- 4 Ağustos 2017
- 36
- 51
- 36
Doyacak mısın bu kadar şey ile
Sucuk yasak değil güvenilir kasap sucuğu olduktan sonraAkşam çorba salata ve üç parca sucuk yedim. Sucuk yasaktı sanırım ama bir şey pişirecek halim olmadı. Bir de minik muzun yarısını 5 tane fındıkla yedimyürüyüş yapamam sanırım ama evde bir iki saat spor yaparım. Bu arada kosu bandı alsam mi ki her gün dışarı cikilmiyor
Iyiymis o zaman. Ben pakette olunca yasak sandım. Yanlız bu tatlı işi beni çok zorluyor. Gün içinde iki öğünde de meyve koyacağım yoksa diyeti tümden bozacağım. Yani resmen sigara falan bırakır gibiyim başıma ağrı giriyorSucuk yasak değil güvenilir kasap sucuğu olduktan sonra
Tarçınlı süt iç yada gün kurusu kayısı içine ceviz üzerine kaymak sür ye 4 tane kadar ya da tarçın çayı iç tatlı krizi geçerIyiymis o zaman. Ben pakette olunca yasak sandım. Yanlız bu tatlı işi beni çok zorluyor. Gün içinde iki öğünde de meyve koyacağım yoksa diyeti tümden bozacağım. Yani resmen sigara falan bırakır gibiyim başıma ağrı giriyor
Doktora sormadan yapmaSpor yapsam ne olur ki acaba
Cnm bu sabah aç kilom 112.9 kg
Leslie yapsam ayak kaldırma hareketlerini yapmadan kızım ile çıkamıyırum ki beni çıldırtıyorDoktora sormadan yapma
Yütüyüş yap adım sayara devam et o bile yeterli olur şu aralar
Şimdi önceki kilon kaçtı ki canımCnm bu sabah aç kilom 112.9 kg
Haşlanmış 2 yumurta
1 dilim peynir
yarim çay bardağı kadr kuruyemiş
5-6 tane yeşil zeytin
Domates salatalık yeşil biber
Bunları yedim bakalim şuan hiç açlık yok kahvaltımı 8.30 gibi yaptim
Canım süt bozuyor mu bızmuyor mu leptiniGüüünaydııııın kızlar
İki yumurta
Domates Salatalık
Peynir
Zeytin
Ceviz
İle Karatay kahvaltımı yaptım
Bu beni ikiye kadar tutar belki üç
Aralarda su süt Çay kahve tüketiyorum tabi ki şekersiz
Zinde ve sağlıklı kalkmak
Yorgunluk ve eklem ağrıları yaşamamak sağlıklı ve zayıf olmak için Karatay a devam
Arada kaçamak oluyor miğde bedrn öyle huzursuz oluyor ki iyi ki Karatay yapıyorum dedirtiyor
Merhaba kızlar ya kusura bakmayin kaç gündür giremedim burda bi türlü düzen olmuyo misafirken Karatay yapmak çok zor napayım bi fikir verin eve gitmeyimi bekliyim yoksa normal menu azaltarak mi devam edeyim aslında sizinle devam etmek istiyorum ama Karatay yapamayinca size ne diyeceğimi bilemiyorum on gün sonra evime gidecem ve bende çok bi eksi yok aynı yerde duruyorum moralimde acayip bozuluyor bu duruma