Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet hepimizde istikrarlıyızçok iyi gidiyorsun bence.istikrarlı olman çok güzel
Bu şeker orucunu kaldır zaten Karatay yapan biri şeker orucuna ihtiyacı yokKızlarrrrr napıyorsunuz. Ben çok yoruldum bu gün baya da kalori yakmışımdır. Sabah 69.9 geldim. 70 barajını kırdım Darısı 64.9 a şimdi
Gitsin kilolarKalkıp bi ton ütü yapacağım kızlar
Benim hoşuma gidiyor. Zaten daha Karatayda istikrar sağlayamadım. 3 ten yukarı çıkamadımBu şeker orucunu kaldır zaten Karatay yapan biri şeker orucuna ihtiyacı yok
3 günde 1400 çok iyi canım gerçi bende 1 haftada 5 kilo attım gitti ama sen nasıl besleniyorsun sanırım un tuz şekeri kestin tamamen değil mi?
Bu 3 günün 2 günü sabah kahvaltıda 2 yumurta yedim 1tam buğday ekmekle bir gün diğer gün ekmeksiz yedim.3.gün süte gevrek müsli kattım yedim kahvaltıda.Saat 10 gibi şade Türk kahvesi içtim öğlen ne varsa yemekte az yedim öğünümün ikisinde karnabahar yemeği vardı yağ yakıyor o etkilemiş olabilir.Öğleden sonra 15:30 gibi tarçınlı süt içiyorum.Akşam gene az yedim 8 den sonra bişey yemedim.Aslında su da çok içemedim.Yeşil çay içtim 1 sefer.Hatta bu 3 günün birinde öğlen kebapçıya gitmiştik yedim orda da :) tamamen leptinden galiba
Kızlar sporum 30 dk yürüyüş 100 twist
90 kalori tadı çok hoşuma gitti. Birkaç gündür bana karbonhidrat rejimini bozdurdu her gün yiyorum 1-2 tane. Buna rağmen kilo vermeyi sürdürüyorum 100 200 şeklinde.
Bu 3 günün 2 günü sabah kahvaltıda 2 yumurta yedim 1tam buğday ekmekle bir gün diğer gün ekmeksiz yedim.3.gün süte gevrek müsli kattım yedim kahvaltıda.Saat 10 gibi şade Türk kahvesi içtim öğlen ne varsa yemekte az yedim öğünümün ikisinde karnabahar yemeği vardı yağ yakıyor o etkilemiş olabilir.Öğleden sonra 15:30 gibi tarçınlı süt içiyorum.Akşam gene az yedim 8 den sonra bişey yemedim.Aslında su da çok içemedim.Yeşil çay içtim 1 sefer.Hatta bu 3 günün birinde öğlen kebapçıya gitmiştik yedim orda da :) tamamen leptinden galiba
Darısı başıma inşallah Ben motive olamıyorum bir türlü. Sürekli bozuyorum. Bu kadar iradesiz olduğuma inanamıyorum aralık ocak şubat hep boşa geçti zamanımBu yöntemlerin ikisi de Karatay a uygun değil
1.68 boyundayım Karatay ile 1 yılı aşkın süre 52 kilo kaldım,ve bu süre zarfında özellikle şeker asla kullanmadım
Karatay beslenmesinde vücut olması gereken kiloya iniyor ve bu sisteme devam edildiği sürece ne alınıyor ne de veriliyor bu süreçte aktif spor da yapıyordum belirtim
Bu sadece ben de değil başka arkadaşlarım da da oldu
Zaten bu beslenme de önemli olan zayıflık değil sağlıklı olmak
Paketli herşeyden uzak durmak
3. Yılım hiç market yumurtası yemedim mesela bu bir yaşam biçimi olmalı
Bu yöntemlerin ikisi de Karatay a uygun değil
1.68 boyundayım Karatay ile 1 yılı aşkın süre 52 kilo kaldım,ve bu süre zarfında özellikle şeker asla kullanmadım
Karatay beslenmesinde vücut olması gereken kiloya iniyor ve bu sisteme devam edildiği sürece ne alınıyor ne de veriliyor bu süreçte aktif spor da yapıyordum belirtim
Bu sadece ben de değil başka arkadaşlarım da da oldu
Zaten bu beslenme de önemli olan zayıflık değil sağlıklı olmak
Paketli herşeyden uzak durmak
3. Yılım hiç market yumurtası yemedim mesela bu bir yaşam biçimi olmalı
Darısı başıma inşallah Ben motive olamıyorum bir türlü. Sürekli bozuyorum. Bu kadar iradesiz olduğuma inanamıyorum aralık ocak şubat hep boşa geçti zamanım
İyi akşamlar kızlar ben de bebeği uyuturken uyuyakalmışım eşim kaldırdı akşam yemeğinden sonra .@EceZ arkadaşın kendine verdiği gibi kendime ceza verecek takatim bile yok.ben bugün kaçamak yaptim ustelik şimdi pişmanım...