- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
Sanada canım benimIyi geceler bol leptin ler..gorusuruz kizlar....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada canım benimIyi geceler bol leptin ler..gorusuruz kizlar....
Nasıl çektin bunu ben yapamadım
Allah bağışlasın canım sıkma canını bu günlerde geçecek inşallah hayırlısıylaEvet şükürler olsun coook haklisin. Zaten o üzülüp ağladı ya ben hasta oldum kiyamiyorum cok uzuluyorum...bi de bu durum sürekli her banyo da neredeyse...o yüzden yıprandım sanırım. Gece leri uykusuzluk da var saglikli dusunemiyorum bu ara galiba Bilmiyorum. Yoksa Allah her isteyene nasip etsin yoksa tabiki dunyalara degismem
Olur olur bişey olmaz geçmiş olsun dikkat et bebemeSağol canım bronşit geçmedi hava başlattı doktor on aylık yavrum
Bi 8daha gitse tamamdırKilo olduktan sonra ziyan oluyor.süt kardeşimin düğününde resim çekip atarim ama sonra silerim eşim söyleniyor sonra.o zaman a kadar ne kadar daha kilo veririm bilemem ama su an icin 8 gitti yani
Akşam yemeği ni ye çorba yogurt veya salatayla geçiştirebilirsinMRB ben de bugün hep protein aldım ekmek tatlı yemedim yumurta peynir tavuk domates yedim tarçınlı çay içtim işe yarar inşallah.Neden verdiğim kiloyu geri aldım yiyeceklerin esiri olduğum için yediğimde mutlu olduğum için.Sonrasında ise çok mutsuz oldum bıktım artık çevremdekilerin iğneli sözlerinden.Bir hafta sonra akşam yemeklerini hiç yememeyi planlıyorum yapabilirsem.Hepinize kolay gelsin
Öğrencilik zamanın da alıştım :) tereyağ eritiyorsun salça koyuyorsun biraz pişiyor bir miktar su ekliyorsun sos kıvamında kırıyorsun yumurtaları süper oluyorSalçalı yumurta ne ola ki emziren kadınların biz cnm herşeyi çekiyor bu nedir arkadaş:)
Sabah zeytinsiz kk+yarım elma
Öğle: (okulda başım döndü sabah iyi yemediğimden galiba eve gelmeden önce çocuklara dağıtılan kuş üzümlerinden yidim )lahana sarması+1 köfte+yoğurt
Akşam:2 adet sarma+ayran+biraz hummus
Akşam ikisine bir aynı anda yemek yedirmeye çalışınca az yedim doydum anlamadım bir şey:)
Şimdi de mutfak bana battı heryeri çamaşır suyuyla sildim şu an da kızçem meme de
Allahım çok yorgunummmm
Ölçülerine dikkat et kendi ölçünü de al karşılaşma yap olur olmaz diyeElbiseyi al dedi eşim girdim siteye bordo bitmiş siyah vardı da ben bordoyu beğendim m bedeni alıcak tim biraz daha zayiflarim diye.ama siyahi nasıl olur bilmiyorum ya aklım bordo da
Acaba stres mi oluyorsun sen ondan dolayı çocuk huzursuz olabilir ben stresli olduğum günlerde kızımı bir türlü uyutamıyorum o yüzden sen rahat ol stresin geçmesin kuzuyaEvet şükürler olsun coook haklisin. Zaten o üzülüp ağladı ya ben hasta oldum kiyamiyorum cok uzuluyorum...bi de bu durum sürekli her banyo da neredeyse...o yüzden yıprandım sanırım. Gece leri uykusuzluk da var saglikli dusunemiyorum bu ara galiba Bilmiyorum. Yoksa Allah her isteyene nasip etsin yoksa tabiki dunyalara degismem
harika
Tebrikler güzel sonuçKızlar gün boyu 3791adım attım biraz önce yaptığım yürüyüş te ise 6345adım attım toplamda 10.136adım attım rahat bir şekilde uyuyabilirim artık
Ekran görüntüsünü kapatma ruşu ile yakalıyor benim telefon canımNasıl çektin bunu ben yapamadım
Canım bebeğine masaj yap her gün.. Bacakkarına kollarına böyle baş parmağınla çapraz çapraz yap bebe yağıyla. Bazen elbise fırçası vb yumuşak fırçayla fırçala.. Bazen Böyle minder gibi battaniye gibi bir şeyle sıkıca rulo yap sonra yuvarla falan. Zamanla banyoya alışacaktır. Bunları banyodan önce yapmana gerek yok. Normal oyun niyetine yapabilirsin.Adim sayısında en düşük benim sonuncu oldum 3100 adim .kızım telefonu cebimde gördü ağladı istedi telefonu kaldirmak zorunda kaldim gercekci olayim cebimde olsa da sizler gibi 7000 adim da olur muydu bilmem cunku sabah okulda sonra da hep evdeydim.oyuncaklari salonu on bin kez topladim. yemek salata yaptim bulasik makina sini bosalttim camasir katladim kızın peşinden dolandım ve yanimda adimsayar yoktu.o degil de banyo yaptirdik bebişi kizim her banyoda cok agliyor geriliyorum çok .. sonra da bir türlü uyumadı 1 bucuk saattir onu uyutmaya çalıştım bu saat oldu yarin sabah erken okul var.moralim bozuk cok yorgunum.tukenmislik sendromu mu bu acaba
Biber domates salatalıkCeviz iki yumurta çökelek peynir biber domates salatalık havuç ve zeytin ile Karatay kahvaltımı yaptım
Üç gündür iki gibi yiyorum ve yetiyor bugün de çökelek li salata çorba ve melemen bol su çay kahve inşallah
Eki Görüntüle 1972555 Eki Görüntüle 1972556 kızlar bordoyu beğendim ama kalmamış siyah var sizce siyah nasıl.biraz beklesem bordo yine eklenir mi acaba.siz olsanız hangisini tercih ederdiniz
Onu da denedim ama dayanamadım çok acıktımBiber domates salatalık
2 de akşam yemeği yiyorsan metabolizman yavaşlar bir sure sonra. 6 gibi yemeye çalış.