İskenderunluyum ama Antakya da yaşıyorum,işte tüm bu güzellikler yüzünden biz de kilo vermek zor:)Ünver. Hataydaydı 4yılım geçti Tayfur sökmen de kapalı çarşı tuzlu yoğurt rezene çörek çelik daha sayamıyorum bile.. Özledim hatayı
payası bilmemme canım ah ahBende hataylıyım canim payası biliyosundur ordan
Çok duyduğum bi soyad akraba çıkarmışız şimdi :) bizimkide yiğit annen bilir mutlakaAnnem Payaslı kızlık soyadı Altınsoy :)
Ben ünideyken staj yapmaya gelmiştim antakyaya iki haftada üç kilo alıp dönmüştüm :)İskenderunluyum ama Antakya da yaşıyorum,işte tüm bu güzellikler yüzünden biz de kilo vermek zor:)
Sorarım:) teyzem de Öztürk çolak ın ağbisi ile evli:)Çok duyduğum bi soyad akraba çıkarmışız şimdi :) bizimkide yiğit annen bilir mutlaka
Ya işte ondan hep böyleyim bn hayatım zayıfla geri al döngüsü içinde gidiyor:)Ben ünideyken staj yapmaya gelmiştim antakyaya iki haftada üç kilo alıp dönmüştüm :)
Kız Allah seni özelden konuşun bariSorarım:) teyzem de Öztürk çolak ın ağbisi ile evli:)
Ya işte ondan hep böyleyim bn hayatım zayıfla geri al döngüsü içinde gidiyor:)
Teyzen terzimi yoksa. Şimdi annemle konuştumda müfide diye bi terzi vardı odur muhtemelen diyo. Ben çocukken giderdik hatırlıyorumdaSorarım:) teyzem de Öztürk çolak ın ağbisi ile evli:)
Ya işte ondan hep böyleyim bn hayatım zayıfla geri al döngüsü içinde gidiyor:)
ben yarın kilo bildirimi yapıcam gülüm yarın yazarımKızlar bölge toplantımız var bugun yoğun olacağım tablo hazırlayacagım güncel kilonuzu yazınız
Guncel 58.5 kg kolay gelsinKızlar bölge toplantımız var bugun yoğun olacağım tablo hazırlayacagım güncel kilonuzu yazınız
Çok iyi olmuş sonuçBen başlayalı 5 gün oldu ilk başta 86.3 idim kaçamak yaptığım için kaçamak öncesi 85 idim şu an 84.3 kiloyum
Tamam canım ekleyeceğimtuanairem benimde kilomu ekler misin 62.5 bende iki haftadir ara vermistim. Bugun spora gudecegim yarindan itibaren diyete basliyorum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?