- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Tatile gittim diyetin içine ettim affedersin rezil durumdayım çok kilo aldımyaa daha aktif olalım da toparlanalım.ne alemdesin gülüm nasıl geçti bayram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatile gittim diyetin içine ettim affedersin rezil durumdayım çok kilo aldımyaa daha aktif olalım da toparlanalım.ne alemdesin gülüm nasıl geçti bayram
bende korkudan tartılmıyorumbayram elimde patladı resmen.toparlamamız lazım yaaTatile gittim diyetin içine ettim affedersin rezil durumdayım çok kilo aldım
Karatay kızları kurban bayramı hedefleri
Anka_misali==> 57
@asya_01==>
Ak kelebek ==>77
tuanairem
Hamzaakif(tam nick aklıma gelmedi )
Aynen toparlamak Laz'ım ben tartıldım dün 86 idim bugün 87.6 geldim Ramazan'dan bu yana tam 5 kilo aldımbende korkudan tartılmıyorumbayram elimde patladı resmen.toparlamamız lazım yaa
ramazanda 4 kilo verdim de bayramdan bu yana battı.inan öbür pazartesine kadar tartılmicam tartılsam alt üst olucam.haftaya kadar toparlarım bari belki biraz diyorum.bugünden itibaren menüde paylaşalım artık.bugün de eşimin doğumgünü kaçamak yapmicam kesinlikle de hazırlık yapıcam tüm günAynen toparlamak Laz'ım ben tartıldım dün 86 idim bugün 87.6 geldim Ramazan'dan bu yana tam 5 kilo aldım
Tamam paylaşım yapalımramazanda 4 kilo verdim de bayramdan bu yana battı.inan öbür pazartesine kadar tartılmicam tartılsam alt üst olucam.haftaya kadar toparlarım bari belki biraz diyorum.bugünden itibaren menüde paylaşalım artık.bugün de eşimin doğumgünü kaçamak yapmicam kesinlikle de hazırlık yapıcam tüm gün
DKaratay kızları kurban bayramı hedefleri
Anka_misali==> 57
@asya_01==> 58
Ak kelebek ==>77
tuanairem
Hamzakifzulal==>65
Karatay kızları kurban bayramı hedefleri
Anka_misali==> 57
@asya_01==> 58
Ak kelebek
==>77
tuanairem
Hamzakifzulal==>65
Bayramda muayyenlik de karışınca aldım ama vazgeçmek yok canımH Hamzakifzulal senin nasıl gidiyor nasılsın
Nete giremedim site sorun verdi günlük menü yazmak en iyisi vereceğiz inşallah vazgeçmezsekH Hamzakifzulal canım nerelerde sin
Benim de aynen kilo vermem lazım çok aldım çokTatilde annemlerde idim giremedim birazda abartttım sanırım bwn de Asya gibi haftaya kadar toparlayabilirim diye düşünüyorum
Bayramda muayyenlik de karışınca aldım ama vazgeçmek yok canım
Nete giremedim site sorun verdi günlük menü yazmak en iyisi vereceğiz inşallah vazgeçmezsek
Kaça düşmüştün sen 80 altına inmiş miydinBenim de aynen kilo vermem lazım çok aldım çok
Yok canım en son 82.4 gördüm sonra bir dikkat edemedimKaça düşmüştün sen 80 altına inmiş miydin
İnşallah canım ya istikrarlı gidiyorum 3. Gün bugün sıfır kaçamak ileDikkat edip çık az kaçamak düzenli spor ve su bu iş tamamdır tabi en önemlisi azim biz yaparız gülbe şeker