- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
OH OH OHTabi yanında bakla yemeği de yedim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OH OH OHTabi yanında bakla yemeği de yedim :)
GEÇEN ANLATACAĞIN BİR DURUM VARDI ANLATMADIN ÖZEL MİYDİ?ŞUAN NE DURUMDASIN?MORALİN NASIL?kızlar kilom sabit 78
anlatmıştım gülüm sen kaçırmışsın büyük ihtimal.gereksiz insanın biri canımı sıkmıştı yaGEÇEN ANLATACAĞIN BİR DURUM VARDI ANLATMADIN ÖZEL MİYDİ?ŞUAN NE DURUMDASIN?MORALİN NASIL?
Bende uykusuz bir gece sonrası kızımla ilgilendimmhep parka gittik geldik uyudu şükür misafirim gelecek ne ikram edeceğim bilmiyorum bakalımnapıyorsunuz kızlar?ne var ne yok?ben şimdi bir kahve yaptım sert kendime geleyim diye,her yerim ağrıyor belim hepsinden fena.oğluş yattı yürüsem biraz bantta dedim de belim çok kötü kendimde göremedim hiç en iyisi bir kahve yapayım dedim
Bazen vücut bir denge için duruyor takılı kalmazsın inş haftaya belli olur canım inşkızlar kilom sabit 78
kek atsaydın fırınaBende uykusuz bir gece sonrası kızımla ilgilendimmhep parka gittik geldik uyudu şükür misafirim gelecek ne ikram edeceğim bilmiyorum bakalım
Evet mermer kek yapayım diyorum tek çeşit olmaz ki başka fikir daha verinkek atsaydın fırına
sen içersinde ben içmem mi?napıyorsunuz kızlar?ne var ne yok?ben şimdi bir kahve yaptım sert kendime geleyim diye,her yerim ağrıyor belim hepsinden fena.oğluş yattı yürüsem biraz bantta dedim de belim çok kötü kendimde göremedim hiç en iyisi bir kahve yapayım dedim
ne keki ne mermeri? günün mü varEvet mermer kek yapayım diyorum tek çeşit olmaz ki başka fikir daha verin
Çok şükür geri dönüş yapabildim. Yazamasamda genelde okuyorum diyorum bak ne güzel devam ediyolar sen neden istikrarsızsın. Tüm motivasyonumla yeniden burdayımmaşallah bebeğim harikasın
Yok gün değil öyle ev oturmasına gelecekler de kek yapacağım yanına birşey daha ekleyim ama bilmiyorum kine keki ne mermeri? günün mü var
bide tuzlu poaça da yapabilirsin.kısır dicemde kısırın yanına da alternatif bişey lazım yoracak.poaça daha iyi olur benceEvet mermer kek yapayım diyorum tek çeşit olmaz ki başka fikir daha verin
afiyet olsun balımsen içersinde ben içmem mi?