- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
dün bir elbise denedim 42 beden oldu ama nasıl oldu olmak var olmak var hiççç beğenmedim kendimi.O nasıl ozaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün bir elbise denedim 42 beden oldu ama nasıl oldu olmak var olmak var hiççç beğenmedim kendimi.O nasıl ozaman
Tam girdiğin vakit çek resminidün bir elbise denedim 42 beden oldu ama nasıl oldu olmak var olmak var hiççç beğenmedim kendimi.
6 lı rakamları göreyim o zaman çekicen öncesi sonrası yapıcamTam girdiğin vakit çek resmini
napıyorsunuz kızlar?pazartesine az kaldı yarın spor yapmicam kaslar şişiyor tartıda artı çıkıyor.bugün yürüsem iyi olucak ama evi de temizlemem lazım.spormu ev mi şaşırdım.canım da sıkkın eşimle limoniyiz.off offf deyip duruyorum evin içinde
kız yok takımda da öyle diyor kızlar.o yüzden tartı öncesi sporu hafif tutarlar kızlar.bugün hiçbişeye halimde yok ya aslında.moralsizimSpor yapınca kaslar şişmez ağırlık kaldırırsan ya da çok aşırı güç uygularsan şişer bir kere Spor yapmamak için bahanesi de hazır bak şuna bak.
Eşini de çok dert etme kaçan kovalanır ''Ben haklıyım!!!!111'' modunda gez evde.
kız yok takımda da öyle diyor kızlar.o yüzden tartı öncesi sporu hafif tutarlar kızlar.bugün hiçbişeye halimde yok ya aslında.moralsizim
Ee süper o zaman boyun 1.60 vücudun sıkı o zaman42 yim şuan gülüm
maddi konular gülüm ya.bana benim işime karışma sanane ben arabayı kaça satarsam falan dedi çok zoruma gitti.yokluğunu da ben çekiyorum ama.klasik erkek egosuNe oldu canım özel değilse nedir sorun. Klasik karı koca tartışmaları mı? -,-
yok ya hiçç beğenmedim ama elbisenin üstümde duruşunu.kıyafeti aldığım arkadaşta aaa nasıl dar oldu benim üstüme tam oluyor dedi AYYYYYY ALLAHIMMM dedim.teker teker gelin öfff.zaten cinlerim tepemde bugün varya.bunu söyleyende bulaşık süngeri gibi vucuda sahip.bende oldu canım da orası burası yapışıyor o yüzden sevmedim dedimEe süper o zaman boyun 1.60 vücudun sıkı o zaman
Tatlı ihtiyacı aşırı oluyorsa vücudunda kesinlikle krom eksikliği vardır canım. İnternetten araştır krom içeren yiyecekleri tüketebilirsin ya da krom içeren doğal destekler var onlardan destek alabilirsin.Kızlar bende yalnızım iki gündür oğlum canıma okuyor gecemiz gündüzümüz karıştı gel babası gel gel yapıyoruz eşim sürekli yurt dışına gidiyor ayın belirli günleri görüşüyoruz gurbet ellerde kimsesiz bi başına çocuk büyütmek gerçekten çok zor ve sitresli tatlı isteğim geliyor sitrese girdikçe ama şimdiye kadar ne geldiyse bu tatlılardan geldi giyinmek istediğim kıyafetlerimi düşünüp vazgeçiyorum
Araba filan oldu mu onların gözü kimseyi görmez. Ortak parayla aldıysanız yorum elbette ki yapacaksın ama tamamen ona ait bir şeyse bırak ne hali varsa görsün. Böyle kendine sorun ediyorsun çünkü senin şuanda her açıdan tam motive ve mutlu olman lazım insan üzünce de kendini yemeye veriyor çünkü o sinirle tamamen psikolojik yani.maddi konular gülüm ya.bana benim işime karışma sanane ben arabayı kaça satarsam falan dedi çok zoruma gitti.yokluğunu da ben çekiyorum ama.klasik erkek egosu
yok ya hiçç beğenmedim ama elbisenin üstümde duruşunu.kıyafeti aldığım arkadaşta aaa nasıl dar oldu benim üstüme tam oluyor dedi AYYYYYY ALLAHIMMM dedim.teker teker gelin öfff.zaten cinlerim tepemde bugün varya.bunu söyleyende bulaşık süngeri gibi vucuda sahip.bende oldu canım da orası burası yapışıyor o yüzden sevmedim dedim
Alemsin bulaşık süngeri :)girersin canım 38 bedende olursun bu azim ileyok ya hiçç beğenmedim ama elbisenin üstümde duruşunu.kıyafeti aldığım arkadaşta aaa nasıl dar oldu benim üstüme tam oluyor dedi AYYYYYY ALLAHIMMM dedim.teker teker gelin öfff.zaten cinlerim tepemde bugün varya.bunu söyleyende bulaşık süngeri gibi vucuda sahip.bende oldu canım da orası burası yapışıyor o yüzden sevmedim dedim
Bende 1.71 boy 83 kilo ile 44 giyiyorum165 boy 74 kilo ile bana 42 zor oluyor bu Arada 44 de daha rahatım 28-40 a inmek hedefim
Cnm bende sizleri merak ediyorum aslında bi gün resim paylaşma günü yapalım sonra hemen kaldıralım benceBende 1.71 boy 83 kilo ile 44 giyiyorum
ortak olmasa bile gülüm kötü günü yine ben çekiyorum ordan kıs burdan kıs.cebinde olmadı mı sürekli bana çatar.gel de çekdurduk yere huzur kaçırıyorTatlı ihtiyacı aşırı oluyorsa vücudunda kesinlikle krom eksikliği vardır canım. İnternetten araştır krom içeren yiyecekleri tüketebilirsin ya da krom içeren doğal destekler var onlardan destek alabilirsin.
Araba filan oldu mu onların gözü kimseyi görmez. Ortak parayla aldıysanız yorum elbette ki yapacaksın ama tamamen ona ait bir şeyse bırak ne hali varsa görsün. Böyle kendine sorun ediyorsun çünkü senin şuanda her açıdan tam motive ve mutlu olman lazım insan üzünce de kendini yemeye veriyor çünkü o sinirle tamamen psikolojik yani.
Biraz kendine iyi hissettirecek şeyler yap. Dışarı çık hava al sevdiğin bir hobi varsa uğraş. Evde kapalı kalıp bunu düşünüp durma sürekli yoksa yine birbirinize girersiniz canım benim. :*