- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Yok canım problem yok bu hafta fazla çıkar Yen'i başladım o yüzden toplar yavaş yavaş artıkDeğişe
Bilir isterseniz ben uyarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım problem yok bu hafta fazla çıkar Yen'i başladım o yüzden toplar yavaş yavaş artıkDeğişe
Bilir isterseniz ben uyarım
Asya acıkmıyor musun mesela ne kadar yiyorsun patlıcanımenüm
1. öğün
2 haş yu
yeşilbiber
salatalık domates çay
2. öğün
köz patlıcan
1 büyük kase cacık
su 2,5 tamamlarım
spor
1 saat yürüyüş
Aynen canım ben de iyi değildim bu hafta hayırlısıYok canım problem yok bu hafta fazla çıkar Yen'i başladım o yüzden toplar yavaş yavaş artık
Ben biraz önce tartıldım da daha artı çıkıyorum sanki pilavdan mı acaba bilemedim bakalım sabah kaç çıkacakAynen canım ben de iyi değildim bu hafta hayırlısı
Günaydın kızlarBen biraz önce tartıldım da daha artı çıkıyorum sanki pilavdan mı acaba bilemedim bakalım sabah kaç çıkacak
Sağol cnm aminBitti mi. Geçmiş olsun. Doğum günleri kutlu olsun rabbim sağlıklı hayırlı omurlu bir hayat nasip etsin.
bu hafta hepimiz falso verdik yaa.toparlayalım artıkAynen canım ben de iyi değildim bu hafta hayırlısı
100 le kurtulmuşsun canım buna şükürGünaydın kızlar
Beklenen sonuç +100
Geçen hafta 75 500 idim şimdi 75 600
Aslında çarşamba perşembe 74 600 ü gördüm ama cumartesi pazar ölçü kaçtı
Durmak yok yola devam
kesinlikle pilavdandır.sürekli yemiyoruz Allahtan.geçen hafta yedim daha doğrusu yemek zorunda kaldım sabah yüzüm balon gibi şişmiştiBen biraz önce tartıldım da daha artı çıkıyorum sanki pilavdan mı acaba bilemedim bakalım sabah kaç çıkacak
2 patlıcanı közledim gülümAsya acıkmıyor musun mesela ne kadar yiyorsun patlıcanı
Biraz dikkat et kısa sürede gider o üç kg hemen yerleşmemiştir canımEn çok kilo alan benim geçen ay 82.4 ü gördüm ama geçen aydan beri bir türlü toplayamadım ve sonuç 85.7 yani 3.300 gr artıdayım
Ay evet dimi bayağı olmuş sayfa inşallah canım dikkat edeyim ki gitsin kilocuklarBiraz dikkat et kısa sürede gider o üç kg hemen yerleşmemiştir canım
Bu arada dikkat ettim Karatay da 500 sayfayı kutluyoruz tebrikler
Tuanairem iyiki açtın bu sayfayı bizi buluşturdun
2 kilosu odem dir canım atarsin bir an önceEn çok kilo alan benim geçen ay 82.4 ü gördüm ama geçen aydan beri bir türlü toplayamadım ve sonuç 85.7 yani 3.300 gr artıdayım
Evet iyikii iyiki varsınız kızlarBiraz dikkat et kısa sürede gider o üç kg hemen yerleşmemiştir canım
Bu arada dikkat ettim Karatay da 500 sayfayı kutluyoruz tebrikler
Tuanairem iyiki açtın bu sayfayı bizi buluşturdun
İnşallah canım bakalım bayrama ne kadar gidecek2 kilosu odem dir canım atarsin bir an önce
Allah razı olsunBu arada canan Karatay bayram da 2 dilim tatlıya izin veriyor Muş