Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpersinn demek vucudu şaşırtman işe yaradı.Kızlar 84 barajını geçtim sonunda 83.8 kg oldum 1 ay kıramadım biliyorsunuz çok şükür
Süpersin canım hadi bakalım güzel gidiyorsunkızlarrrrrrrr günaydınnnnn
kilo bildirimi
geçen hafta 82
bu hafta 80
şubat 15___87
mart15_____80
fark _7
yupppyyyyyyyyhatta 79,9 80 arası gidip geldi80 de kaldıhatta yan tarafta eczanede şu eski kantarlar varya onda da tartıldım onda da 79,5 çıktıama ben her zamanki tartıldığım tartıyı baz alıyorum.VE HEDEF NİSAN 15 İNDEKİ HEDEFİM 73hadi BİSMİLLAH
Paket kahve yasak nescafe de canım espresso Türk kahvesi filtre kahve serbest ben latte yi de espresso gibi alıyordum o yüzden serbest dedim. Ama değilmişkızlar bende paket kahvelerin yasak olduğunu tahmin ediyorum şekersiz sütlü olanlarda her halt var yine içinde laktoz tatlandırıcı vs..ben sade ya türk kahvesi yada sede şekersiz sütsüz çekilmiş nescafe içiyorum.
Evet kesinlikle eksiye gitti vücut daha cuma günü 1 hafta olacak korkuyordum ama işe yaradısüpersinn demek vucudu şaşırtman işe yaradı.
haftaya 7 li rakamlara merhabaasya_01 süpersin canım
spor kesinlikle yapmamız lazım gülüm yaa ben açıkçası 79 olmuştur diyordum kaç gün sporumu gayet iyi yaptım incelmişim demekki 80 i görünce şaşırdım amabuna da şükür.ama şuna kesinlikle kanaat getirdim spor olmalı zaman yaratmak lazım sporaBende Nisa'na 71 kiloyu görmek istiyorum inşallah yaza hedefim 65 di ama o zor görünüyor 69 lara inersem Doğum kilomdan kurtulmuş oluyorum çok yavaş gidiyor benden bir ayda süper vermişsin tebrik ederim asya_01
harikasın yaa muhteşemsinkızlarrrrrrrr günaydınnnnn
kilo bildirimi
geçen hafta 82
bu hafta 80
şubat 15___87
mart15_____80
fark _7
yupppyyyyyyyyhatta 79,9 80 arası gidip geldi80 de kaldıhatta yan tarafta eczanede şu eski kantarlar varya onda da tartıldım onda da 79,5 çıktıama ben her zamanki tartıldığım tartıyı baz alıyorum.VE HEDEF NİSAN 15 İNDEKİ HEDEFİM 73hadi BİSMİLLAH
ne yapsak çarşambayamı alsak kilo bildirimimizinapıyorsunuz kızlar?ben gittim mutfak için bir kaç eksiğim vardı onları aldım geldim cicili bicili çok hoşuma gitti şimdi kahvemi içiyorum.sonra bulaşığımı yıkayıp eşimi beklicem ki kuzucuma baksın ben de yürüyeyim biraz
7 lerden çokk 6 lar için can atıyoruummmharikasın yaa muhteşemsin
bana pazartesiyle çarşamba hep uğurlu gelmiştirne yapsak çarşambayamı alsak kilo bildirimimizi
KIZLAR MERHABA
Uzun zamandır KONU açıp açmamakta kararsız kaldım.Ama açmam gerektigine inandım:)
Size kendimden bahsedim;
Çalışan bi bayanım sabah 8 akşam 5 ve 2 çocuk annesiyim.kendimden çok başka şeylere zamanımı ayırdm ...Çocukluğumdan beri hep kiloluydum. kilo nedense beni hiç rahatsız etmedi Sonra diyet yapmaya başladım.Karatay diyetiyle geçen yıldan bu yıla yaklaşık 14 kilo verdim.Kaldığım yerden devam etmek adına burada hep birlikte karatay usulu beslenerek kilolarımıza veda edelim.Benimle birlikte sağlıklı beslenerek zayıflamak isteyen arkadaşlar insallah birlikte zayıflayabiliriz.
Kurallarımız karatay usulü olacaktır..her salı tartı günümüz..
üye adı | başlangıç kilosu | güncel kilosu |
üye adı | başlangıç kilosu | güncel kilosu |