- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Yok anacım benimki 3kilo almış. Nöbette iyi bakıyorlar.
Oooohhhh ne seviniyorum. Of o zevk var ya harika. Diyebiliyorum o göbek ne ne biçim olmuşun yaşlı görünüyorsun diye.. İçimin yağları eridi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok anacım benimki 3kilo almış. Nöbette iyi bakıyorlar.
Oooohhhh ne seviniyorum. Of o zevk var ya harika. Diyebiliyorum o göbek ne ne biçim olmuşun yaşlı görünüyorsun diye.. İçimin yağları eridi
AFİYET BOL LEPTİN OLSUN CANIMHaşlanmış yumurta zeytin peynir 4 tane ceviz yeşilçay yumurtanın üzerine zeytinyağı gezdirdim
OFF OFF HEMDE NE BÇİM OLURSUN EN AZ 2 BEDEN GİDERAynen bende öyleyim Nisanın 22 sinde süt kardeşimin düğünü var abi yenin içinde incecik olmak istiyorum
süt içebilirsin..kefir bende evde yapıyorum evde süt olmadığında akşam yemeğinden önce mayaladığım kefirden içiyorum haftada 2-3 oluyor..probiyotik açısından çok zengin içebilirsiniz.çok faydalıKızlar kahvaltıda süt içebilir miyim acep
Birde biz eski grupta yanı Gül ablamın açtığı grupta sabah aç karnına önce kefir içiyorduk
açık çay içebilirsin bebemBen de kahvaltımı yaptım. Çay da içmeyim bu gün dedim ama çok istiyor canım. Off ben bu çayı nasıl bırakacağım. Çok içiyorum bebek uyumuyor bu sefer.
yaa ne güzel söyledin inşallah o kadar gider 1 buçuk ay var daha amaOFF OFF HEMDE NE BÇİM OLURSUN EN AZ 2 BEDEN GİDER
asyacım yapanın senden neyi eksikyaa ne güzel söyledin inşallah o kadar gider 1 buçuk ay var daha ama
doğru söylüyorsunben aylık hedef koydum kendime o yüzden çarşamba tartılayım dedim şmdi çarşamba günü tartıldıktan sonra yine aylık hedefimi belirlicem.yaa gitsin şu kilolar kendimi böyle görmek istemiyorum.69 kiloya kadar inmiştim hamilelikten önce varya kutu bebek gibi olmuştumsize belki 69 çok gelir ama inanırmısın ben hayatımda o kiloya inmemiştim 90 lardan o kadar vermiştim yaniyine kendimi öyle görmek istiyorumasyacım yapanın senden neyi eksik
İnşallah canım herşey senin elinde. Bende 60ları ünden beri görmüş değildim. Evlendiğimde 81kiloydum düşün yanidoğru söylüyorsunben aylık hedef koydum kendime o yüzden çarşamba tartılayım dedim şmdi çarşamba günü tartıldıktan sonra yine aylık hedefimi belirlicem.yaa gitsin şu kilolar kendimi böyle görmek istemiyorum.69 kiloya kadar inmiştim hamilelikten önce varya kutu bebek gibi olmuştumsize belki 69 çok gelir ama inanırmısın ben hayatımda o kiloya inmemiştim 90 lardan o kadar vermiştim yaniyine kendimi öyle görmek istiyorum
Evlendiğinde kaç kilo idindoğru söylüyorsunben aylık hedef koydum kendime o yüzden çarşamba tartılayım dedim şmdi çarşamba günü tartıldıktan sonra yine aylık hedefimi belirlicem.yaa gitsin şu kilolar kendimi böyle görmek istemiyorum.69 kiloya kadar inmiştim hamilelikten önce varya kutu bebek gibi olmuştumsize belki 69 çok gelir ama inanırmısın ben hayatımda o kiloya inmemiştim 90 lardan o kadar vermiştim yaniyine kendimi öyle görmek istiyorum
Hadi ya maşallahİnşallah canım herşey senin elinde. Bende 60ları ünden beri görmüş değildim. Evlendiğimde 81kiloydum düşün yani
Çok çok zayıf yaBen evlendiğimde 45 kiloydum ikiye katlayacaktım nerdeyse :
34 bedendim çok yakışıyordu bana. Tabii geçti artık 57-60 ideal artık.Çok çok zayıf ya