- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Reçete ne diyorKızlar canan Karatay İn reçetesi için buldum Eki Görüntüle 1969893
Takviyelerime boşa almıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reçete ne diyorKızlar canan Karatay İn reçetesi için buldum Eki Görüntüle 1969893
Takviyelerime boşa almıyoruz
Çocuğun yememesi kdr zor bir şey yok bence acana bunu öğreten bir kitap falan var mı çocuğa nasıl yaklaşılmalı gibiÇok haklısın canım. Benim oğlum da hep abur cubur yese yer. Almıyorum eve ama sürekli aklında. Ceviz yumurta ağzına sürmüyor. Eskiden 2 yumurta kesin yerdi. Bilmiyorum nasıl vazgeçireceğim. Barbunya dışında yediği sebze yok. Et balık zaten yok. Kıymayla köfte vs yapınca yiyor. Ne yapacağımı ne pişireceğimi şaşırdım.
Babam rayatsız...hastanede... yrn dr unun görmesini bekliyoruz işte hayırlısıylaÖnemli bir durum yoktur inşallah.. Cevizli biber mezesi bi cok seviyorum
iyi akşamlar diyeyim ben artık o zaman yeni gördümGünaydın annelerin en tatlısıııı.
Maşallah canım iyice erkene aldın yemek saatinimenüm
1. öğün 2 haş yum
peynir
5 zeytin salatalık sütlükahve
2. öğün
menemen
salata yoğurt
yeşilbiber turp
su 2 ye tamamlarım
Ama şu da dikkatimi çekti akşamları da genelde kahvaltı türü yiyordun bakliyat Yök hiçmenüm
1. öğün 2 haş yum
peynir
5 zeytin salatalık sütlükahve
2. öğün
menemen
salata yoğurt
yeşilbiber turp
su 2 ye tamamlarım
kızlar ablamı 1 aydır göremiyordum izinsiz çalışıyordu.bugün geldi ne kadar zayıflamışsın diye bir şaşkınlık yaşadı falan sonra diyete başlamaya karar verdi.ne yapmak lazım metabolizmam yavaş falan diye yakındı ben buna bir konuşmaya başladım hemen bugün diyete başlıyorum dediama benim için bir süre baya şaşkınlık yaşadı ben almışsındır diyordum dedi dedim heeyyyheyyyyy
Babam rayatsız...hastanede... yrn dr unun görmesini bekliyoruz işte hayırlısıyla
Cevizli biber biz de Muammara dır,ben de çok severim acı acı
neden artı çıkasın gülüm kaçamk yapmıyorsun ki.Tartı yarın ben kesin artı çıkacağım çünkü eşim 8:30 da gelecek yemek geç olacak yani
Geç yiyeceğim birde nohut yiyeceğim o yüzdenneden artı çıkasın gülüm kaçamk yapmıyorsun ki.
yok canım ben hep aynı saatte yerim bazen eşim geliyor bebişi emanet edip öyle yazıyorum ya ondan geç oluyor.hatta bazen menü belli diye önceden yazdığım da oluyorMaşallah canım iyice erkene aldın yemek saatini
bakliyat sevmiyorum ondan gülüm bir fasulye yerim yersem öbürleri çok nadir olurAma şu da dikkatimi çekti akşamları da genelde kahvaltı türü yiyordun bakliyat Yök hiç
İyi o zaman keyfine bak :)bakliyat sevmiyorum ondan gülüm bir fasulye yerim yersem öbürleri çok nadir olur
çok mutlu oldumama daha vermem gerekenn çokk kilo var 20 kilonun üstünde vermem gereken kilo var.tebrik ederim.
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.
kızz eksidesin zaten neye böyle umutsuz umutsuz konuşuyorsunBen de yarın son kez başlıyorum devam ettiremezsem yine vazgeçeceğim bana göre değil diyeceğim. Başla bırak başla bırak iyice zıvanadan çıktı.
Eksideyim ama sporla eksideyim. Yoksa yediklerimi bi bilsenkızz eksidesin zaten neye böyle umutsuz umutsuz konuşuyorsun