Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AFİYET OLSUN CANIMSabah
1 yumurtalı menemen
1 su bardağı tarçınlı süt
Başka birşey istemedi canım
Akşam
Tarhana çorbası
Karnabahar mantısı
Bazen vucut yorgun düşebilir telafi edersinEyvahlar olsun yemek yiyip üstüne uyukalmışım. Yatmaya devam mı tabi ki hayır şimdi giyinip çıkıyorum hemen yürüyüşe *-*
Önemli bir durum yoktur inşallah.. Cevizli biber mezesi bi cok seviyorumSelamlar kızlar canım sıkkın bnm biraz menümü yazıp kaçıcam
Dün sabah kk+1 muz
Öğle ve akşam :yumurtalı ıspanak+mercimek çorbası
Bugün sabah; pastırmalı yumurta+peynir ceviz zeytin muz (yeşilliği unuttum)
Öğleatlıcan salatası+cevizli biber meze yani ikisi de +salata
Akşam : meze
Tartı gününü pazartesi ye almak kimsenin işine yaramadı.İyi akşamlar kızlar ben de bebeği uyuturken uyuyakalmışım eşim kaldırdı akşam yemeğinden sonra .@EceZ arkadaşın kendine verdiği gibi kendime ceza verecek takatim bile yok.ben bugün kaçamak yaptim ustelik şimdi pişmanım...
Günaydın bebeğimGünaydınnnnnn.
Benin eşimde akşam geç geliyor ben yedipim zamanda bozuluyor üzülüyorum diyor birde nohut yemeği istiyorum dedi yarına kesin artı çıkarımKızlar bugun kahvaltıya eşimi bekliyorum o yüzden gec yapmak zorunda kaldım..
Pazartesiye mi alındıTartı gününü pazartesi ye almak kimsenin işine yaramadı.
Bugun yaparsın canım benim
benim sıpa hiç yatmadı bu gece ya kızlar mahfoldum sabah 5 te yattım
Topikin olunca takip zorlaşıyor pazartesiye aldık canım benimPazartesiye mi alındı
Aynen yakızlar pazartesi olması hafta sonu kaçamağını önlüyor işte
Değişecekse cuma olsaydı keşkeTopikin olunca takip zorlaşıyor pazartesiye aldık canım benim
Çok haklısın canım. Benim oğlum da hep abur cubur yese yer. Almıyorum eve ama sürekli aklında. Ceviz yumurta ağzına sürmüyor. Eskiden 2 yumurta kesin yerdi. Bilmiyorum nasıl vazgeçireceğim. Barbunya dışında yediği sebze yok. Et balık zaten yok. Kıymayla köfte vs yapınca yiyor. Ne yapacağımı ne pişireceğimi şaşırdım.Pozitif düşün bence,birde ben hep en sevdiğim giyinme şeklini düşünüyorum yüksek bel kot içine dar bir body:) beni kamçılıyor
Şu an spor yapmadığımdan gıdım gıdım veriyorum hayatım boyunca hep spor yapması zorunlu insanlardan biriyim anlayacağın
Ben de özellikle el açması börek severim mesela ama yemicem,ikiz annesi fit mama olcam:)
Geçenlerde 45 yaşlarında bir kadın gördüm market sırasında zayıflığının dışında spor yapıyordu muhtemelen bn kadın başıma bir an poposu ne güzel dedim :) tabi ki herkes istediğini giyer kapalı olursun belki ama özgüven yeter:)
Çocuklarımıza örnek olmalıyız,şeker de bir bağımlılık biz vazgeçemezken ona yeme diyemeyiz
Bence anne herşeyin üstesinden gelebilmeli,kilo mu vermek istiyor vermeli:) anne istikrarlı olmalı anne örnek olmalı babalar tırt zati bir beklentimiz YÖK:)