yokk yaa keşke koşabilseydim evi topladım bide üstüne yengem geldi çakıldım kaldım.kız ben yapıyorum ya karatayı hakkımıyeme
kızlar menüm
1. öğün
2 haş yum peynir
5 zeytin salatalık sütlükahve
2. öğün 1 tabak ıspanak
2 kepçe yoğurt
salata
su 2 ye tamamlarım
spor şimdilik yok eşimle arayı düzeltebilirsek minnağımı emanet edip yürürüm yürüdükten sonra yazarım
bende kuru fasulye yaptım da yemedim artı çıkarıyor.kalktım kendime ıspanak kavurdumBen de yapıyordum latife ediyorum ya kızdırmak için seni.Güzel sistem şu anda korumaya geçtiğim için sadece 1 ya da 2 tam tahıllı bar olacak şekilde unlu gıda almaya başladım birkaç gündür. Onun dışında mesela dün yoğurt + kuru fasulye yedim. Bugün de dünden kalma fasulyeye devam edeceğim.
3-4 gün peşpeşe protein günü yaptım fena kabız oldum o yüzden biraz eti yumurtayı kestim sebze baklagil gidiyorum.
bar dediğin neHarika menü afiyet olsun. Ben de şimdi ısıtıcam yemeğimi. Kurufasulye yicem bugün direk dolu bir tabak. Öğlen de 2 tane bar yemiştim bol yeşilçay ile. Peşine günlük yürüyüşe çıkacağım en az yarım saat olacak şekilde.
bende kuru fasulye yaptım da yemedim artı çıkarıyor.kalktım kendime ıspanak kavurdumsen hedeftesin artık koruma zamanı.bizde görecekmiyiz bakalım o günleri
bar dediğin ne
sen kalori hesabı yapıyorsun.nasıl hesaplıyorsun peki ben yapamam kalori hesabı hangisi kaç kalori nerden bilecem.bu kaç kalori peki
90 kalori tadı çok hoşuma gitti. Birkaç gündür bana karbonhidrat rejimini bozdurdu her gün yiyorum 1-2 tane. Buna rağmen kilo vermeyi sürdürüyorum 100 200 şeklinde.
önce yazdığın çıkmadı da cvplamışsın zaten
90 kalori tadı çok hoşuma gitti. Birkaç gündür bana karbonhidrat rejimini bozdurdu her gün yiyorum 1-2 tane. Buna rağmen kilo vermeyi sürdürüyorum 100 200 şeklinde.
ben şahsen hayatta senin gibi yapamam bayılırım kesinBu arada 1 haftada 5 kilo verirken akşam en geç 8 gibi yeme işini bitirdim. Hababam peşpeşe ara öğünlerle yemedim. Tek öğün, iki öğün şeklinde gittim. Sadece yoğurt elma gününde 3 öğün yaptım sanırım o kadar. Öğün aralarında süre bırakınca ve gece de yemeyince hızlı hızlı kilo verdim kısacası.
Karatayda kalori hesabı Yok gerçi serbest ve yasaklar birde sınırlılar var öğünlerde serbest olan şeyler doyana kadar Karatay bir yaşam biçimi öyle yüz iki yüz gr peynir kalori hesabı benim için çok zor ben onları hesaplayamadım kadar çocuk durmaz
Bende iyiyim canım devam ediyorum 83.4 ü gördüm şükür gidecek bakalım yavaş yavaşinşallah.sen napıyorsun nasılsın
Bende iyiyim canım devam ediyorum 83.4 ü gördüm şükür gidecek bakalım yavaş yavaş
çok iyi gidiyorsun bence.istikrarlı olman çok güzelBende iyiyim canım devam ediyorum 83.4 ü gördüm şükür gidecek bakalım yavaş yavaş
Kızlarrrrr napıyorsunuz. Ben çok yoruldum bu gün baya da kalori yakmışımdır. Sabah 69.9 geldim. 70 barajını kırdımDarısı 64.9 a şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?