- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Allah razı olsun ama bayram a izin vericem 3 gün benBu arada canan Karatay bayram da 2 dilim tatlıya izin veriyor Muş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun ama bayram a izin vericem 3 gün benBu arada canan Karatay bayram da 2 dilim tatlıya izin veriyor Muş
10 kilo verirsem bende kaçamak yaparımAllah razı olsun ama bayram a izin vericem 3 gün ben
Ne hurdası canımPolemiklerin kadını şimdşde hurdaya takmış
Burada bulunan herkes kilo verdi canım metabolizmaya göre değişiyor aylık kilo verme işi kimi 4 kilo kimi 8 değişiyor yanıKizlar .
merhaba hepinize basarlar dilerim .
Aranizda karatay diyeti ile kilo vereniniz varmi.
Ayda ne kadar kilo verdiniz
Ben domates salatalık yiyorum canım yaDay 1
Sabah:yumurta peynir zeytin havuç ceviz
Öğle ve akşam :2 şer adet Bulgurlu biber dolması ve ayran
Sabahları yeşillik yiyesim gelmiyor nasıl yiyorsunuz kızlar sadece varsa maydonoz yiyorum
Selam kizlar ge misi okudum geldim herkes iyidir umarim. Hedefler konmus bayrama supersiniz.Ne hurdası canım
Evet bende dinledim konuşmasınıSelam kizlar ge misi okudum geldim herkes iyidir umarim. Hedefler konmus bayrama supersiniz.
Oruç hurmayla mi zeytinle mi açılsın iftarda o konu hurmada şeker varya yemeyin diyor karatay hoca
Maşallah canım ya süper vermişsinBen Şubat altıdan Mayıs altıya on üç kg verdim Karatay ile süper zayıflanıyor en önemli şey acıkmuyorsun gerçekten tam benlik
yanında yürüyüş de yaptım
Bozmamak için evde bulundurma mak gerekiyor canım ya bu arada kaç çocuğun varBen menü yazmadım yine saçmasapan bir gündü günden kalma kurabiyelere daldım şimdi miğdem de vicdanımda. Fena
yarın tam gaz devam inşallah
Sağol canım çok mutluyum ama bu rüyadan uyanacağım diye de korkuyorumBozmamak için evde bulundurma mak gerekiyor canım ya bu arada kaç çocuğun var
Yürüyüş iyi gelir en azından toparlarsın birde ben kurabiye börek kek kalmış ise misafir sonrası buzluk için kaplarım var hepsini atıyorum buzlupa tekrar kullanabiliyorum kaçamağı önlüyor hem de hazırda birşeyler oluyorŞimdi adım atıyorum 8 bindeyim
Bebek kalkmaz ise onbin yapacağım inşallah hayırlı geceler
Allah saklasin canim tuvalet oyretme isi baya sabir taleb ediyor sana kolay gelsin birde ki 2 kiz cocugu annesi oalarakdan soyluyorum tecrubemden diyorum ne yapsanda cocugun bir yas dovru var ki anca temize onda cikiyor .Kızlar merhaba geciktim bugün güncel kilom 66giden 200
Aile min yanında oldugum için giremiyorum ama aklım sizde yazmadın giripte yazmam gerekli diyorum
Bir yandan da küçük kızıma tuvaleti ögretme derdindeyim sorduğum da çiş yok diyor bakıyorum başka bir yere arkamdan yapıyor... Sabırla bekliyorum artık