- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
evet canım sanırım öyleTamam o zaman hepimiz 10 kilo mu hedef koyuyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım sanırım öyleTamam o zaman hepimiz 10 kilo mu hedef koyuyoruz
Hedefi yüksek tutalım bakalım inş ulaşırızevet canım sanırım öyle
Haftada 1 buçuk kilo verebilme mız gerek.inşallah basaririzHedefi yüksek tutalım bakalım inş ulaşırız
İnşallah dua yerine geçsinH
Haftada 1 buçuk kilo verebilme mız gerek.inşallah basaririz
Seninde canımGünaydın kızlar anneler günümüz kutlu olsun
Vay yeni yöntemler..... Acaba ne kadar saglıklı bir araştır canım.. Hemen karar verme derimmerhaba kızlar ancak girebildim siteye. çok yogunum şu son günlerde. nefes alcak halim yok. final sınavları, bir yandan iş hayatım, bir yandan kariyer, yurtdışı vs. derken bayagı yorgunum ve yogunum. diyetime dikkat etmeye çalışıyorum. bazen dışarıda olunca ekmek arası vs kaçıyor haricinde istediğim kiloya yakınım şuan ama basen problemim var. en iyisi lipoliz gibi geliyor. istediğim basensizliğe bilmiyorum sporla ne kadar ulaşabilirim. lipolizle en azından tük yagları kökten kazıtıyım diyorum.. :)))))
Vay yeni yöntemler..... Acaba ne kadar saglıklı bir araştır canım.. Hemen karar verme derim
Yarın dimi kesin çok çıkacağımYarın tartı günü bugünden bol su ile asılayım umarım ucundan bile olsa 74 ü görürüm
Bilir isterseniz ben uyarımYarın dimi kesin çok çıkacağım
Harika menümenüm
1. öğün
2 haş yu
yeşilbiber
salatalık domates çay
2. öğün
köz patlıcan
1 büyük kase cacık
su 2,5 tamamlarım
spor
1 saat yürüyüş
Menün çok güzel ama dün bende bulgur pilavı yedim sonra çoook acıktım acıkmayı sevmiyorumSabah
Yumurta yemek istemedim
Közlenmiş patlıcan ve domates
Biraz peynir
5 zeytin
Akşam
1 tabak içinde kabak yemeği ve yeşil mercimek pilavı
3 kaşık yoğurt
Spor 6 km yürüyüş
Su 2 lt ye tamamlarım