Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben şunu düşünmeye başladım aylık lahmacun hakkımız var ya onu yemek Laz'ım diye boşuna koyulmamış benceÇok iyi olmuş sonuç
Öğünlerde filtre kahve süt karışımı içebiliniyor ama granür paket kahve ikisi bir arada neskafeler filan yasak benim bildiğim birde öğün dışı şade Türk kahvesi şade filtre kahve bitki çayı vb serbestLatte içebiliyoruz demi şekersiz sütlü bi kahve sonuçta
Paket kahve tüketmiyorum zatende latteyide öğün aralarında içiyodum sorayımda leptin boşa gitmesin dedimÖğünlerde filtre kahve süt karışımı içebiliniyor ama granür paket kahve ikisi bir arada neskafeler filan yasak benim bildiğim birde öğün dışı şade Türk kahvesi şade filtre kahve bitki çayı vb serbest
Biliyor musun bugun diyete basladim ve tahmin ettigim kadar da acikmadim. Kahvalti ve aksam yemeginde hic rkmek kullanmadim. Aksam cayindaki tatli krizimi 5 çayinda kullandim. Yoksa başa çikamiycagimi biliyorum.. aksam 10 dan sonrada kucuk bi kac egzersiz yaptim. Şuan açliğimi hissediyorum. Sence bu şekilde kisa surede kilo verebilir miyim. Akşam yemeğini 6 da yedim bu aradaÇay vakti benim içinde bağımlılık olmuştu. Abur Çubur ister istemez yiyordum. Nasıl önüne geçtim biliyor musun çayı bıraktım. Çay içtiğim sürece bi boşluk doldurma olayına gireceğim o yüzden bırakmam en iyisiydi. Şimdi çay içiyorum ama canım çekmiyor.
Evet ekmek yok sabah kahvaltısı mevsim sebzeli peynir zeytin yumurta kuruyemiş olabilir.
Akşam yemeğinde de ekmek yok çorba salata bakliyat balık et doğal tavuk olabilir
Çok acıkıyorum demişsin öğünü den önce tarçınlı süt iç. Suyunu ihmal etme. Susuzluktan acıktıgını düşünebilirsin
Latte espresso filtre kahve öğün aralarında serbestLatte içebiliyoruz demi şekersiz sütlü bi kahve sonuçta
Yasak canım sonuçta granül kahve ürünüLatte içebiliyoruz demi şekersiz sütlü bi kahve sonuçta
Sadece filtre kahve ve turkkahvesi serbestLatte espresso filtre kahve öğün aralarında serbest
Paket kahve tüketmiyorum zatende latteyide öğün aralarında içiyodum sorayımda leptin boşa gitmesin dedim
Espresso yu atlamışım serbesttirSadece filtre kahve ve turkkahvesi serbest
Cok iyi bence bende artık daha erken aksam yemeğimi yemeyi düşünüyorum. Aslında herşey beyinde bitiyorBiliyor musun bugun diyete basladim ve tahmin ettigim kadar da acikmadim. Kahvalti ve aksam yemeginde hic rkmek kullanmadim. Aksam cayindaki tatli krizimi 5 çayinda kullandim. Yoksa başa çikamiycagimi biliyorum.. aksam 10 dan sonrada kucuk bi kac egzersiz yaptim. Şuan açliğimi hissediyorum. Sence bu şekilde kisa surede kilo verebilir miyim. Akşam yemeğini 6 da yedim bu arada