve icseydin gitmezdi4 saat dolmadan cok aciktim. Aclik halinde vucut yag yakmiyormus biraz yedim simdi ise tereyagli sutlu kahve iciyorum. Gitti leptinim...
Aman allahim bu neOglen
Bir dilim ispanak boregi
Bir kase mercimek
Bir de sekerli cay
İns canim.saglikli kilo vermis.olursuntuanairem teşekkür ederim canım ben de 2 içeyim o zaman. Kahve benim migrenimi başlattı 1 haftadır çok şiddetli ağrıyordu bu gün farkettim ki kahveden bakalım içmeyip takip edeceğim. Onun yerine de soda içeyim. İlla bişeyler yiyip içmek şart sanki boş dursam olmuyor :)
Kaçamaksız sporlu bir haftanın sonunda bakalım kaç kilo geleceğim. Allahım artı çıkmayım nolur.