- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Ben 38-40 beden oluyorum o kiloda34 bedendim çok yakışıyordu bana. Tabii geçti artık 57-60 ideal artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 38-40 beden oluyorum o kiloda34 bedendim çok yakışıyordu bana. Tabii geçti artık 57-60 ideal artık.
Senin boyun uzun işte. Ben şu an 42-44 giyiyorumBen 38-40 beden oluyorum o kiloda
evet evet bende öyleydim meğer şeker hastasıymış çocuğumuz olmayınca tedaviye giriştik tahliller falan yapıldı meğer şeker hastasıymışım ondan öyle kilo alıyormuşum tatlıya düşkünlüğüm falan ondanmış.neyseki aklım başıma geldi kendime yepyeni bir sayfa açmak istiyorum.silbaştan...sağlıklı ve fit olmak en çok istediğim şey şuan.İnşallah canım herşey senin elinde. Bende 60ları ünden beri görmüş değildim. Evlendiğimde 81kiloydum düşün yani
87 kiloydum gülümEvlendiğinde kaç kilo idin
dün benim eşimde aynı şeyi söyledi 69 olduğun halin harikaydı diyor amaa yemezler 55 e kadar yolu var.kahkahayı suratıma atarken iyiydi.çok zoruma gittiBen 69 kiloydum çok iyi idim ne çok zayıf ne çok kilolu eşim o halimi istiyor daha zayıf istemiyorum diyor
Ben şimdi 44 giyiyorumSenin boyun uzun işte. Ben şu an 42-44 giyiyorum
Ee evlendiğinde de aynı kiloda imişsin neden eşin uğraşıyor ki87 kiloydum gülüm
İşte ben sana demiştim bizim kilolarımız boya orantılarsak aynı diye.Ben şimdi 44 giyiyorum
Sen kendin için ver boşver güzel güzel giyin çatlasın87 kiloydum gülüm
Aslında 13 kilo var aramızdaİşte ben sana demiştim bizim kilolarımız boya orantılarsak aynı diye.
geçen yıl 69 a düştüm ya gülüm ondanEe evlendiğinde de aynı kiloda imişsin neden eşin uğraşıyor ki
Verirsin inş canım ya ben inanıyorum ben Doğum sonrası 98 oldumgeçen yıl 69 a düştüm ya gülüm ondan
Ben hem satıyorum hem kullanıyorum canjmKIZLAR ARANIZDA FARMASİ KULLANAN VAR MI
hamileliğimin kötü geçmesi pahalıya patladı.8 ay yerli yataklı yattım resmen düşük tehlikesinden dolayı.artık onarmaya bakıcamyılmadan devam etmek lazım.bu yaz için çok güzel alışveriş yapmak istiyorumVerirsin inş canım ya ben inanıyorum ben Doğum sonrası 98 oldum
Hangi akla hizmet vermemiştir azmetip kilolarımıevet evet bende öyleydim meğer şeker hastasıymış çocuğumuz olmayınca tedaviye giriştik tahliller falan yapıldı meğer şeker hastasıymışım ondan öyle kilo alıyormuşum tatlıya düşkünlüğüm falan ondanmış.neyseki aklım başıma geldi kendime yepyeni bir sayfa açmak istiyorum.silbaştan...sağlıklı ve fit olmak en çok istediğim şey şuan.