herşey bizim elimizde....okilolar bukilolar sağlıklı bir şekilde gidi-ecek
Evet gidecekkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herşey bizim elimizde....okilolar bukilolar sağlıklı bir şekilde gidi-ecek
Dun paylaştım limonun faydalarını... Bi arastırım canım. Alakası yok bence ama arastıracsmCanım yaa sence ben de böyle yapsam sute zararı olur mu. Limon sütü azaltıyor diye okudum internette
Hımmmm afiyet olsun ben de yapayım kendime.Eki Görüntüle 1963532
Kahvem de geldi.. Öğle arası kahve molası
Hoşbulduk canımaramıza hoşgeldiniz inş birlikte sağlıklı kilolar vermeye çalışacaz
Hoşbulduk canımaramıza hoşgeldiniz inş birlikte sağlıklı kilolar vermeye çalışacaz
Sağol canım.Dun paylaştım limonun faydalarını... Bi arastırım canım. Alakası yok bence ama arastıracsm
ypa anacım karşılıklı içelimHımmmm afiyet olsun ben de yapayım kendime.
burası samimi bir ortam..eminim bizimle hoş vakit geçirirsin canımHoşbulduk canım
ypa anacım karşılıklı içelim
evet canım bozar..tereyağlı yap bundan sonraSutlu yaptım ben ama şimdi aklıma geldi leptini bozar mıydı
evet canım bozar..tereyağlı yap bundan sonra
boyle olmaya kararlisin galiba eski arkadasim:)
aynen canım yaa bela bişey ya ben artık yaşamımın geri kalanında bu şekilde beslenmek istiyorum geçenlerdde karatayın yanında bir adam var o da dr hatırlayamadım şu an adını adam diyor ki insanların eline bir diyet programı veriyorla 6 hatta 7 öğün insanlar 3 saatte bir bişeyler yiyor böyle bişey olamaz hayatı yemek üzerine adapte ediyolar diyor.gerçekten ne kadar haklı...karatayın söylediği şekil hem 2 öğün hem acıkmıyorsunda benim insülin direncimi kırdı resmenherşey bizim elimizde....okilolar bukilolar sağlıklı bir şekilde gidi-ecek
süpermişş yaBu ay ne yersen,
bu ay ne kadar spor yaparsan;
bu senin gelecek ayki vücudun olacak.
Gelecek ayki vücudun,
geçen ay aldığın kararlar için sana minnettar olacak.
aynen öle canım hoşgeldin bebemboyle olmaya kararlisin galiba eski arkadasim:)