Üfff sen kendini bedenini ve saflığını düşün yaza güzel fit gireceğini düşünİyi akşamlar kızlar. İki gündür iyi gidiyorum bakalım pazar eşimle coşmazsam inşallah çok iyi olacak.
Birazda psikolojik.... Spor yap yemekten daha mutlu olursunYa bende kendime o kadar kızıyorumki 4 gün süper gitti 68.4 leri gördüm iki gündr yine abarttım 70 lerdeyim. Emeğime üzülüyorum çok kızıyorum. Ama eşim uzun çalıştı ben yalnız üç çocukla stres yaptım. Stresin olduğu yer benim için yemek demek. Abartının dibine vurdum resmen
Spor yapınca yoruluyorum bebişlere bakıcak gücüm olmuyo. Çok yediğim zaman gergin oluyorum rahatsız ediyo zaten. Ama işte stresten yiyorum. Düşünsene 3 tane canavarla tek başınadın yardım edicek kimse yok. Eşim gece 4 te geldi. Zaten gece uykusu diye bi olay yok sabahta 6 da herkes ayakta pil bitiyo. Uykusuzluk benim en zayıf noktamBirazda psikolojik.... Spor yap yemekten daha mutlu olursun
Spor yapınca yoruluyorum bebişlere bakıcak gücüm olmuyo. Çok yediğim zaman gergin oluyorum rahatsız ediyo zaten. Ama işte stresten yiyorum. Düşünsene 3 tane canavarla tek başınadın yardım edicek kimse yok. Eşim gece 4 te geldi. Zaten gece uykusu diye bi olay yok sabahta 6 da herkes ayakta pil bitiyo. Uykusuzluk benim en zayıf noktamBirazda psikolojik.... Spor yap yemekten daha mutlu olursun
Benimde 80 di eskiden şimdi 100 göğüsGeçenlerde almıştım göğüs 95 (emziriyorum ya ondan eskiden 75 ti.)
Bel 83
Basen 98
Göbek 100 (en kötüsü bu zaten)
Canım sen miniklere bak yeter spor için stres olduğunda kuruyemiş bulundur onu ye evde kilo almazsın en azından zaten çok kilon da YökSpor yapınca yoruluyorum bebişlere bakıcak gücüm olmuyo. Çok yediğim zaman gergin oluyorum rahatsız ediyo zaten. Ama işte stresten yiyorum. Düşünsene 3 tane canavarla tek başınadın yardım edicek kimse yok. Eşim gece 4 te geldi. Zaten gece uykusu diye bi olay yok sabahta 6 da herkes ayakta pil bitiyo. Uykusuzluk benim en zayıf noktam
Şükür çok kilom kalmadı. En azından aynadaki kadını beğeniyorum artık. Bi pantolon aldım bende internetten hedefim onun olması sanorım o da 65 lerde olurCanım sen miniklere bak yeter spor için stres olduğunda kuruyemiş bulundur onu ye evde kilo almazsın en azından zaten çok kilon da Yök
Amin canım bende seninle aynı durumdayım kimse Yök iş dolayısı ile geldik bizde hangi ildesin pekiÇok zormuş anne olmak. Şükür rabbim nasip etti derdim etrafımda kimsenin olmaması. Yeni tayin geldik tanıdık kimse yok eşim geç saatlere kadar çalışıyo Allah benim ve bütün annelerin yardımcısı olsun (AMİN)
Vay vay vay afferin sanaÇoooook yoruldum bitttiiiim
Çok şükür bitti Eki Görüntüle 1979049
Amin canım inşallahÇok zormuş anne olmak. Şükür rabbim nasip etti derdim etrafımda kimsenin olmaması. Yeni tayin geldik tanıdık kimse yok eşim geç saatlere kadar çalışıyo Allah benim ve bütün annelerin yardımcısı olsun (AMİN)
canım şeyi denedin mi mesela ben protein yaptıktan sonraki gün tartılayım ya aynı çıkar yada daha az kilo vermiş olurum sebze yaptığımda daha eksi olur sende mesela bugün akşam sebze yemeği yap ye yarın tartıl bakalım fark edecek mi?Hala 60.5im inemedim bir turlu
Dünkü menüm
Salata tavuk parçalı
İkinci menüm azcik makarnali salata
Makarnayi yakmak için
Bir saat pilates
Bir saat spinninge yaptim
Bugün hala kilo veremedigimi görünce sinirlerin bozuldu ama
tamam canım yapayım bakalım bu aksam sagolasin...canım şeyi denedin mi mesela ben protein yaptıktan sonraki gün tartılayım ya aynı çıkar yada daha az kilo vermiş olurum sebze yaptığımda daha eksi olur sende mesela bugün akşam sebze yemeği yap ye yarın tartıl bakalım fark edecek mi?