- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
bu hafta bakalım tartıda yüzümüz gülecek mi?12000 adım attım bugun cok yoruldum kızlar başbakanımmız buradaydı tüm çalışanlara akşamdan katılma zorunlulgu tebligi yapıldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hafta bakalım tartıda yüzümüz gülecek mi?12000 adım attım bugun cok yoruldum kızlar başbakanımmız buradaydı tüm çalışanlara akşamdan katılma zorunlulgu tebligi yapıldı.
İnsanların işi gücü kalmamış bunu mu konuşuyorlar hayretbisey ya sen bişey demedin mi pekiHafta sonu herkes bir yerlerde geziyor yada misafirlikte mi gerçekten kimse yok.hafta ici bazen 65 msj fln geçmiş. bugün 15 mesaj di geçmişi hemen okudum..size yazayım dedim...bahsetmek bahsetmemekte karasız da kaldım brz ama. Misafirlikte hem doğum kilolarımı veremediğim bana m bedenin olamayacağı en az L XL giyebileceğim konuşuldu (ben de yavas da kilo versem 3.5 kilo verdim )ama yemeyince de karatay a uygun olmayan seylerden hem de gec bi saatte bir de ev sahibi güveniyor.yiyeyim istiyor... biraz moralim bozuldu. Demek ki verdiğim kilo da belli olmuyor.bu arada güncel kilo 58.7
Kırmamak için birşey demedim canım brz üzüldüm. Aksam yenen tatlı çerez vb. Yemedim çay içtim sadece işte... yaza kadar vereceğim kilolari ama hırs yaptım brz... artik ben de sekerim var desem mi diye bile düşündüm tövbe tövbe.. (hamileliğinde şeker çıkmıştı hergun ölçüyordum not alıyordum diyetisyenle beslenmiştim )İnsanların işi gücü kalmamış bunu mu konuşuyorlar hayretbisey ya sen bişey demedin mi peki
Boşver ya o diyen insanlar dönüşte kendilerine baksınlarHafta sonu herkes bir yerlerde geziyor yada misafirlikte mi gerçekten kimse yok.hafta ici bazen 65 msj fln geçmiş. bugün 15 mesaj di geçmişi hemen okudum..size yazayım dedim...bahsetmek bahsetmemekte karasız da kaldım brz ama. Misafirlikte hem doğum kilolarımı veremediğim bana m bedenin olamayacağı en az L XL giyebileceğim konuşuldu (ben de yavas da kilo versem 3.5 kilo verdim )ama yemeyince de karatay a uygun olmayan seylerden hem de gec bi saatte bir de ev sahibi güceniyor.illa yiyeyim istiyor tat -ye diyor... biraz moralim bozuldu. Demek ki verdiğim kilo da belli olmuyor. Kilo vermişsin demek zorunda değil kimse ama ısrarci olmasi da bunaltici oldu brz..(bu arada güncel kilo 58.7 )
Dokunuyor veya sekerim var midem rahatsız filan diyebilirsinKırmamak için birşey demedim canım brz üzüldüm. Aksam yenen tatlı çerez vb. Yemedim çay içtim sadece işte... yaza kadar vereceğim kilolari ama hırs yaptım brz... artik ben de sekerim var desem mi diye bile düşündüm tövbe tövbe.. (hamileliğinde şeker çıkmıştı hergun ölçüyordum not alıyordum diyetisyenle beslenmiştim )
bende yeni uyandım kuzucumu doyurdum şimdi kahvaltı hazırlicam.gün içinde aktif olalım haftasonu çok sessizleşiyorGünaydın kızlar iyi pazarlar kahvaltı hazırlıyorum sizler ne yaptınız
Ne kadar kilolu iseniz o kdr çabuk verirsiniz o kişi sizden kiloludur muhtemelenHayirli pazarlar.bende karatay diyeti yapiyorum ama sanirim beceremiyorum.2 hafta dir makarna,pilav,bulgur,ekmek asla yemedim.arada kucuk tatli kacamaklari yaptim ama veremiyorum hala kilo.cok erken kalkiyorim 7 de 3 aylik bebegimvar.oyusden gunde 3 kez 5 saat araliklarla yiyorum genel olarak.
58.9 ile basladim.57.6 idim dün .ama birlikte basladigimiz bir abla hemen hemen 3 kilodan fazla verdi.Ve benim istahim iyice kapa di:/
Hafta sonu herkes bir yerlerde geziyor yada misafirlikte mi gerçekten kimse yok.hafta ici bazen 65 msj fln geçmiş. bugün 15 mesaj di geçmişi hemen okudum..size yazayım dedim...bahsetmek bahsetmemekte karasız da kaldım brz ama. Misafirlikte hem doğum kilolarımı veremediğim bana m bedenin olamayacağı en az L XL giyebileceğim konuşuldu (ben de yavas da kilo versem 3.5 kilo verdim )ama yemeyince de karatay a uygun olmayan seylerden hem de gec bi saatte bir de ev sahibi güceniyor.illa yiyeyim istiyor tat -ye diyor... biraz moralim bozuldu. Demek ki verdiğim kilo da belli olmuyor. Kilo vermişsin demek zorunda değil kimse ama ısrarci olmasi da bunaltici oldu brz..(bu arada güncel kilo 58.7 )