- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
Patlican yemiyoruz cunku mevsimi deil.ici hormon ve ilac dolu oldugu icin.afiyet bol leptin olsunBen patlıcan oturtma yapıyorum. Patlıcanları ızgarada pişirdim bakalım nasıl olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patlican yemiyoruz cunku mevsimi deil.ici hormon ve ilac dolu oldugu icin.afiyet bol leptin olsunBen patlıcan oturtma yapıyorum. Patlıcanları ızgarada pişirdim bakalım nasıl olacak.
Patlican yemiyoruz cunku mevsimi deil.ici hormon ve ilac dolu oldugu icin.afiyet bol leptin olsun
Zor oluyor biliyorum ama daha sonra farki sende goreceksinCanım çekti ama. Bi anda herşeyi bırakınca da devamlılık gelmeyecek.
Mevsiminde olan sebzelerimizi yiyoruzBenim canım pastırmalı yumurta istedi. Sadece onu yedim. Yarın içinde patlıcan oturma yapıyorum ama patlıcanları kızartmadım nasıl olacak fikrim yok.
Not: patlıcan yasakmıymış
Afiyet olsun bol.leptin olsunBugün ilk kez kahve mi içebiliyorum. Hem de tereyağlı
Hic sorma bende esofman takimiyla spor bi elbise aldimBugün dayanamadım bir tane bluz aldım :) ama aynada basenlerime gözüm ilişince squata başlamaya karar verdim. Otuzla başlayayım diyorum
Hayirli olsun canim gule gule kullan.Bugün dayanamadım bir tane bluz aldım :) ama aynada basenlerime gözüm ilişince squata başlamaya karar verdim. Otuzla başlayayım diyorum
Araştırayım ne olduğunu bilmiyorumHayirli olsun canim gule gule kullan.
jullian yap harika olur basenlerin
Altina bi battaniye al ufak ufak atla ses cikmaz.Alttaki amcayla teyze rahatsız olur. Ben de alsam mı ki parkta hoplar zıplarım. Keşke gerçek hayatta arkadaş olsaydık :) parkta buluşur ip atlardık