- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
İyi olur bebem. Menün idealdirBende ikinci öğünümü yedim 3 kaşık bulgur pilavı et sote ayran turp 7 gibi de yoğurtla keten tohumu yerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olur bebem. Menün idealdirBende ikinci öğünümü yedim 3 kaşık bulgur pilavı et sote ayran turp 7 gibi de yoğurtla keten tohumu yerim
Ooo onu ben yaptım çok hoş bir şey. Bu seferde gözün doymuyorhamileliğimin kötü geçmesi pahalıya patladı.8 ay yerli yataklı yattım resmen düşük tehlikesinden dolayı.artık onarmaya bakıcamyılmadan devam etmek lazım.bu yaz için çok güzel alışveriş yapmak istiyorum
İnşallah olursun canım benimBen 38-40 beden oluyorum o kiloda
Nerelisin canim o turşu bizdede var mercimek pilaviyla yeriz geneldeKızlarrr
Menümü yazayım didim
Öğle: etli bulgur pilavı+bizde bir turşu biçimi var patlıcan biber yazdan haşlanır sonra kışa ekşili suyun içinde baharatlı kaşık ile yenir ondan işte:) birde yoğurt
Akşam: mantar sote+1 kaşık bulgur+yoğurt
3 lt su içtin
Şu an çay içiyorum
Yarına tartı var di mi?
Hatay :)Nerelisin canim o turşu bizdede var mercimek pilaviyla yeriz genelde
Menün çok güzel olmuş sporunda cok iiMenum
1. Öğün
2 has yumurta
Peynir salatalik yeşillik şekersiz çay
2.öğün
1 muz 1 küçük elma
1 tabak kabak
Tavuk haşlama salata
Su 2 lt
Spor 35 dk yürüyüş 100 twist
Ünver. Hataydaydı 4yılım geçti Tayfur sökmen de kapalı çarşı tuzlu yoğurt rezene çörek çelik daha sayamıyorum bile.. Özledim hatayıHatay :)
Evet canım yarın tartı günüKızlarrr
Menümü yazayım didim
Öğle: etli bulgur pilavı+bizde bir turşu biçimi var patlıcan biber yazdan haşlanır sonra kışa ekşili suyun içinde baharatlı kaşık ile yenir ondan işte:) birde yoğurt
Akşam: mantar sote+1 kaşık bulgur+yoğurt
3 lt su içtin
Şu an çay içiyorum
Yarına tartı var di mi?
Of of of canım çekti valla afiyet bol leptin olsun canımSabah
Tereyağlı yumurta
5 zeytin
KK kadar peynir
Yer fıstığı
Akşam
7 ızgara köfta
Salata
Bende hataylıyım canim payası biliyosundur ordanÜnver. Hataydaydı 4yılım geçti Tayfur sökmen de kapalı çarşı tuzlu yoğurt rezene çörek çelik daha sayamıyorum bile.. Özledim hatayı
Bende hataylıyım canim payası biliyosundur ordanÜnver. Hataydaydı 4yılım geçti Tayfur sökmen de kapalı çarşı tuzlu yoğurt rezene çörek çelik daha sayamıyorum bile.. Özledim hatayı
hemşeriymişiz ne güzelHatay :)
Annem Payaslı kızlık soyadı Altınsoy :)Bende hataylıyım canim payası biliyosundur ordan